עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by iCe_bLaSt,

שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by drevil,

קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by massinvallus,

סתם תהיתי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by eliXir,

אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי חלקי מחשב שאני רוצה למכור ואני מחפש אתר שניתן לפרסם אותם (חוץ מ PCTIP ) או עם מישהוא מכיר חנויות מחשבים של TRAID IN אז זה יהיה מצוין וממש ממש יעזור לי. אשמח לקבל תגובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by TeaTime,

אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.