כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד, ולקראת כך פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס דביט (דירקט, ללא אשראי). שמתי לב, שהספרות על הכרטיס מודפסות בפשטות, ולא מוטבעות כמו בשאר כרטיסי האשראי ה"רגילים". בנוסף, העבודה שלי כוללת התעסקות מרובה עם אמצעי תשלום, ואני בא במגע עם הרבה כרטיסי אשראי, וכמובן אני רואה את המגמה של כרטיסים מודפסים לנוער וצעירים. יש לזה סיבה מסויימת? מה תפקיד ההטבעה מלכתחילה? תהיית off-topic רנדומלית שלי...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
[shadow=green,left] קצת חומר על המטריקס:[/shadow] [shadow=red,left]רק למי שראה את הסרט הראשון והשני !!![/shadow] [glow=green,2,300]תרגום:[/glow] MATRIX= מטריצה, מערך של איברים המסודרים בשורות וטורים משים לביצוע פעולות מתמטיות (לוח הכפל למשל) [glow=green,2,300]Neo & the Architect[/glow] זה הטקסט ופרשנות של הקטע האחרון בסרט ה2 שבו ניאו פוגש את האדריכל. קטע חשוב לכל מי שרוצה להבין קצת יותר, שימו לב שהטקסט מנסה להוכיח שלא לכל מי שחושב שהעולם ה"אמיתי" הוא גם תוכנה שניה למי שהצליח לצאת מהתוכנה הראשונה (המטריקס) ובלל זה ניאו יכל להשתמש בכוחות שלו גם "בחוץ" ובגלל זה יכל סמית לעבור מהמטריקס ל"בחוץ" יש שם גם הסבר למי היא אולי ה"אמא" של המטריקס כמו שהאדריכל הוא ה"א…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
החיים שלי בזבל יותר מתמיד ואני מחפש פיתרון. אבא שלי בעבודה במשך היום והוא היחידי שאני באמת אוהב ומסתדר איתו במשפחה. אחותי כרגע לא עובדת והיא כאילו באה לפגוע יחד עם אמא. אמא דיי פסיכית נראה לי, אני ייתן לכם דוגמא של התנהגות של הרגע...היא יושבת עם הלפטופ בפינת אוכל לייד החדר שלי ורואה עקרות בית נואשות...(שזה לא נתן לי לישון) קמתי והסברתי לה שזה מפריע אז היא אמרה שאני צריך לקום כבר...הבנתי שאין לי ממש ברירה למרות שלא יצא לי ממש לישון אז קמתי לטלויזיה אבל כמובן שזה מפריע לה לראות עקרות בית :-\ היא התחילה לצעוק בכל הכח ושאני ישתיק את זה או יעוף לחדר שלי. שאלתי אותה למה שהיא לא תלך עם הלפטופ למטבח, זה הריי לפטופ, פה היא כבר איבדה את זה לגמריי וצרחה עליי כמו לא יודע מה. אמרת…
-
- 80 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מיליון שקלים - זה תג המחיר של החתונה היקרה ביותר שהייתה פה, והכל באדיבות מיכאל צ'רנוי ובשביל הבת שלו. המפיקים של האירוע - הגיעו לפה היישר מעבודות ברמה של המכביה וההופעה של רודסטיוארט. האמנים - מקבלים 150 אלף אירו כל אחד. אחרי האירוע אפשר לקפל את הציוד - ולהתכונן ל"אפטר פרטי" וידיאו - http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-c9ab973eca42a21004.htm תגובות?..
-
- 50 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281539,00.html קצת מידע על פרק פ"ג שבו הספר היה פתוח מתי שמצאו אותו. פרק פ"ג זה פרק שביקשו הרבנים לקרוא לאור המלחמה והמצב שקורה בארץ. המזמור עצמו מי שרוצה להבין איך הוא קשור למלחמה שיש בארץ. http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2683.htm ת'אמת? אני לא חושב שזה צירוף מקרים .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
מצאתי אותה ואין לי מושג של מי זה אולי הנדסה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-