כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן להגביל לצפייה לאנשים ספציפיים פרסומים מסוימים שאנשים פרסמו על הקיר שלי ? אם לא הייתי מובן: אני רוצה לקבוע עבור כל פרסום מי יוכל לראות אותו. מצאתי את זה: https://www.wmlwww.login.facebook.com/help/?faq=%20246629975377810 אבל לא מצליח לעבוד איתו, ליד כל פרסום על הקיר יש כפתור גלגל שיניים שמראה "מי יוכל לראות את הפרסום הזה על הקיר" אבל לא ניתן לשנות שם כלום אשמח לתשובה, מאוד דחוף לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי התחייבות לאורנג' לעוד 3 חודשים, אני צריך לשלם 10 שקל בחודש על התוכנית וזהו- אין תשלום על סלולרי. ^ תוכנית חיילים ישנה עכשיו אם אני מתנייד חברה אחרת, יהיה לי קנס על זה שאני עובר לחברה אחרת? או שפשוט אני אשלם 10 שקל בחודש עד שיגמר ההתחיבות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לומד תחום לימודים במחשבים שמתי לב שאם אני קורא טקסטים כמו חוברת או ספר, לאחר שבוע שאני קורא את החוברת שוב רוב החומר שזכרתי נמחק לי מהראש ההרגשה שאני חי איתה זמן ארוך אני קורא מידע כלשהו ושאני חוזר לקרוא אותו שוב זה כמו פעם ראשונה שאני קורא את אותו מידע לא פשוט לחיות שאני צריך לקרוא ולקרוא בשביל לזכור דברים האם יש משהו שיכול לעזור לזכור טוב יותר ? מישהו מהפורום גם מכיר את ההרגשה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סכסוך עם בעלים של חנות מסויימת כבר תקופה ארוכה וכל פעם שאני מתקרב לאיזור הוא עושה לי פרצוף וזורק פה ושם איום קטן. כבר הצעתי לו לעמוד מאחורי האיומים אבל כנראה שהוא רק יודע לדבר. הוגשה נגדו תלונה על איומים בעבר ונראה שזה לא מספיק לו. החנות ממוקמת באיזור שאני נמצא בו לפחות כמה פעמים בשבוע ובסביבת חברים ופשוט מרגיש לי לא נעים עם כל האווירה מצידו. הייתי צריך לקנות מוצר כלשהו שידעתי שנמצא בחנות שלו ורציתי להכנס לקנות(נו אז מה אם אנחנו בסכסוך? הייתי צריך מוצר שיש רק לו) והוא אמר לי צא מפה לפני שאני מזמין לך משטרה על השגת גבול או משהו כזה. רציתי לדעת אם בתור הבעלים של החנות יש לו זכות להגיד לי לא להכנס ובעצם לא לרכוש בה שום דבר? זאת אכן חנות פרטית אך ציבורית לקהל…
-
- 43 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אני אנסה לעשות את זה קצר ולעניין לאחרונה חזרתי מגרמניה אחרי תקופה די ארוכה , בזמן שהותי שם שמתי לב שלדודים ולסבא שלי יש אולר שוויצרי (Swiss army knife) ביחד עם המחזיק מפתחות , אז החלטתי לקנות אחד גם כן , אין צורך להסביר לך כמה שימושי ונוח זה היה , עכשיו שאני חזרה בארץ אני לא יודע אם זה בכלל חוקי להסתובב עם זה , למישהו יש מושג בנוגע לדבר ?
-
נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. השאלה שלי האם כשאני מחבר משהו לחשמל והמשהו הזה לא פועל, האם הוא צורך חשמל? למשל טלויזיה, כשהיא מחוברת לחשמל היא כן צורכת גם כשהיא כבויה. אבל למה? (חוץ מהנורה הקטנה שדולקת) ובנוסף.. האם מטען של טלפון סלולרי צורך חשמל כשלא מחובר אליו בקצה השני המכשיר????
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא של חבר רוצה להביא לארץ גאדג'ט, ורציתי לדעת איפה אני יכול לברר את המיסים שיקחו על זה?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי.. זה המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות למטה.. עכשיו.. רציתי לדעת אם יש טעם לחכות לפני שאני מזמין אותו.. אם אולי הולך לצאת איזה רכיב חדש בקרוב שהולך להוריד את המחיר של אחד החלקים במפרט בצורה דרסטית...? זה ממש חשוב לי לדעת.. כי המחיר הזה דיי יקר לי גם ככה.. אז אם ישתלם לי לחכות עוד איזה שבוע.. ויש טעם.. אז למה לא? תודה לכל מי שעוזר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI …
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם למעסיק מותר להכריח עובד לעבוד יותר מ-8 שעות ביום?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה
-
אז ככה...אני לא אפרט את שם החנות... הסיפור... קניתי מארז למחשב מדגם FUSION...במחיר של כ1000 שקל... המוצר הגיע פגום...המארז עצמו לא הספק... החנות אמרה לי שעל המארז אין אחריות...ורק על הספק יש לשנה (נראה לי)... אני החזרתי להם את המוצר לאחר כחודשיים מיום הקנייה...כי זה בעיה בשבילי להגיע לשם...במיוחד שאני חייל... אז הוא אמר שהוא ינסה לממש את האחריות דרך היבואן.... לאחר כשבוע הוא אמר לי שהיבואן לא הסכים להחליף את המוצר.... אתמול לקחתי את המוצר מהחנות..(כחודש לאחר ששמתי אותו בתיקון)... השאלה האם זה חוקי..?... בתקנון של החנות אין שום הזכרה למוצר פגום... ולדעתי פרק זמן של חודשיים זה פרק זמן סביר בהחלט....להחזיר מוצר פגום... יש לציין ששלחתי להם מיילים רבים והם טוענים שלא קיבלו אות…
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
היום בבוקר עם הקפה של לפני העבודה גלשתי לי פה... ונתקלתי בנושא דיי מעניין שלא אזכיר מה היה בו.. הוספתי אותו אותו למעודפים כי עוד לא התפתח שם כלום מעניין, עכשיו אני נזכר בזה, בא להכנס ו- הנה הקישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219056.msg1919203;topicseen#new השאלה שלי למה הוא נמחק..? זה נכון מה שהבחור ההוא אמר? מזה ההרדקור-צנזורה הזאת..
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-