עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirlion,

שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by noambaum,

מישהו יודע???

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. http://www.youtube.com/watch?v=dWBSL2cvwGQ&search=cat ;D

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by slrr,

חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by MOFRA,

] [

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by תחמן מתימן,

שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?

10. Started by TimoTy,

אם אני קונה משהו מAMAZON מעל 300$ אני צריך לשלם כליו מכס??

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  11. קוראים לשיר la la la ואמרו לי שהוא של דיאנה קים או קין משהו כזה זה שיר מועדונים יפה בסגנון היפ הופ יש אותה כמעוט כל מסיבה תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

היה לפני חמש שנים בערך או יותר באם טי וי שיר טראנס כזה שהוא יכול להיות מיקס של מוסיקה קלאסית או משהו כזה, בקליפ היו מראים עץ ומה שקורה לו במהלך כל ארבע העונות, שהעלים שלו נופלים ממנו ואז העץ בלי עלים ואז הוא מצמיח עלים מחדש ומראים אותם גודלים שוב וככה זה כל השיר עד כמה שאני זוכר... במיקס עצמו היו כינורות מתנגנים, יכול להית שהשיר של willam orbit ושלשיר אולי קוראים four seasons אבל לא ניראה לי כי חיפושים לא הניבו תוצאות :-\

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. גוגל השיקו כלי חדש בשם GOOGLE INSIGHTS. http://www.google.com/insights/search/# תשוו חיפושים בין מתחרות כמו אינטל ו-AMD, לא תופתעו בכלל.

14. חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by mc_elad,

מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by comandobx,

היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by apple lover,

שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

20. Started by avi2014,

דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by Amir c,

אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. Started by TermiNal,

שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by e.s,

אני צריך לדעת דחוף!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים