כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חברה שרוצה לעשות ארוע וירטואלי בלייב באינטרנט, מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כזה סטודיו או במה עם אפשרות לעשות בלייב שיחה וידאו כמו שיש בתמונה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש דרך להסדיר עם הבנק שהמועד חיוב בכרטיס אשראי יהיה באותו יום או יום למחרת? זה פשוט מעצבן שאחרי חודש פתאום יורדת בוכטה רצינית. בד"כ אני נוהג לשלם במזומן אבל רכישות גדולות אני משלם באשראי.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
@ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי מנהלים שמתי לב שכשאני נכנס לאתר מופיע דבר דיי הזוי העניין הוא שהמקום נקרא''גלריית המודינג'' וכל הקטע הוא שאנשים מעלים דברים כאילו בלי קשר ביכלל ובלי מודינג ... אני חושב שזה מאוד מאוד מוריד מערך הגלריה (אני לא מדבר על מודים שהם לדעת אחרים לא יפים) אלא על מודים שהם בעצם לא מודים! אין כלום , נאדה , בן אדם פתח את המחשב צילם והעלה לדוגמא: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-107-4.html אני חושב שאחד המנהלים פה באתר או אחד המודרייטורים צריך היות אחראי על הגלריה הזאת! מישהו צרילך לפקח מה מעלים לשמה ומה שלא ''מודינג'' לא יעלה/ימחק!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש את "אנשי הדממה" בביצוע להקת חיל הים בגרסאת MP3. למישהו יש, או יכול להשיג, ולשלוח למייל spiritk@gmail.com, או לחלופין בICQ: 118588449 או MSN: spiritk@gmail.com? זה מאוד חשוב! תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים ומגבר לרכב סיריון 2001 יש לי כבר רדיו דיסק של JVC והרמקולים שיש באוטו פשוט באיכות על הפנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 אני חדש בזה ולא יודע מה עדיף קדמיים אחוריים 5 וחצי 6x9 ? בעיקרון יש לי 1200-1300 שקל להוציא על זה מה אתם ממליצים? תודה מראש. נ.ב אפשר הסבר קצר מה זה קומפוננט ולאן זה מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שרת ה IRC למעלה, מצטער, ריסטרטו לי את השרת ושכחתי להריץ אותו אמור להיות בסדר מעכשיו שסק
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפי השמועות (חבר), הדיסק נמכר ב-TOWER RECORDS כמו קולה, ובבריטניה בכללל...EMI חזרה מפשיטת רגל בעקבות הצלחת הדיסק. לשמיעת האלבום X&Y מהי דעתכם? דיסק מושקע וסוחף כמו הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-