כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מצאתי... החביאו את זה בכתב קטן איפשה באמצע... תודה למי שחשב לעזור מנהלים, תמחקו את הת'ראד בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שתי שאלות בנוגע לפורום רציתי לדעת אם יש אפשרות למחוק הודעות שלי. שאלה שנייה היא כתבתי הערה בתרד על מסכי lcd עכשיו כל תגובה שם גם אחרי חודש מופיעה כתגובה להודעה שלי. יש אפשרות לבטל זאת
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה לחנות באזור נתניה. בנתניה יש את אייבורי ואת KSP (של כ"כ ממליצים עליהם) אם אני מדרים קצת יש את (IQPC ואת SKYPC שמככבים כאן) האם אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חיפשתי אבל מצאתי כל מיני דיונים על העונה השלישית על כך שמיקססו את השיר אבל לא את השיר עצמו בכל שלושת העונות זה אותו שיר בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354067,00.html אם אפשר את שמו, תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
: ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להעיף את המשקפיים כבר קיבנימאט!,ורציתי לדעת כמה עולה עדשות מגע והאם אפשר להחליף גם את צבע העיניים עם זה ומישהו שיש לו ניסיון שיכתוב איך זה תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עבר כבר שבועיים מהפרק השביעי ואני לא מוצא את הפרק השמיני באינטרנט...מתי הוא משודר..?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בעבר תראד בנושא זיהוי שירים אך אני לא רואה אותו. אז פתחתי אחד... מה שם השיר שמופיע כאן:
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
הצבעה באתר של טום לבחירת החומרה הטובה ביותר. http://www6.tomshardware.com/site/rc_2003.html
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-