כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות/רשת שיכולה לארגן (בתשלום כמובן) I/O Shield ללוח אם מדגם מסויים? ניסיתי עם Ivory אבל הם אומרים שחייב לקנות לוח קומפלט
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחר משהו שקשור לצבא, ואני צריך להיות שם ב-14:30. התוכנית היא לקחת את הרכבת מחיפה בת גלים ב- 12:30 ולהגיע בסביבות 13:30. השאלה היא באיזה תחנה הכי טוב לרדת - השלום או מרכז, ומשם איך להגיע. כמו שכתבתי, אני צריך להגיע לבית אליהו שכתובתו אבן גבירול 2.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי, כנראה שלחצתי על הגדרה מסויימת לא נכונה ופתאום המייל שלי השתבש. כשאני כותבת כתובת מייל בגוף ההודעה הוא מוסיף לפני כתובת המייל hyperlink"mail to" כשאני מנסה לצרף קובץ הוא מצרף שורה שכתוב בה EMBED OUTLOOK .FILEATTACH אשמח לעזרה איך לסדר את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זמר גברי שר ואני שמעתי את זה ברדיו.(שיר כזה שקט) והפזמון הוא כזה: run my world around me run my world around me will you stay will you stay או משהו בסגנון הזה. יש לכם מושג איזה שיר זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
@ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
מי מהאנשים פה ענה על קוד גורו? ועל כמה שאלות פחות או יותר הוא חושב שהוא ענה בוודאות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אולי זו השפעה של העייפות ואולי אני סתם בנאדם ממורמר, אבל החלטתי לפתוח את הת'רד בשביל שכל אחד יכתוב את הסיבה שלפי דעתו גרמה לנפילה החוזרת של האתר. אוקיי אז הסיפור שלי הוא כזה: האתר נפל כתוצאה מפריצה של האקרים ערבים מהשטחים, שלא כ"כ אהבו את דעתו של עמרי,הWebmaster,בנושאים שנוגעים לגביהם. :-X
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי כולם! קראתי את הסיפור,"תחרות שחייה". לא הבנתי שום דבר בסיפור הזה,שום דבר ממש! מה שהבנתי זה ,שיש 3 מפגשים בסיפור בין המספר לבין עבדול כרים. מישהו יכול להסביר לי את הסיפור?את המפגשים לפחות? יש לי עליו עבודה,כיתה יא,אני מודה לכל עוזר!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-