כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
http://www.myhommy.co.il/ כן, כבר יש מלא כאלה, אבל זה הראשון (לדעתי) בעברית בנוי מאוד נקי ונחמד, וכיף לראות שיש יותר ויותר אתרים ישראלים שמתפתחים ונותנים RSS @
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מי אמר שפורטל Start שווה משהוא? ובכן שימו לב ל-"מומלצים" בעניין מחשבים...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נגיד נדבר על נסיעות, שזה הוצאת מוכרת, כלומר המעביד צריך לשלם לעובד על זה. מה שמעניין אותי זה האם המעביד מקבל על זה החזר מהמדינה, או שלא..? ועוד משהו נסיעות זה רק מדובר על תחבורה ציבורית?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://videos.streetfire.net/video/ef4697c3-62fd-44be-85d3-984b01508604.htm בסרטון יש שיר של ליטל ג'ון,המוזיקה הקלאסית שברקע,עשו עליה טראק,אני בטוח ,ואם אני לא טועה הוא היה של infected mushrooms,אני כבר שבוע מחפש אותו ולא מוצא,תודה לעוזרים. אפשר לשמוע את הקטע ללא המילים בדקה ה5:56 .. זה הקטע המדובר.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר עם ביקורות טובות/פורום מקצועי על מכשירי הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-