כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
בכתבה מדברים על נהג עם קרוב ל100 עבירות תנועה, שפגע וברח. התובע טוען שהנהג דרס אותו בכוונה. הסנגורים טוענים(ובית המשפט קיבל את הטענה) שה"תאונה" היתה בלתי נמנעת. אבל לי זה בכלל נראה כמו קפיצה בכוונה תחילה על מכוניתו ע"י אדם מטורף, שעל פי הסיפור יש לו גם סיכסוך אישי עם אותו נהג, ורק נותר לי לנחש שהמטרה היתה נקמה + נסיון לקבל כספים מהביטוח. אם לא היתה שם מצלמה אולי כל הסיפור היה נגמר אחרת. אין ספק שהכתבה, כמו גם בית המשפט, מפספסים את הסיפור האמיתי, ומתמקדים רק בטענות המשפטיות. סרטון בפנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4420799,00.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
שלום, תקראו ע"ז כאן, השתתפתי לפני חודשיים וזכיתי קיבלתי ספרים (שלחו לי ישירות מ AMAZON לארץ), וזה שווה. http://tzalafcomputers.info/?p=79 בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם יש אתר שאפשר למצור דרכו החלטות/פסקי דין שנתנו בבית משפט ברומניה? (בדומה לאתר תקדין הישראלי) רומניה באיחוד האירופאי לא חשוב שפה, אפשר לתרגם. חשוב לי מאוד. נ.ב מצאתי את האתר הזה, אבל אני לא יכול לקרוא את התוכן של ההחלטות. http://portal.just.ro
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקרוב אני נולך לעשות תאוריה בחיפה. רציתי לשאול באיזו שעה צריך לבוא ולתפוס טור כדי שאני אוכלס לעשות אותה. שאל הנוספת היא מה קושי הבחינה ? האם לקרוא את הספר וללמוד את כל התמרורים מספיק ? חבר שלי שעשה תאוריה אמר שיש שם כמה שאלות קשות שלא נמצאות בספר תאוריה. אשמח לשמוע תגובות.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
(במנגינה של יונתן הקטן) המחשב מטומטם- אז נזרוק אותו לים אותו אנחנו ננפץ או נתלה אותו על עץ! אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה, ונתקע אותו במזבלה, כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-