עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by xTz,

איזה זוועה של מקום http://download.yousendit.com/1CA810DF5E6477E1

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by imac,

הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by daniel123,

טוב אז יש לי משפט מהשיר הזה :Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of themself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I Live, I will kill you, If I Die, You are forgiven." Such is the Rule of Honor אז אם משהו הבין את המשפט ויכול לפרש לי אותו הזה אני הודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by slim_shady,

התקלקלו לי האופני כושר שלי, אז עכשיו אני צריך לקנות חדשות אז אם למישהו יש המלצות בבקשה לעזור... מדובר על אופני כושר ולא אופני ספינינג, ואם מישהו יודע מה ההבדל גלגל תנופה של 9 ק"ג ו 5ק"ג?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by LOL,

יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Jeebs,

אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by Director,

שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני צריך לחשב סטית התקן ואני יודע שהמחשבון יודע לחשב את זה אוטומטית המורה ידע להגיד לנו אך עושים את זה עם הדגם הישן יותר (570MS) אבל לי יש את הדגם "המשוכלל" יותר ואני לא יודע אך לעשות את זה(וגם הוא) אני מאמין שצריך להיות דרך משהו אולי יודע זה ממש יעזור לי... תודה מראש עריכה מצאתי בסוף צריך לעבור משהו כמו 4 תפריטים בשביל להגיע לזה :\

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by idani1983,

אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by djelectric,

http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny לא מזמן סינדרום שלח לי לינק למשחק הזה וחשבתי לעצמי מה כבר אפשר לצפות... אבל דאמ! זה משחק ממכר. אז על מהו? יש לך דמות מסתורית וצריכה להלחם באויבים ובדרך אתה משדרג את עצמך, חרבות לבוש וכו' ממוץ בחום

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by BIZOX2,

i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by J0n1,

אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by huber,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22203-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93.aspx אני לא חושב אישית שזה יכול באמת להיות נוח ליום עבודה, והמחיר הופך את זה לקוריוז לעשירים, אבל...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by huber,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7772376.stm

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.