כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
קניתי מחשב מ-PCHardware.co.il לפני יותר מחודש, זה אתר שהחנות שלו נמצאת ברמת-גן, ונקראת לוג'יק. הזמנתי את המחשב דרך האינטרנט, ואז התקשר נציג לקחת ממני מספר כרטיס אשראי, עד כאן הכל הלך טוב, מכאן ואילך הכל על הפנים !!! המחשב אמור להגיע תוך 10 ימי עבודה. עברו שבועיים.. אין קול ואין עונה.. התקשרתי אליהם, במשך כמה שעות, ואך אחד לא עונה, או שעונים ומשאירים אותי בהמתנה בידיעה שבשלב מסויים אני יתייאש. אחרי 3.5 שעות הם ענו, ואמרו שיטפלו בנושא, ושלא אקבל שום פיצוי !! אחרי כמה ימים הגיע שליח, עם מסך, כוננים וכרטיס מסך.. איפה שאר המחשב ? זה גם מה שאני שאלתי. התקשרתי אליהם שוב ושוב, והפעם לקח יומיים עד שהצלחתי לתפוס אותם, הם טוענים ששלחו את כל המחשב, ושאני ילך לחפש מי ינענע אותי.. א…
-
עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהנו: http://www.maimon.up.co.il/ http://members.lycos.co.uk/ninet1/ (פורומים חדשים, הרשמו )
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-
האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://home.pacbell.net/bettychu/2003allbreedbisris/BIS.html Look how fluffy they are!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
למשל אני יודע שבבזק זה *43 לפני השיחה. רציתי לדעת איך זה באורנג' , סלקום , פלאפון .. תודה.
-
- 14 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-