כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A0429531&cs=19&c=us&l=en WTF????????????????????????????????? ???
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני תיכננתי לקנות מpch אבל מצאתי שב-comp-IL הרבה יותר משתלם מבחינה כספית..... אז רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך עליהם כדי לקנות מחשב...................
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום !!! אני מחפש אתרים ישראליים שמתעסקים עם קירור ומודינג וגם מכירות של הציוד און ליין מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
סתם שיר שקפץ לי לראש ואני לא מצליח להצמיד לו שם / מבצע המידי בטח ממש לא מדוייק כי הוא נכתב מהזיכרון נטו הלינק בכל אופן - http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389/new-shit.mid אוקיי מצאתי
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להקים פורום אין לי שרת ואין לי שום מושג איך מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
@ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הרימיקס שיש בפרסומת של ערוץ 3. זה עם ה-Drop it like it's hot ושל האהבה נשארת. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את זה... תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נראה לי מוזר..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון דגם lg u8120i האם אפשר לצרוב לו קשוחה של ה-u8331i ? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-