כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני בן 14 וחצי והתחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שבועיים בתדירות של יום כן-יום לא (3 או 4 פעמים בשבוע) אז חברים שלי אמרו לי שהרמת משקולות פוגע בגדילה ושגם זה יכול להזיק לקליעה שלי בכדורסל עד שאני יסיים להתפתח כי זה פוגע ברגישות ביד. זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
[shadow=green,left] קצת חומר על המטריקס:[/shadow] [shadow=red,left]רק למי שראה את הסרט הראשון והשני !!![/shadow] [glow=green,2,300]תרגום:[/glow] MATRIX= מטריצה, מערך של איברים המסודרים בשורות וטורים משים לביצוע פעולות מתמטיות (לוח הכפל למשל) [glow=green,2,300]Neo & the Architect[/glow] זה הטקסט ופרשנות של הקטע האחרון בסרט ה2 שבו ניאו פוגש את האדריכל. קטע חשוב לכל מי שרוצה להבין קצת יותר, שימו לב שהטקסט מנסה להוכיח שלא לכל מי שחושב שהעולם ה"אמיתי" הוא גם תוכנה שניה למי שהצליח לצאת מהתוכנה הראשונה (המטריקס) ובלל זה ניאו יכל להשתמש בכוחות שלו גם "בחוץ" ובגלל זה יכל סמית לעבור מהמטריקס ל"בחוץ" יש שם גם הסבר למי היא אולי ה"אמא" של המטריקס כמו שהאדריכל הוא ה"א…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשרי תמונות , לינקים , גלריות וכו' תודה מראש התמונות שאמירם הביא של הכרטיס קול השרוף הביאו לי טעם של עוד
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .
-
-
משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש מבצע בדיוטי פרי של מערכת קולנוע ביתית של יונדאי שכוללת dvd הוא יענו גם רסיבר וגם חמישה רמקולים וסאב וופר מישהו ראה את המערכת אויכול לומר מה דעתו עליה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים - זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו) יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסק השאלה שלי היא: איך לעזזל הצלם הזה בחיים?? מישהו מוכן להסביר לי? אהה ועוד משהו אשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
לא משהו ארוך , רק מי שרוצה לספר בקצרה - גיל , איפה את/ה גר , בתיכון/צבא/אחרי צבא. כמה זמן אתם משקיעים מול המחשב ??? כמה השקעתם במחשב ומסביב לו (זמן וכסף) ??? האם אתם נכנסים למונחים או רק מכירים את המילים (SATA , CAS , BUFFER וכו') THE FERRET - שזה בעצם משהו בין סמור לבונה (החיות הקטנות שנראות כמו סנאי) מחווה למנוע החיפוש הישן. בן 24 מנתניה , עובד בחברה וגם כטכנאי מהצד. מתעניין במחשבים , אלק' ו-GADGETS. מחשב חדש לאחר 3 שנים - P4 2.4C + GIGABYTE8KNXP + 2X256 GEIL 433 GOLDEN DRAGON + RADEON 9800PRO + WD RAPTOR 36.7 10K SATA + SEAGATE 120GB SATA.
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש אתר שיחשב את המרחק בין קרית אתא לים המלח?
-
- 7 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-