עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by No_Man,

יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?

2. אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by MaXiK,

יש לי שאלה בקשר לעתודה האקדמית של צה"ל. התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה, אבל לת"א או לטכניון לא התקבלתי. שמעתי שיש מקומות מסוימים בצבא כמו חיל המודיעין שלשם לוקחים אנשים רק מהטכניון או מת"א. עד כמה השמועה הזאת נכונה? וגם אם אסיים עם ציון טוב בבגן גוריון, עד כמה יש לי סיכוי להגיע למקום טוב בצבא , ולא לצאת מהצבא בגיל 28 בלי שום תועלת אישית?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by Shoko,

שלום. אז ככה אני לידור בן 15 וחצי תלמיד כיתה יא' (קפצתי כיתה...) ... רציתי לדעת פרטים לגבי קבלה לעתודה בהנדסת מחשבים . קראתי והבנתי במה המקצוע עוסק. אבל מה בידיוק אני צריך לעשות ? למי לפנות ? ומה עם הממוצע בגרויות שאין לי בינתיים ? וכן אני יודע שאחר כך צריך לחתום קבע 3 שנים. [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 21:57:49 אהה ו-2 המקצועות שהרחבתי 5 יח"ל זה פיזיקה ומדעי המחשב .

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Delapro,

שלום רב. יש לי 2 שאלות בקשר לעתודה אקדמאית לאלה שעברו אותה או לאלה שיודעים פרטים מדוייקים עליה. כמה אחוזי הנחה מקבל העתודאי על שכר תשלום לטכניון ? האם אני אצטרך בהכרך לחתום על קבע אחרי הצבא ואם כן אז לכמה זמן ?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  6. Started by Street-Fighter,

יש כל מיני דגמים של פונטו ספייס, יש FUN, יש SX, יש YOUNG ועוד כמה שאני בטח לא מכיר. הייתי רוצה שמי שמבין פה יסדר את המכוניות לפי רמת האבזור והמנוע, קיצר תעזרו לי להבדיל ביניהם. תודה, גדי...

7. בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים

8. Started by orninyo,

איך אפשר לראות את ההודעות/שרשורים האחרונות שלי (כדי לעקוב אחריהם) ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by talel18,

אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by motogt,

תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by VoliSuS,

היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by KKK,

היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו עם ניסיון יודע אם העוצמת צילצול של הסמסונג 944 חזקה כמו הסמסונג 624?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by bykeking,

תגידו, מה לעזאזל יוצא להם מזה? אני מניח שהם משלמים תמלוגים על השירים הדבר היחיד שאני חושב עליו זה שהם מקבלים כסף מאייטונס ומנאפסטר על זה שהם מפרסמים אותם...

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. Started by timac,

יש לי קצת פצעים על הפנים עכשיו אני שם סבון+משחה אנטיביוטיקה מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? כלומר אני מורח על הפנים זה מייבש לי תפנים, מוציא את כל המוגלה החוצה.. ומה השלב הבא? הוא פשוט נעלם הוא שאני צריך להוציא תלבן בעצמי? תודה מראש

• 56 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by timac,

שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Delapro,

אני רוצה להרשם עכשיו לקורס פסיכומטרי למועד דצמבר. אני עכשיו התחלתי כיתה י"ב. בכל מקום שאני מתקשר אליו אומרים לי שהקורס עולה בסביבות 5000 שקל (!). זה כסף לא קטן, אני רוצה לשאול האם כדאי לי ללכת לקורס הזה ? האם הוא שווה את הכסף ? האם מישהו עבר דרך קורס כזה ואם כן מהי ההתרשמות ממנו ? ושתי שאלות אחרונות: האם יש סיכוי אם בכלל לקבל בפסיכומרי מעל 700 אם ללמוד רק אם הספר העבה למידה עצמאית ? האם הוא משקף את השאלות מהחינה ?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Holography,

נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Master-Chipsets,

מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by Alex89,

האם יש מבחן שבו אפשר לשפר את החלק העיברי בפסיכומטרי? כמו מבחן לשיפור האנגלית -> אמי"ר

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by moskitos,

אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. בקטע של העשן השחור שנעצר מול מיסטר אקו, עוד ישהו שם לב שלהבזקי תמונות? יש שם הבזק אחד של ילדה (ואיי יש לי צמרמורת שאני כותב את זה) שמתם לב? תיאוריות רציניות מישהו? :

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vidati,

שלום. אני רוצה לפתוח עסק משלי (מחירת מחשבים), עכשיו מה התהליך שאני צריך לעשות בשביל לפתוח עסק? אני בן 17 ואני יודע שאם אני מתחת לגיל 18 אני לא משלם מיסים... אז אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק מחשבים (אנחנו יודעים לאיזה יבואן לפנות) אנחנו כעיקרון עובדים כבר עם יבואן אבל בעסק אחר ולא שלנו. מה עלי לעשות בשביל לפתוח עסק?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Domovoi,

ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.