עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, לא ידעתי היכן לרשום את זה אז החלטתי לרשום כאן. אני יודע שכאשר אני פותח קובץ חדש בNOTEPAD ורושם דברים, כל אות שארשום המחשב ישמור בזיכרון 8 ביט (או ביייט אחד) בשביל לשמור את המידע הזה, כלומר אם כתבתי קובץ עם 10 אלף אותיות, אז יהיה בזיכרון 10 מגה בייט של אותיות (כולל רווחים והכל) נכון? השאלה העיקרית שלי היא כזאת... איך כתבו קבצים או אותיות כאשר היו מחשבים עם זיכרון של 8 ביט או אפילו 4 ביט? תודה מראש

2. Started by FIRE-KID,

שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. שלום חבר'ה! לא מזמן פתחתי ת'רד על התלבטות לגבי גנרטורים, לבסוף קניתי את הגנרטור הישראלי, 4 קילו וואט, ללא מייצב עכשיו, לצורך העניין ניקח את הדוגמא הרלוונטית. הצרכנים שיחוברו לגנרטור הם, הגברה, תאורה, פלטה ולפטופ להגברה ולתאורה אין משמעות ליציבות הזרם, אך החשש הגדול שלי הוא לגבי הפלטה, שבסופו של דבר מדובר על מוצר אלקטרוני (שני קומפקטים שני פטיפונים ומיקסר) חיפשתי בגוגל מייצבי מתח, ומצאתי כמה דברים, אני רוצה לחבר את המייצב רק לפלטה, לא להגברה והתאורה, http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=32343 האם זה יעזור לי? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. יש לי ויכוח עם הבוס שלי שהחליט "להעניש אותי" כדבריו שמהיום והלאה אני קונה לעצמי ארוחת צהריים על חשבוני האישי בלבד, אני עובד ביום בין 8-9 שעות והוא אמר לי שלפי החוק הוא ממש לא חייב לסבסד לי ארוחת צהריים מה שלא ניראה לי הגיוני, כי 2 חברים שלי שגם עובדים במקום עבודה דומה מקבלים סיבסוד ממקום העבודה שלהם על ארוחת צהריים. הוא צודק במה שהוא אומר?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ovid,

שלום, אם אני טס לחו"ל ואני לוקח את הנייד שלי, אני צריך להצהיר עליו לפני או משהו ? אין מצב שיגידו לי בדרך חזרה "קנית אותו שם, שלם מכס" ? ועוד שאלה, אני יכול פשוט לקחת מתאם לשקע כדי להטעין את הנייד בחו"ל? המתחים בשקעים באירופה שונים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by SugarFreeBoy,

רציתי לשלוח מהאתר TIGERDIRECT לארץ, ורציתי לדעת מה העלות הנוספת מעבר למוצר והמשלוח (מכס+מע"מ). תודה מראש(:

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by TUCG,

האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by joni,

אני וחברים שלי שמענו על זה שעם אתה שם מנטוס בתוך קלוה אז זה מתפרץ . חשבתי על זה ומעניין אותי בעצם מהו ההסבר הכימי אם מישהו יודע אני אשמח תודה ...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  12. שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by wooper,

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Los,

אהלן. הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International. אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון. מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by WildFire,

היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Bebush,

אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by moshe55501,

אני רוצה לעשות עגיל בגבה ורציתי לדעת אם זה כואב מאוד עד כדי בכי? או שזה לא כל כך כואב? ואיך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Yoav,

עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

לא ראיתי פורום מיוחד בשביל זה, יש לי שאלה איך אני משנה את האימייל כניסה בפייסבוק? אני מסתבך דווקא בדברים הקטנים חחח

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by joni,

דבר ראשון איך בידיוק העסק הזה הולך ,איפה אפשר להשיג שרת כמה זה עולה ? , אני וחבר רוצים לעשות מעין שרת fun לwow .

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.