כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מאגר מוזיקה עצום, ורוב הזמן בעבודה וכשאני לומד הוא רץ על אקראי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעביר שירים... רציתי לשמוע עם מה אתם עובדים/לומדים, אולי אני אקח כמה רעיונות מזה... בקשר לסגנונות... הכל. אלקטרוני, רוק, מטאל, קלאסית, היפ הופ, ישראלי, ג'אז, בלוז, פאנק. כל עוד זה בא לי טוב באוזן, הכל זורם... אשמח לשמוע את ההצעות שלכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp/viewer/index.php?client_id=5321&event_id=15891 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121970,00.html למרות שעכשיו זה כבר הסוף, יש 24 שעות שידורים LIVE ממעבורת החלל..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
NVIDIA Jetson Orin Nano Super הוא מחשב-על בגודל כף-יד שיאפשר למפתחים, סטודנטים ויוצרים לבנות צ'אטבוטים, סוכני AI ויישומים לרובוטים. הוא זמין לרכישה כעת וכולל GPU בארכיטקטורת Ampere ומעבד (CPU) מבוסס ARM בעל 6 ליבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 309 צפיות
- 1 follower
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עזרו לי למצור קוד אוניברסלי בישבילו.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ראיתי שמשווקים בחול מעיין קסטה שנכנסת לגיימבוי עם זכרון פלאש שמאפשר להטעין על הקלטת מהמחשב קבצי אמפיי 3 ווידיאו (ועוד דברים שאסור לדון בהם בפורום) למישהוא יש מושג איפה אפשר לקנות את זה בארץ? הנה לינק לאתר של החברה : http://www.gba-fun.de/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה חשבתם על Google Clips? למרות שטכנולוגיית ה-AI מפחידה אותי קצת, דווקא אהבתי את הfeature הזה... נחמד שאני לא צריכה להיות אחראית צילום כל הזמן ושיכולות להיות תמונות יותר טבעיות שלי..
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לכתבה
-