עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by TeaTime,

אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by adi518,

היי, לפני יומיים שלושה קניתי מחשב חדש שהיה אמור להגיע עם DVD של LITEON (ראה לינק למוצר המדויק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1513032558.htm) הקיצר חלה טעות וקיבלתי סידי רום של לייטאון (הייתה מדבקה רשמית של לייטאון שווידאה שעם זאת הסידי רום אכן של לייטאון, ולמה אני אומר את זה....) יום אחרי הלכתי להחליף לדיוידי של לייטאון שעליו שילמתי כסף, וקיבלתי דיוידי שלא מראה שום סימנים מלייטאון -לא מדבקה כמו שעל הסידי רום שאגב אפשר לראות בתמונה של המוצר באתר (אני יכול לוודאות זאת אותה מדבקה במאת באחוזים), ולא בפרטי הדרייבר של וינדוז. השאלה היא... מי יכול בבקשה להסביר ? האם ככה זה אמור להיות ? או שאכן קיבלתי מוצר אחר ואני צודק בטענתי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכתובת למטה היא קישור לפורום בארה"ב, בו מוצגים 2 "מיקרים": 1. תינוק בלי ידיים... נורמאלי עצוב אבל עדיין צוחקים עליו. 2. ילדים שנולדים עם הארליקווין, מחלה שנולדים איתה, ונפטרים ממש כעבור ימים ספורים אחרי הלידה, היא גנטית וקוראת כאשר אב ואם הנושאים את אותו הגן עושים ילד... הילד ה"גדול" שנושא את המחלה בן 6 ומאיראן והוא מיקרה נדיר, כי בדרך כלל נפטרים בימים הראשונים של המחלה. המיקרה מזעזע, אבל התמונות והאנימציות ממש ממש מצחיקות... אישית צחקתי כמו משוגע, אבל אני דפוק בראש אז... הנה הלינק: forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=602934 נ.ב תיקראו את כל התרד כי יש דברים מצחיקים בהמשך... ותתעלמו מהפירסומת למעלה.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  16. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by 47,

פשוט חובה ליראות!!! http://codematrixusa2.free.fr/reloadedparody.wmv

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by War-Hammer,

באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  20. שלום כולם ! האם מישהו מכיר את האתר שמראה את ציוני הבגרות !? אם כן תנו לינק בבקשה... יום טוב!

• 54 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. היי אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר). המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8) אמשח לקבל תגובות, בתודה מראש. נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים