כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התרגיל מצורף כתמונה אין לי מושג איך לפתור אותו!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תישמעו היום ניכנסתי לישעור בלשון המורה מתחילה ללמד הכול סבבה, פיתאום מה היא מוציא מהתיק? כן כן את הבגרות בלשון של החורף 2005. ;D גדול! אגב היא נתן לנו אותו הביתה! אה ואני לומד בתיכון תל אביב [באשדוד] זה רשת בתי ספר. אה ואנחנו רק שתי כיתות י'א ו י'ב. http://s53.yousendit.com/d.php?id=MXZEFISEZZKO14C620T0G42S8
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך אפשר לראות את ההודעות/שרשורים האחרונות שלי (כדי לעקוב אחריהם) ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.myhommy.co.il/ כן, כבר יש מלא כאלה, אבל זה הראשון (לדעתי) בעברית בנוי מאוד נקי ונחמד, וכיף לראות שיש יותר ויותר אתרים ישראלים שמתפתחים ונותנים RSS @
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-