עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

מי מכם לא יודע ששרות "בנה לך מחשב" בIQPC לא עובד בFF (שאלה רטורית) אז שלחתי E-mail לIQPC שאותט אין לי ואחרי יום אני מקבל במייל הודעה שמבסרת על כך: אני אפשרויות נוספות 30 אפריל (לפני 3 ימים) שלום אורי !! העברתי את הבעיה למתכנת...רציתי לדעת האם הבעיה תוקנה ?? תודה !! כמובן שבאותו רגע נכנסתי לIQPC ובדקתי וזה עבד במהירות האור וכך עניתי לו כן, הבעיה תוקנה תודה רבה על ההענות המהירה! מקווה גם שתבקר בפורום ממש מצליח HWzone.co.il פורום החומרה הגדול בישראל. ושוב תודה רבה. ממש נחמד שתיקנו את זה וכ"כ מהר..!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Holography,

יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by roma4k,

צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by daniel666,

להשוות תשובות 3 יח מתוך 5

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Plazmata,

הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by yacovmateo,

השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.

14. Started by Black_eagle,

שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by ag43,

בתקופה הזו של השנה הרשת מתמלאת במדריכים שמסבירים כיצד להגדיר את השעון בפלאפון למצב ידני כדי לא לחשוש לקום בשעה לא נכונה. יש דרך פשוטה לוודא האם הפלאפון שלכם יעבור לשעון חורף - בהרבה מאפליקציות השעון המעורר באנדרואיד מופיעה הודעת TOAST בעת כיוון השעון המעורר שכותבת עוד כמה זמן השעון יצלצל. במקרה שלנו - אם נכוון בשעה 8 בערב לדוגמא את השעון המעורר לצלצל בשעה 8 בבוקר, הודעת הTOAST תכתוב שהשעון יצלצל עוד 13 שעות (או יותר נכון 12 שעות ו59 דקות) ולא 12 (כנ"ל 11). כך נדע שהשעון בפלאפון מכוון לעבור בעצמו בזמן הנכון ולא נצטרך להתערב בהגדרות.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by mazoneli,

מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני אהיה שם 100%.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tnt studios,

אני יודע שבאתר לא ממזמן היתה כתבה על משגר טילים כזה (לינק: http://hwzone.co.il/news/1152723458/71613/), אבל עכשיו מצאתי אחד הרבה יותר מעניין: http://www.gadget-box.com/product_info.php?ref=7&products_id=4064 ושמעתי עליו בפעם הראשונה כאן: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383250&sid=127 אני חייב אחד כזה!!!!

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by oFiR 22,

עכשיו נכנסתי לYNET וראיתי פירסום לMicrosoft Digital City, כבר שמעתם עליה? אם כן אז בנושא ההרשמה, מאיפה אמורים לקבל Digital Ticket? תודה רבה רבה רבה, נראה לי הולכת להיות ממש תערוכה מגניבה... כולם לבוא!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

לפני כמה ימים שמעתי ברדיו שיש אינטרנט של8.5 מגה (ואז הפסדקתי להקשיב) ובסוף אמרו רק 15 שקל בחודש, כמובן שזה האינטרנט הניסיוני של בזק (ADSL2) והמספר היה 1-800-משהו D= נראה לכם שזה אמיתי או ששמעתי לא נכון?

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by pavel19,

חוץ מאתר "למד" תודה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  23. זו כבר לא מתיחה: יצרנית המכוניות החשמליות העולה חשפה את הדגם החדש שלה, שיעלה 35,000 דולר וינסה להתחרות בחברות הענק שמצטרפות למירוץ הטכנולוגי בדרך להכחדת מנועי הבערה הפנימית אחרי שנים של הבטחות שבמהלכן הפכה לאחת מהחברות המעניינות והחדשניות ביותר בעולם הרכב, חברת טסלה(Tesla) של אלון מאסק הציגה רשמית סוף כל סוף את דגם ה-Model 3 החדש שלה – שיהיה הזול ביותר באותו הציעה עד היום, וזול מספיק בכדי להתחרות בצורה רצינית אל מול הרכבים המשפחתיים הסטנדרטיים שעדיין מופעלים בעזרת מנועי בנזין ודיזל. הדגם החדש ישא מחיר התחלתי של כ-35,000 דולר "בלבד", לפני הטבות מס כאלו ואחרות שאמורות להביא את מחירו בארצות הברית לאיזור של 30,000 דולר או אפילו פחות מכך, ועם זאת מבטיח להציע כמעט את …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אהלן חברים, התוכנות שהשתמשתי בהן עד עכשיו לא ממש מתאימות לי בגלל סיבות טכניות (שקשורים למפענחים של וידאו ב-1080P ולשליחה של DTS בדיגיטלי, אבל לא משנה כרגע). אשמח לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים לצפייה בסרטים? Anatoli.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים