כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
החלטתי, לסטות קצת לכיוונים אחרים במוזיקה, החלטתי לנסות להאזין לבוב דילן קצת, אומן בהחלט ידוע, במקרה יצא לי ליפול על שיר שממש אהבתי ! -Like a rolling stone- אם יש לכם המלצות לעוד שירים טובים שלו, ואלבומים, אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום, אני פשוט אגש לבעיה.. כל 4-5 לחיצות על לינקים שונים אני מקבל את ההודעה שמופעיה ב-IE-First.JPG, ברגע הניסיון ללחות על לינק מסוים. אם אני לוחץ על הירוק זה מביא אותי ללינק שרציתי, או לא מגיב. אם אינ לוחץ על האדום זה מביא אותי ל-IE-Ssecond.JPG יש לי מישהו פיתרון איך להפסיק את הדבר הזה? תודה רבה מראש. נ.ב יש לי XP - SP2, ו IE 6.0 נ.ב 2 אין צורך לצחוק עלי שאני משתמש ב-IE [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות אתר שיש בו מערכת סליקה לכרטיסי אשראי. מה אני צריך לעשות ו/או לקנות כדי להרים כזאת מערכת באתר?! אני יודע שפשוט אפשר לקנות חשבון באחד האתרים שמאפשר סליקה ואז לעשות את הסליקה שלי דרכו, אני פשוט מעוניין לדעת את הצד הטכני שבעניין - איזה שרתים צריך? איזה הצפנה? הגנות וכדומה... תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-