כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה שאומרת: לעוד מישהו יש בעיה להוריד מהם? זה התחיל לי לפני די הרבה זמן... דיברתי עם הSUPPORT והם לא עזרו בשיט.. (תתנתק, חכה כמה דקות תתחבר ותנסה שוב, לא עובד בעיות שלך - וזה בקיצור ) אם אפשר תנסו להוריד את הקובץ הבא: http://files.filefront.com/TFS+Metalrar/;8287076;/fileinfo.html ותגידו אם עובד לכם...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מי מהאנשים פה ענה על קוד גורו? ועל כמה שאלות פחות או יותר הוא חושב שהוא ענה בוודאות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי מנהלים שמתי לב שכשאני נכנס לאתר מופיע דבר דיי הזוי העניין הוא שהמקום נקרא''גלריית המודינג'' וכל הקטע הוא שאנשים מעלים דברים כאילו בלי קשר ביכלל ובלי מודינג ... אני חושב שזה מאוד מאוד מוריד מערך הגלריה (אני לא מדבר על מודים שהם לדעת אחרים לא יפים) אלא על מודים שהם בעצם לא מודים! אין כלום , נאדה , בן אדם פתח את המחשב צילם והעלה לדוגמא: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-107-4.html אני חושב שאחד המנהלים פה באתר או אחד המודרייטורים צריך היות אחראי על הגלריה הזאת! מישהו צרילך לפקח מה מעלים לשמה ומה שלא ''מודינג'' לא יעלה/ימחק!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חחחח מי רשם "hwzone teem" שנה את זה פדיחות. http://service.futuremark.com/compare?2k3=3928076 אהה ועברתי אותך :}
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D
-
לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, הצטברו אצלי מספר זכרונות של ELIXIR לא תקינים. מישהו יודע מי מייבא זכרונות אלה לארץ? או אולי מישהו מכיר חברה בשם S.I.C ? (מדבקה נוספת שמודבקת על הזיכרון)? תודה ויום טוב,
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-