כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות). אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות. אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים. אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא. מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ידידה חדה לי חידה על הסדרה - חייב למצוא תשובה. אשמח אם תעזרו לי והרי החידה: איזו חיה מתה בחניון התת קרקעי ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
נכון במהיר ועצבני 3 יש שיר כשהם מגיעים לחנייה הזאת שהם יעשו בה תמירוץ יש שיר יפה כזה מה השם שלו?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעצב לוגו למעצב שיער השם של הספר הוא ישראל הרעיון שלי היה IsraHair=ישראל+שיער חברה אני יודע שזה אוכל לצחוקים בשביל כמה פה אבל תיהיו רציניים ותעזרו לי לחשוב על משהו אם מישהו גם יוכל לעזור בעיצוב שלו אז אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תישמעו היום ניכנסתי לישעור בלשון המורה מתחילה ללמד הכול סבבה, פיתאום מה היא מוציא מהתיק? כן כן את הבגרות בלשון של החורף 2005. ;D גדול! אגב היא נתן לנו אותו הביתה! אה ואני לומד בתיכון תל אביב [באשדוד] זה רשת בתי ספר. אה ואנחנו רק שתי כיתות י'א ו י'ב. http://s53.yousendit.com/d.php?id=MXZEFISEZZKO14C620T0G42S8
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אורנג' דור שלישי וראיתי את הנוקיה 6680 אבל המכשיר יקר ראיתי גם את הe1000 והוא לא הכי משהו... אז רציתי לקבל ממכם הצעות על מכשירים שאפשר לקנות בחו"ל שיעבדו בארץ ויהיה אפשר לצרוב להם עברית שיהיה דור שלישי וברמה של 6680 וגם שיהיה כמה שיותר קטן כי הנוקיה 6680 בכלל לא קטן ואפילו לא ממוצע. וגם כל דבר שצריך לדעת על יבוא מכשיר מחו"ל אני ישמח אם תגידו לי אז תודה מראש... (ודרך אגב אני בימים הקרובים אני יהיה תקוע בלי מכשיר אז מחכה לתשובתכם המהירה תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-