כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לרשום את זה אז אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו את זה לפורום המתאים אז מה שרציתי לדעת זה : האם החנות סקיי פי.סי אמינה www.skypc.co.il אם אפשר להזמין שם בבטחה ושהם יספקו לי את כל החלקים כמו שצריך תודה
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?
-
אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך אני מעלה את זה לאתר שלכם: חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר ואת זה איך אני מעלה? ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יוטיוב עושה הרבה בעיות לגבי זכויות יוצרים , צריך להיות ממש עו"ד כדי לדעת מה לעלות ומה לא מלא מעלים סירטונים של ערוץ 1 , 2 , YNET וכו' ועושים שם מאות דולרים בחודש וזה לא מקורי שלהם ויש כאלה שמעלים סירטון אחד של ערוץ 2 ומקבלים באן , הייתי צריך תמונה נכנסתי לאתר שיתופי שמסכים שיקחו ממנו תמונות בתנאי שישימו את הלינק הזה : <a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/arrow">Arrow vector created by freepik - www.freepik.com</a> מה זה הדבר הזה ? ולמה רשום בהתחלה A HREF למה לא ישר הלינק HTTPS מה זאת התוספת הזאת ? זה האתר כל פעם שמורידים משהו מקבלים לינק שמים את זה בתיאור הסירטון ? http://snip.ly/hf8p#http://www.freepik.com/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי את הכבל הזה (DKU-5) בכל מיני אתרים, במחיר של לפחות 100 שקל. רצית לדעת אם אפשר להשיג אותו בפחות איפה שהוא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
האים אפשר לעמוד בפס תאוצה בכביש (עם האוטו כמובן) ולחכות למכוניות אשר יוצאות מן הצומת (רמזור) או שחייב לעשות זאת עוד בפניה ,זה פס תאוצה בדיוק אחרי פניה בצומת גדולה אבל בתוך העיר. אז השאלה בגדול היא האם אפשר לעמוד שם ולתת לכל המכוניות לעבור או שצריך לעשות זאת לפני הפניה מול סימן משולש..?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-