כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, לא חשוב בשביל מה. מבקש שתעזרו לי בשמות של שירים/ אמנים ששרים בפרסית בסגנון מודרני (דאנס, מיקסים וכו') שיתאימו למסיבה וכו'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/bammo-p1.php Bammo! Card Walloper אם מישה יודע איך עושים אני אשמח נראה מגניב לאללה.. נראה לי שזה קשור בהכנה של חפיסה מיוחדת לצורך הקסם הזה במיוחד...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ראיתי כרגע פרק שכל הצוות עוזב ויש הרגשה שזה הפרק האחרון אז הסידרה באמת ניגמרה? אחרי העונה הראשונה הסידרה היתה אומנם פחות טובה אבל עדיין היה נחמד פה ושם ליצפות אם הסידרה ניגמרה אז חבל -יחסית לזבל שמשדרים בארץ זה סידרה מצוינת ושאין דברים מענינים בטלוויזיה (רוב הזמן :'( ) סדרות כאלה מעבירות לי תזמן מצוין
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם מישהו יודע זה יעזור לי כל כך שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס אשראי מאושר בPAYPAL של VISA , אני יכול להעביר ממנו כסף לBALANCE ולהעביר מהBALANCE לכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני וחברים שלי יורדים עוד שבועיים לאילת עכשיו ההתלבטות היא אם להיות במלון משהו זול לא רציני או אכסנייה ? האמת אנחנו לא צריכים שום דבר חוץ מ שאפשר לישון להתלח מקרר ומזגן אבל עדיין מה עדיףמלון לא יקר או אכסנייה ? שאני מדבר לא יקר אז זה 100 שקל בערך ללילה ואנחנו נישארים 4 לילות תודה למי שעוזר מי שמכיר מבצעים וכאלה לבני נוער או משהו שיגיד לי פה או ישלח לפרטי או שלמישהו יש מלון או אכסנייה להמליץ גם אשמח
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-