עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. בחלק הראשון יש בחירה של שאלה 1 מתוך 2 על הנושאים משוואה ריבועית וסדרות, יכול להיות שיתנו לי שני תרגילים על משוואה או שני תרגילים על סדרות?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by rosesr,

מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

9. Started by SpEcToR,

אם המורים נתנו לנו שאלה במגן שלא נכללת במיקוד. יש אפשרות לערער או משו? ממה ששמעתי הבחינות מועברות לבדיקה של משרד החינוך לאחר הבדיקה של המורים שלנו. זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hitman123,

בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by OoZz,

ראיתי בפורום מדריך לעשות דלת כזאת שקופה במארז... זה המדריך הראשון שיש שלוחים על מדריכים.. עכשיו רציתי לדעת אם נראה לכם שווה לעשות את זה?

13. קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by nir767676,

אני וחבר שלי התווכחנו בנושא השאלה שלי היא האם קטין מתחת לגיל 18, למשל, נער בן 17 עם ת"ז ורישיון, יכול לקנות רכב ולרשום אותו על שמו? או בקיצור להיות הבעלים החוקיים של האוטו

15. Started by Rule The Pc,

אהלן אני עשיתי השנה את שאלון E מגן 80 בגרות 92 ושמעתי שאני יכול שנה הבאה (י"ב) לעשות חורף את הבגרות בלי מגן כי כבר עשיתי את הבגרות האם הדבר נכון?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  16. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by intel suck,

אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חברה,אני קורא פסיבי בפורום אבל עכשיו יש לי שאלה קטנה ואין לי איפה לשאול אז.. עשיתי גיבוש צנחנים באוקטובר,עברתי אבל לא נמצאתי מאותר דובדבן הקטע שאני מאד מורעל על דובדבן,אבל לא ההיתי ממש שפיץ בגיבוש ואני חושב שיכולתי להוציא יותר(למרות שעברתי) אם אני ממש אצטיין ביחטיות,יש אפשרות שיקחו אותי לדובדבן למרות שאני לא מאותר?יש לזה תקדים? תודה מראש

19. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by iveco,

יש לי רכב עם גיר טיפטרוניק ואני משתמש בו באופן קבוע במקום אוטומט , אמרו לי שהטיפטרוניק זה יותר הילוך לעליות ירידות כמו הילוך כח ואם אני אשתמש בו באופן קבוע עיר / בינעירוני מחוץ לעיר אני אהרוס את הגיר והטיפטרוניק חוסך לי הרבה דלק במקום 1:7 בנסיעה מאומצת או 1:9 בנסיעה רגועה אני עושה עם הטיפטרוניק בנסיעה מאומצת 1:10 ובנסיעה רגועה 1:12-13 יש פה מישהו שמכיר את הנושא ? התקשרתי לכמה מוסכים והרוב אמרו לי זה לא הורס אבל בפורומים ברשת אמרו לי שזה הורס אני לא יודע מה לעשות אם להמשיך לנסוע ככה או שעדיף לבזבז יותר דלק ולשמור על הגיר ?

21. Started by AC/DC,

אמא שלי ואחותי נוסעות לדיוטי פרי ורציתי לישאול אם יש שם BT ביג טיפון יש שם ??

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו היה בזמן האחרון בדיוטי פרי? אני רוצה לקנות לוג'יקט G35 (האוזניות...). מישהו ראה אותם שם? אם כן, כמה הם עולות שם? ואשמח אם תגידו לי עוד מוצרים מעניינים שיש שם. דחוף למחר, תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Impreza,

סתם בא לי לחזור לנוסטלגיה של ה 486 עם הדיסקים המרובעים הגדולים האלה ולראות על מה חיינו זה היה כיף כי אז בכלל ידענו מה יש בתוך המחשב ולא התעסקנו עם חומרה עדיין מוכרים דיסקים כאלה מרובעים של 5.25"? מייצרים כאלה בכלל? כמה הקיבולת שלהם? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו ממש מגניבים חח לבן דוד שלי היו מלא כאלה והוא זרק אותם למישהו יש כאלה בבית?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  25. Started by fuckzone,

אמ...דרמל יכול לשייף עץ?ועם כן אפשר לינק לראש מתאים? ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.