עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by sgt_flippy,

האם יש כנסים או הרצאות או תערוכות בפסח ובחול המועד?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

ראיתי בחדשות שהבחירות יהיה כנראה ב28.3 - קצת יותר משלוש שבועות אחרי יום ההולדת ה-18 שלי. האם אני אוכל להצביע?

6. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין משהו מחו"ל ולשלם דרך האתר PayPal... מישהו יכול לתת לי אינפורמציה על האתר הזה? מה בידיוק עושים שם? האם האתר אמין... כמה עולה כל העסק של קנייה דרך האתר הזה... ועוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by The Dom,

של רובי וויליאמס. אני זוכר רק כמה מילים.... SHW WILL BE THE..... אני לא זוכר איך זה ממש הולך אבל אני זוכר שזה שיר שקט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת

9. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר את שם השיר שהכלב בתוכנית "איש משפחה" של עונה 5 פרק 18 שר?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

אם יש לי כרטיס אשראי מאושר בPAYPAL של VISA , אני יכול להעביר ממנו כסף לBALANCE ולהעביר מהBALANCE לכרטיס?

11. ??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by pumbatal,

פשוט לסדיסטים מטורפים http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html חיות חמודות שנשחטות בצורות נוראיות

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by artyom,

אפשר אולי שמות של אמנים שעשו שירים לנמלטים? כי היו שם הרבה שירי ראפ שממש אהבתי... חיפשתי ובכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  15. יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by kobi3211,

שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by CashMAn,

אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  19. דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by overload,

ממש לא הבנתי מה הקשר בין הקטעים אבל לא הפסקתי לצחוק תעברו משולשל משולש. http://www.yourdailymedia.com/media/1142938158/What_Is_Love_Compilation כל כך הרבה נוסטלגיה ;D

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. לא ענתיקות בבקשה. תודה (:

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by alexrta,

רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by manbot,

http://www.theinquirer.net/?article=13983

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by dominator,

אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.