עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ברבעון הראשון של שנת 2024, ישראל חוותה עלייה מרשימה במכירות המחשבים האישיים, עם זינוק של כ-44% לעומת אותה תקופה בשנה הקודמתלכתבה

2. Started by J0n1,

יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by tomersbar,

לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. מישהו יודע מה הטלפון הישיר לחנות? תודה,

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by אלוויס,

זה השיר http://rapidshare.com/files/19710726/__1490___1497___1497___1500___1500___1497___1500___1500_.wav.html האיכות לא משהו כי זה מוקלט מהאוטו, ובבקשה בבקשה עזרו אני מחפש את השיר הזה המון המון זמן ולא מוצא! תודה ;D

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. השאלה בכותרת, מה הפרוצדורה? (בהנחה שיש לי את כל הפרטים על החבון של הצד השני)

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by darkman,

כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by spin,

או קי אני לא יודע איך להגדיר בדיוק אבל יש טראנס הולך חזק במיוחד במסיבות היום מתחיעל כזה עם תקיעת שופר נשמע סגנון אייל ברקן תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by noodle,

האם יש אפשרות לשנות את מספר הנושאים שרואים בכל עמוד?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
    • 6 תגובות
    • 607 צפיות
  13. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by ccc,

אני מחפש שירים קצבים משהו טוב שאפשר להתאמן איתם. אבל בבקשה רק שירים תותחיים שבאמת אין ספק לאף אחד שהם מעולים, כמו EQUADOR, האיכות לא נתונה למחלוקת.. תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by moonjib,

http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by CrossFire,

תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by creative,

אני לא יודע אם זה המקום אבל בכל זאת הורדתי סרט THE ITALIAN JOB עכשיו הסרט מדובב לאיטלקית אבל אני רוצה לשמוע אותו באנגלית מאיפה אני יכול למצוא פסקול לסרט באנגלית????

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by kilom,

הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

22. Started by AliceInChains,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

עשו מהמשחק סרטון פרסומת למסטיק מנטוס משו מה זה מצחיק אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... משהו אז פרסם את זה בVGAMES אך לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים