עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר טוב מאוד והוא עבר לאמריקה לפני כמה שבועות והוא לא מתקשר ולא כלום אז אני רוצה להתקשר עליו אז אני רוצה לגעת מתי יש אצלו צהריים באיזה שעה אני צריך להתקשר עליו שיהיה אצלו צהרים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  2. בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום לכולם! אז אני וכמה חברים רוצים לעשות על האש קטן ליד הים ואולי גם מדורה. אבל אני יודע שמי שמדליק מדורות על החוף מעיפים אותו עם טרקטור. אז השאלה היא - באיזה מרחק מהחוף או באיזה מיקומים אפשר להדליק אש, אם יש חוק בקשר לזה בישראל. אני גר באשדוד אם זה אומר למישהו משהו. תודה!

• 4 תגובות
    • 15.1k צפיות
  6. שמעתי שהולכים לצאת חוקים חדשים..האם זה נכון? שיחיבו שמונה שיעורי תאוריה שיעלו 600 שקל, בנוסף מלווה שש חודשים והתיאוריה הולכת להיות עם הרבה יותר שאלות יותר קשה ואולי יש משהו לגבי נהג חדש כאילו יעלו את הגיל אבל לזה אני לא בטוח.. זה ממש לחוץ לי כי אני לא התחלתי לוקח הכל בפאנן יש זמן..

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by taimor,

היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by ForresT,

אוקי ראיתי mx500 ב115 שהיה בפנדה במבצע אז אמרתי ואללה נזמין נרשמתי מילאתי פרטים ביצעתי תהליך הזמנה הכול במעקב הזמנות כתוב לי שזה במצב:בירורים כמה זמן זה אהייה בבירורים? מבקש תגובות מאנשים שהזמינו משם שיודעים איך השירות שם פועל

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by AppleJack,

אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Yuvky,

אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.

12. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Miyota,

שלום קניתי מיני דיסק ואחד היכולות של המיני דיסק זה להטעין סוללות. הדגם שלי הוא Mz-N505 בדגם הזה לא מקבלים סוללה נטענת והשאלה שלי היא האם אפשר להטעין סוללות רגילות? רשום על הסוללה אין להטעין מחדש ומה שאני חושב זה שתי דברים 1.הם רושמים שאסור להטעין את הסוללות בגלל שהם רוצים שתיקנה סוללה חדשה ואין שום בעיה להטעין סוללות 2.זה באמת יכול לגרום נזק לסוללה עצמה או למטען\מינידיסק? אני משתמש בסוללות מעולות דורסל פלוס. ועשיתי כבר הטענה ולא ניגרם שום נזק אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם נזק בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Vladgi,

במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by QQQ,

כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת. באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו) אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח -- אפשר הסבר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D@nny,

שלום בעוד שבועיים בערך אני מתחיל קורס של פסיכומטרי בחברת יואל גבע. בעת ההרשמה קיבלתי מילון בעברית ובאנגלית. למדתי את המילון לימוד ראשוני, אני אמשיך לעשות חזרות תוך כדי הקורס עד הבחינה. עשיתי פסיכומטרי במהלך התיכון ועדיין יש לי את הספרים של קידום שעשיתי בזמנו. חלק אומרים לי שמספיק לעשות את המבואות שיש במתמטיקה באתר של יואל גבע ( כי שיטת הלימוד של קידום יכולה להטעות) וחלק אומרים "תלמד כמה שאתה יכול מהחומר שיש לך עד הקורס". פשוט יש המון תרגילים שלא פתרתי בספר של קידום והתחלתי כבר לפתור את התרגילים בשביל החזרה והיום שמעתי עצה שונה לגמרי.. אשמח לקבל תגובה ממישהו שכבר עשה קורס ויודע פחות או יותר מה מומלץ. תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by menihen16,

שלום לכולם אחי טס לא מזמן לניו-יורק, הוא רוצה להביא לי את נשר המדבר (איירסופט כמובן). רציתי לדעת אם יעשו לו בעיות עם זה בשדה התעופה. כמובן שאני יכול לקנות את זה גם בארץ, אבל המחירים פה פשוט מטורפים !

• 43 תגובות
    • 12.3k צפיות
  19. נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?

21. שלום לכולם יש לי שאלה שמעיקה לי כבר זמן מה נניח שהפרש השעות בין ניו יורק[east coast] ללוס אנג'לס[west coast] הוא 3 שעות[אין צורך להניח, הוא באמת 3 שעות]. ורוצים לשדר סדרה מסויימת בשעה 8 בערב. אז באיזה 8 בערב משדרים את זה, של ניו יורק או של לוס אנג'לס? הרי זה יוצר מצב לא הגיוני שבו סדרה תשודר בשעה מסויימת, ולאחר 3 שעות תשודר שוב!, באותה ארץ! או שישימו את זה באמצע, אז יווצר מצב שזה יהיה מוקדם מדי לעיר אחת, ומאוחר מדי לעיר אחרת[שיקולי פריים טיים וכסף]. אז איך הם מארגנים את זה? תודה מראש, אושר. נ.ב אנשים קרחים, הם חופפים או מסתבנים?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by itay_y17,

אני הייתי מאפיונר אבל הרחיקו אותי לכן פתחתי משתמש חדש ואין לי מושג על מה הריחו אותי ולמה כי ממש אבל ממש לא עשיתי כלום

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. איפה בת"א ניתן להאזין למבחר גדול ככל שיותר של אוזניות איכות (Sennheiser, Audio-Technica, Grado, BEYERDYNAMIC, AKG ודומיהן)? אני זקוק לכתובת של חנות שכזו לביצוע השוואה וקנייה בסופו של דבר לאוזניות, שהכי יקלעו לטעם שלי. {ביקרתי היום ב-"קרמבו" והתרשמתי לטובה מהסנהייזר ששמעתי שם, אבל אני מעוניין במבחר עשיר יותר לבצע "קנייה טובה"} בתודה רבה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.