עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yarin153,

אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shay2040,

אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by Pr0Xy,

אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by בינבה,

יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  8. Started by Joli,

רק לי זה מזכיר סיטואציה מהעבר?

• 87 תגובות
    • 12.9k צפיות
  9. Started by genia,

אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Moshe L,

לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by ModChiP,

סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by raiman1,

האם חולצה טרמית בלבד מספיקה? או שאתם שמים מעל עוד איזה חולצה? בנוסף אני לא כ"כ מבין בחולצות טרמיות אז אני אשמח אם תמליצו לי על אחת טובה... תודה מראש!

• 48 תגובות
    • 14.7k צפיות
  14. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by vk,

אני רוצה להחליף סוללה לone x ובדרך גם את הנחושת שמודבקת אליו. מצאתי גלילים כמו סילוטייפ רק עם הנחושת באייבי אבל מחיפוש אני לא מוצא בארץ ברוחב המתאים או כאלה שבאים עם דבק. מישהו יודע איפה ניתן לקנות גליל כזה בבאר שבע? ואם אני שם יותר משכבה אחת זה יעזור לפזר את החום יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 11GnR,

היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by נעמה וילדו,

רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. הנה מספר מצומצם מתוך יוטיוב של תגובות של אנשים מהעולם בכל מה שקשור לתוכן על ישראל: ted bohne פרסם תגובה לפני שנה THE LAND ISN'T ISRAEL. IT'S PALESTINE. THE ISRAELI'S LIKE THE u.s. ARE THE LARGEST PURVEYORS OF TERRORISM ON EARTH. WERE IT IN MY POWER TO USE LARGE NUCLEAR WEAPONS ON ISRAEL, HELL, I'D FLY THE B-52 MYSELF.  WHAT'R YOU A Joe Hanlon פרסם תגובה לפני 6 חודשים How fucking dare you you bastard. Okay to start with you are a fucking retarded cunt thinking that Islam is going to take over, you are anyway. But I have never even heard those terms before you bigoted peice of shit, 'meat whistler'? I mean come on, are you twelve or something. You are an immature prick a…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yossi21,

אני מרגיש צורך כלשהו לפתוח ת'ראד כזה, מאחר וישנם כמה נוסטלגיות שכיף לי להיזכר בהם. אני מאמין שלכול אחד ישנם כמה זכרונות ונוסטלגיות טובים שישמח להעלות כאן. אז הרשו לי לפתוח בכמה: מזון: בייגלה מצופה שוקולד של חברת קליק, ביסלי בטעמים שונים: טאקו, פפרוני, שום בצל, קטשופ. ויש את הממתק הזה שנקרא פיקניק הפתעה. משחקי מחשב: תככי הרייטינג, אינדיאנה ג'ונס, הוגו, הנסיך הפרסי הראשון, Golden Axe, מריו ( הישנים ) , דום 1+2, הטירה הנאצית הראשון. מוזיקה ותוכניות רדיו: אלבומי NOW הראשונים, נגן מיני דיסק של סוני, תוכנית הלילה של יקיר אביב עם שחר חסון ויוסי טרבלוס ברדיוס, דידי הררי, שמוליק טיאר ב- 103FM. זהו בנתיים, אני בטוח שאני ייזכר בעוד כמה בהמשך..

• 183 תגובות
    • 34.6k צפיות
  25. Started by bnetzi,

שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים