עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HFDO5,

פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  2. יאללה חברה תצביעו לו מגיע לו והוא משלנו יאללה יוסי הצביעו והשפיעו: http://www.thefa.com/forms/competitions/potr/20068RP/ אם בא לכם להצביע שוב בשביל הפרוטוקול: http://www.thefa.com רדו למטה זה שם :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by R0ck,

סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  4. הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  5. צהריים טובים לחברי הפורום. אז ככה,מדי שבוע אני מקבל באיימיל שלי תמונה מצחיקה או סרטון מצחיק,רק הפעם קיבלתי משהו הזוי לחלוטין..... צירפתי פה לינק להורדת המצגת... אני לא יודע איפה זה קרה אבל דבר אחד בטוח... שכל אין להם כל תגובה תתקבל בברכה לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/46521929/att.rar.html

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by realmagic,

היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. נגיד נדבר על נסיעות, שזה הוצאת מוכרת, כלומר המעביד צריך לשלם לעובד על זה. מה שמעניין אותי זה האם המעביד מקבל על זה החזר מהמדינה, או שלא..? ועוד משהו נסיעות זה רק מדובר על תחבורה ציבורית?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by gili207,

מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. היי אני גר בגולן ואני מחפש חנות זולה ואמינה כמה שיותר קרוב לבית שלי, יש עוד חוץ מTMS? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by cateye,

מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by sahargt,

היי אני חולה על רכבות ערים איתי לפני חצי שנה ב sixflags פארק של רכבות יש שם את הרכבת הכיי טוב בעולם Kingda Ka גובה 550 feet =170 מטר מהירות 128 מיל 205 קמש קישור http://www.sixflags.com/parks/greatadventure/Rides/index.html מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by lev-27,

מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by mrsph666,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  15. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by satlan1,

מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

לינק לסירטון : ;D ;D ;D http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 _____________________________________

18. Started by the red dragon,

האם עכשיו יש נחשים? זאת אומרת האם הם בחוץ או שיושנים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  23. שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by OR007,

החלטתי, לסטות קצת לכיוונים אחרים במוזיקה, החלטתי לנסות להאזין לבוב דילן קצת, אומן בהחלט ידוע, במקרה יצא לי ליפול על שיר שממש אהבתי ! -Like a rolling stone- אם יש לכם המלצות לעוד שירים טובים שלו, ואלבומים, אני אשמח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.