כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
S [השטח של החתיכת עיגול הזה] נתון A [המיתר] - נתון צריך למצוא את R http://img165.imageshack.us/img165/898/30238432ph5.jpg
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אם שמתי בפורום הלא נכון להעביר ואני צריך את זה דחוף חברה כי יש לי היום ב2 בצהריים שעור אז איך מוצאים רדיוס של עיגול ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא ברור לי באיזה דרך לפתור את זה , האם לעשות עץ ? או שפשוט לכפול 0.8 ב 0.75 ? תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-