עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GanJaval,

יש לי יום הולדת היום . בן 15 את האמת מבואס (בגלל בת ) אהה והזמנתי מנעה היום כמה מוצרים : Steelpad S&S Icemat Audio - Siberia Logitech® G5 Laser Mouse OEM מה אתם אומרים ?? אבל לא יודע כל כך רציתי את זה ואני לא כל כך מאושר שסוף סוף יהיה לי בנות בנות הורסות הכל

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by elad the master,

טעות לנעול.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות

5. Started by ביצה קשה,

gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by pyro_man,

סירטון של מוד לסורק משהו ממש יפה אני אהבתי אני לא יודע לאיזה פורום זה ממש מתאים אז שמתי פה.. דרך אגב מישהו יודע איך עושים את זה? http://www.dumpalink.com/media/1137582889/F%FCr_Elise_Scanner_

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  10. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by dbx22,

כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב

13. Started by ellell,

עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by Aviv C,

מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by BEN903,

אני מכין איזה תוכנת DOS קטנה ואני רוצה שהשם שלי יופיע שם כמו החתימה של RAZOR 1911 או FARLIGHT בסגנון שלהם מישהו מכיר תוכנה כזאת . פעם היה אתר כזה שהכרתי ואני לא זוכר עכשיו שהופך מטקסט רגיל לסגנון הזה (צירפתי תמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by zniibidl,

אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. 8-7 חברים טסים לבורגאס (בולגריה) BRAVO VILLAGE מלון דירות. 2 דירות, כל דירה 4 חברים. 25.07 - 01.08, 7 לילות. עד 20 ק"ג תיק הגדול + עד 5 ק"ג על הגוף (תיק גוף) . המטבע המקומי * 3 = שקל חדש. כמה שאלות: *האלכוהול זול שם? מומלץ להביא כמה בקבוקים מהארץ ו/או לקנות בדיוטי פרי. * איזה אטרקציות קיימות בעיר? ישנן מקומות מומלצים? * איך המלון דירות הנ"ל, מישהו היה בו? * בגלל שזה מלון דירות אנחנו מתכננים להביא מהארץ פסטות,מקרוני,טונות ואורז ולקנות שם ירקות ופירות ולהכין את האוכל בדירה. * מומלץ להשתמש במטבע המקומי או לקנות ביורו/דולר? * טיפים נוספים? כגון מה לא לשכוח להביא, מה חובה להביא, מה לא להביא וכו'? * איזה דברים בזול יש שם שמומלץ להביא לארץ ? מכשירי אלקטרוניקה? ביגוד? נעליים? * י…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. יש לי את הטלפון הזה ואני רוצה לדעת איך\איפה אפשר שם להוריד RINGTONES וגם שומרי מסך, הטלפון של רשת ORANGE. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by Kurt,

האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?

23. Started by asaf20,

א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)

24. Started by DimaX,

ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by benboom,

ניתקלתי ברשת בצמיד הזה: http://www.dynomighty.com/product_detail.php?d=database%2Fjewelry%2F03-DY-003%2FDY-003.php# מה שמיוחד בו זה שהוא כולו עשוי ממגנטים [יש להם הרבה תכשיטים ממגנטים לחברה הזאת] סירטון הדגמה: אז כימעט שהזמנתי ואז בדיוק ראיתי את הסירטון הזה שטוען שאפשר ליקנות את המגנטים האלה בהרבה יותר זול בתור סתם מגנטים למקרר!: בסירטון הזה הוא מראה את המגנטים האלה למקרר, אני לא זיהיתי-מישהו מזהה את המוצר הזה? יודע איפה אפשר להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.