עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by payback,

דיי סעמק נמאס לי לחכות שפקידי לשכת הגיוס המזדרגגת הזו יענו לי..(אשכרה הסרטון עם הילד ההומו קרוב למציאות) ועכשיו לשאלתי: אני בן יחיד פרופיל 72 ותאריך הגיוס שלי הוא 26.03 שלפי פרסומים בשבוז ובפרש אני משתייך לגיוס שריון עכשיו... ההורים שלי לא רוצים שאני אהיה ביחידה קרבית ("כי אני חשוב להם" :'() ולא מסכימים לחתום על ויתור. מה גם שאני לא מת על שיריון (אתם יודעים מה אומרים על שריון, שזה ראשי-תיבות של שבת ראשונה יצאנו וכל-השאר נשארנו). מה יהיה?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  2. Started by asmon,

זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Vaz,

אני עובד במקום מסויים מעל 7 חודשים , דרך חברת כח אדם. מישהו יודע איך כל החוקים הולכים ? מגיע לי לקבל דמי אבטלה ? עם עבדתי במשך 7 חודשים ועזבתי ? או רק עם פיטרו אותי ? נניח והם מפטרים אותי אז מגיע לי לקבל פיצוויים על השבעה חודשים ? ככה שעדיף לי לעשות להם בעיות כדי שהם יפטרו אותי ? הם לא בדיוק רוצים לפטר אותי , אבל אני מקבל שכר ממש נמוך שם , ויש שם חרא יחס לעובדי כח אדם , ונמאס לי לעבוד שם. מה קורה במידה ואני עוזב את העבודה ככה בלי להודיע כלום לכח אדם ולמעסיק ? אני חייב להודיע לבוס שלי שבועיים מראש שאני מתפטר ? יש חוק כזה ? לא בא לי להודיע לבוס שלי שבועיים מראש..בא לי לחכות ליום שיהיה מלא מלא עבודה ולקחת את הדברים שלי ולהודיע שאני מתפטר וללכת..לבוס שלי ככה בפנים…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה להיות טייס בחיל האויר במסוקים או במטוסי קרב, וכמובן יש בעיה והיא עד כה לא הרכבתי משקפיים כי חשבתי שאני רואה טוב, באתי יום אחד לעשות בדיקת עיניים כדי לקבל טופס רישוי כי אני למדתי על קטנוע (טופס ירוק) וגיליתי שאני אכן צריך משקפיים (רק לנהיגה) ומספר המשקפיים הוא 0.75 האם המספר הזה יכול להגביל אותי בלהיות טייס ולהוריד לי הרבה מהפרופיל?

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by tulicooli,

אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. בהתחלה חשבתי שההבדל בין 2 ל 4 ראשים הוא שב 4 ראשים אפשר לעשות הכפלת זמן וב 2 ראשים לא.. אבל לפי מה שראיתי טעיתי וב 6 ראשים זה סטראו.. אז מישהו אוליי יכול להסביר לי מה ההבדל בין מספר הראשים? (אם ההודעה בפורום לא נכון אז תעבירו )

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hitman123,

יש לי עכשיו ויזה "יותר" של חיילים אבל כזאת שהמספרים שלה לא בולטים אלה מודפסים עליה. עכשיו הבנתי שאם ויזה כזאת אני לא יכול לשלם על הפלאפון. שאלה שלי היא כמה יעלה לי לשדרג את הויזה הזאת לויזה אם מספרים בולטים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  9. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by Master-Chipsets,

מישהו יודע איך קוראים למנגינה שמתנגנת ברקע בפרסומת של אורנג' כשהדג שוקע בים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by sof,

אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  12. Started by luda18,

שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום יש לי חבר שקיבל זימון לחבצלות וכל שאר הילדים (הלא טיפשים) בכתה קיבלו לגמא זה יותר טוב או פחות טוב? יש להם אותה תעודת בגרות ואותה קבא... למה הוא קיבל לחבצלות והשאר לגמא?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום, שוב אני והעדשות המזוגגות האלה האופטומיטריסט אמר לי לא לשים את העדשות מעל ל8-10 שעות (אני מדבר על עדשות חד פעמיות) ורציתי לדעת אם זה בגלל העדשות או בגלל שזה פשוט לא בריא. האם זה רק בהתחלה ככה ? (כאילו ל8 שעות) כי האמת ש10 שעות לא מספיקות. כמה זמן אתם שמים אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by ariel2011,

שלום לכולם, נתקלתי באתר של החברה K.S.P, שעושה רושם לאתר מצויין עם מחירים ממש מעולים.. http://www.ksp.co.il/hmain.php אבל רציתי לשאול אנשים פה שאולי היה להם ניסיון איתם, אם הם כמו ivory - רק מילים, או שהם עומדים מאחורי המילים שלהם ובאמת יש להם מחשבים וחלקים טובים ?? תודה לעוזרים

• 85 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

17. מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shnord,

שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אם אני בתקופת מלווה נוסע עם מלווה, כמה נוסעים מותר לי חוץ מהמלווה באוטו?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.