עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8689366181727845562 אחח איזה כלב :lol: :lol: :lol:

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MacGyver,

מישהו יכול לתת לי לינקים למערכות פורומים רציניות באנגלית בנושאי מחשבים וכו'..... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

5. אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by CrossFire,

יש לי כמה שאלות שרציתי לדעת בקשר לתיכון הולץ שבת"א: 1). האם זה תיכון בעל רמה לימודית כמו כל התיכונים? 2). האם מבחני הקבלה שם הם קלים או קשים? 3). האם שווה ללכת לשם? (תיכון טוב או לא טוב) אל תגידו לי שזה לא שווה בגלל: יום ארוך או תספורת וכד'.... נא להיות רציני!!! (אלה הם השאלות של אחי שעולה שנה הבאה לכתה י')

7. Started by TermiNal,

אז ככה אני כרגע בן 15 וחצי גובה 169.. אבא שלי 174 ואמא שלי 160.. בעקרון אני די לחוץ מהגובה שלי למרות שעשו לי בדיקת עצמות וכל הרופאים שראו את זה אמרו שיש לי גיל עצמות קטן באיזה שנה וחצי מהגיל האמיתי (לא זוכר בדיוק כמה אבל מעל שנה בטוח) ושאני בכיף יעבור את אבא שלי.. רציתי לשאול כמה דברים - ריצה על אספלט\מדרכה יכולה להזיק לגדילה? ישיבה ממושכת על המחשב יכולה להזיק לגדילה? (החשש שלי הוא שאני לא יושב בריא וגם יש לי לפעמים כאבי גב.. ובגלל זה אני רוצה למצוא ספורט חוץ מהגלישה שאני יוכל לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ולא לשבת הרבה מול המסך... עד כמה יכולה להשפיע הישיבה הממושכת מול המחשב על הגדילה זה יכול להיות משמעותי?) עכשיו ככה, אני יודע שאבא שלי בגילי היה יותר נמוך ממה שאני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nVIDIA70,

זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by Sniper,

היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.

12. Started by Bessmertniy,

זה רק אני או ש techtv הפך בכמה חודשים האחרונים להיות חרא של ערוץ בלי שום תוכן מעניין התוכניות היחידה הנורמלית שם היא screensavers אבל גם היא ממוחזרת ולא מראים כבר את השידורים החדשים איפה נעלמו techlive xplay והתוכנית הזאת עם כל הגדגטים הכי חדשים (לא זוכר את קוראים לה) ואפילו call for help המעפנה . עכשיו יש שם תוכניות ישנות יבשות ומשעממות!!! צריך לעשות בקשר לזה משהו נשארי ב yes המחורבנים האלו רק בגלל הערוץ הזה כי היה שם תוכניות נחמדות עכשיו הכל זבל , ומיחזור.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Aviad6,

אהלן ושבוע טוב החורף כבר אוטוטו כאן ואני מחפש נעליים טובות. שמעתי המלצות מחברים ושמות ורציתי לשאול גם כאן. הנעליים מיועדות להרים בעיקר, סלעים וכאלה וגם הרבה מים! הם ישמשו אותי לחורף (השימוש בנעליים יהיה יום יומי) וצריכות להיות אטומות למים ושיהיו חמות (שלא יקפאו לי הרגליים מהרוח למרות שהרגל יבשה. הנעל צריכה להיות חזקה מאוד בגלל שאני לא בדיוק מרחם על נעליים (קופץ הרבה, בעיטות (אבל לא כדורגל או משהו) ושיחזיקו לי לכמה שנים (אני מקווה). תקציב אממ בוא נגיד שאם ה מחו"ל אני לא ממש מוגבל אבל אני גם לא יוצי אלף שקל על נעל מחו"ל, בארץ אני מוכן להשקיע עד ה900 שקל. עכשיו הבנתי שבין הנעליים הנבחרות יש את הגרסה החדשה של ה Asolo HIghland http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/354.h…

14. Started by liavliavz,

טראק חדש שהכנתי והצאתי אותו אתמול איך יצא לי? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=9zxURFUsZj4

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, יום שני מבחן ראשון שלי באזרחות, כמו שאתם יודעים זה מקצוע דיי קשה, אז תוכלו לתת לי טיפים ככה.... כי אני לא יודע באיזה צורה לענות על השאלה, ובכלל איך לזכור חומר דיי גדול (המורה הביא לנו ללמוד מתוך 30 דפים +-)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benor,

אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני כרגע מחפש אחר כרטיס אשראי, אשמח אם תעזרו לי. יש לי חשבון בבנק הפועלים, כרגע יש לי ישראכרט דיירקט שמשמש אותי בעצם בדיוק כמו מזומן - שזה מצויין. רק מה - אי אפשר לפרוס איתו לתשלומים וכן הוא לשימוש מקומי בלבד. כרגע אני מתלבט בין מאסטרקארד לויזה לאמריקן אקספרס... אם יש בכלל הבדל חוץ מהעיצוב של הכרטיס מה ההבדל ביניהם? מה ההבדל בין לקבל את הכרטיס דרך Cal או דרך ישראכרט? האם אני יכול לקבל את הכרטיס דרך לאומי קארד אם אני, כפי שציינתי, בעל חשבון בפועלים? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Moty_p,

הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  21. לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. יש מצב זה סאן פדרו?

• 24 תגובות
    • 12.7k צפיות
  24. שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.