כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
קראתי איפה שהוא שצריך להעלות את זה דרך המערכת הישנה שלהם 2.x העליתי: הראשוון: http://www.zendurl.com/r/rbchtt1/w/ והשני: http://www.zendurl.com/r/rbchtt/www/ ***** איך אני מוסיף את זה לDB של Radioblogclub.com? כשאני מחפש את זה שם אני לא רואה את זה שם...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
סטרטפורד קומפני תובעת את החברה בטענה שהבטיחה גישה חופשית לתוכנת הענן וורקפלייס בשלביה המוקדמים, אך לאחר כמה שנים החלה לגבות כסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 215 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מיקרוסופט משדרגת את עורך הטקסט הפשוט והאהוב שלה עם תכונות חדשות ומפתיעותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 277 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA הודיעה על השדרוג המשמעותי ביותר בתולדות שירות הגיימינג בענן GeForce NOW, שיספק למשתמשים ביצועים מהירים מתמיד ברמה של GeForce RTX 5080, יתמוך ב-DLSS 4 Multi Frame Generation ויציג איכות תמונה "קולנועית" – מבלי להעלות את מחיר המינוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר? זה דיי דחוף לקרוב משפחה שלי.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
הסבירו להם על הסכנות ברשת, למדו אותם ליצור סיסמאות מורכבות, התקינו אנטי-וירוס ושמרו על פרטי התשלום שלכם: החופש הגדול יצא לדרך וילדים רבים צפויים לבלות שעות מול המסך. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר כדי להגן עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 182 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מעדכנת בימים אלה את צילומי התלת-ממד של רחובות ישראל - ובגוש דן זה אומר בעיקר להנציח את עבודות הרכבת הקלה. איך מגיבים הישראלים למכונית של גוגל ומה עושה החברה כדי למנוע צילומים מביכים? צפולכתבה
-
- 0 תגובות
- 269 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
מהלך אבטחתי מפתיע של ענקית הטכנולוגיה מעורר שאלות על יחסי ארה"ב-סין ואבטחת מידע תאגידיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-