כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה זמן כדאי לשים אותו לייבוש? יש סיכונים מיוחדים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני טס לאירופה. אני אהיה במינכן ואוסטריה. רציתי לדעת אם יש חנויות שם של מחשבים טובות, האם זול שם? האם כדאי לקנות משהו שקשור למחשב שם, כולל כרטיס מסך עד לעכבר. כנ''ל לדיוטי פרי בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מבקש, רק מנויים של HOT תגיבו בבקשה. אני כרגע מחובר עם YES ואני מאוד מרוצה באופן כללי. רק שבכבלים אני יכול להתחבר לטלפון הוט+אינטרנט בכבלים+טלוויזיה בכבלים במחיר נמוך יותר מאשר טלוויזיה בלווין, אינטרנט בכבלים לבד וטלפון בזק! אז הצעת המחיר די מפתה, אבל לפני שאעבור רציתי לשאול כאן מנויי HOT מה דעתכם על התכנים שמציעה חברת הכבלים בטלוויזיה? יש משהו ששווה צפייה שם בכלל? תודה
-
- 98 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את פרק 8 באקס המיתולוגי להורדה??
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שהנושא הזה לא יחזיק המון כמו רבים אחרים ששאלו אפילו מאיזה אתרים אבל אני מתכוון לשיטות] : כמו ביטרונט או אימול {שעולה לי על הצבים לאחרונה} או ftp ועל איזה מקומות אתם הכי ממליצים ממולץ טרקרים פרטים לביטרונט { זה הולך להחיזק מקס שעה} :hat: רוצים לדעת למה ??? נו יש כאלה שלא אוהבים ללכת לחנוית בשביל לקנות משחקי מחשב אז כמו רוב הישראלים מעדיפים להוריד { אתם יודעים חבל לשרוף כמה קלוריות או שקלים שמילה יגנבו אותם בחנוית כמו bug וכו} וחוץ מיזה רוב האנשים שקוראים את זה מתענינים באיזה טרקר פרטי טוב או ftp חופשי טוב אז מאיפה ואיך ? :hi:
-
- 196 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
צפיתי בסרטון ואז רשמתי משהו בחיפוש וזה לא זז לי אז סגרתי ופתחתי שוב וזה לא עולה ורציתי לדעת אם הבעיה אצלי.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני תלמיד יב צריך לעשות סרט גמר ואין לי כל כך רעיון למישהו יש סינופסיס (תקציר)רעיון לסרט אני מאד ישמח לקבל תסריט או תקציר קטן בשביל שיהיה לי רעיון תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדיוק היום סיימנו אני ו2חברים להכין סינגל נחמד אני עכשיו מחפש רק מילים (באנגלית דרך אגב יש לי זמרת עם קול מדהים) כדיי לסיים אותו רציתי שתתנו דעתכם..והמלצות למילים ללא זכויות יוצרים... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1700E8B778048F56
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור הרצליה שאפשר לפתח בה תמונות מתוך DOK. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-