כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שבאתר לא ממזמן היתה כתבה על משגר טילים כזה (לינק: http://hwzone.co.il/news/1152723458/71613/), אבל עכשיו מצאתי אחד הרבה יותר מעניין: http://www.gadget-box.com/product_info.php?ref=7&products_id=4064 ושמעתי עליו בפעם הראשונה כאן: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383250&sid=127 אני חייב אחד כזה!!!!
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לYNET וראיתי פירסום לMicrosoft Digital City, כבר שמעתם עליה? אם כן אז בנושא ההרשמה, מאיפה אמורים לקבל Digital Ticket? תודה רבה רבה רבה, נראה לי הולכת להיות ממש תערוכה מגניבה... כולם לבוא!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
זו כבר לא מתיחה: יצרנית המכוניות החשמליות העולה חשפה את הדגם החדש שלה, שיעלה 35,000 דולר וינסה להתחרות בחברות הענק שמצטרפות למירוץ הטכנולוגי בדרך להכחדת מנועי הבערה הפנימית אחרי שנים של הבטחות שבמהלכן הפכה לאחת מהחברות המעניינות והחדשניות ביותר בעולם הרכב, חברת טסלה(Tesla) של אלון מאסק הציגה רשמית סוף כל סוף את דגם ה-Model 3 החדש שלה – שיהיה הזול ביותר באותו הציעה עד היום, וזול מספיק בכדי להתחרות בצורה רצינית אל מול הרכבים המשפחתיים הסטנדרטיים שעדיין מופעלים בעזרת מנועי בנזין ודיזל. הדגם החדש ישא מחיר התחלתי של כ-35,000 דולר "בלבד", לפני הטבות מס כאלו ואחרות שאמורות להביא את מחירו בארצות הברית לאיזור של 30,000 דולר או אפילו פחות מכך, ועם זאת מבטיח להציע כמעט את …
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? אני עכשיו בדיוק רואה (17 פרקים, דקה+- כל פרק). זה פשוט קורע
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרט הגיימינג הגדול הבא מצליח להפתיע לחיוב בהופעתו הרשמית הראשונה, בדרך להשקה בסוף השנה משחק Assassin's Creed מרכזי חדש אמנם לא נקבל בשנה הנוכחית – אך מה שכן נקבל מהמותג המרכזי הזה של חברת יוביסופט (Ubisoft) הוא סרט פעולה הוליוודי בפרופיל גבוה, אשר ינסה לעשות את מה שרבים לפניו לא הצליחו: להוות תרגום ראוי, נאמן למקור ומצליח מהמסך הקטן הביתי שלנו ואל המסך הגדול. בסרט יככב מייקל פסבנדר, בתור אסיר שמגיע לידיה של חברת אבסטרגו, בתור מי שילמד אותם את סודות העבר בעזרת קשר ה-DNA שלו אל אבות אבותיו – כשבמקרה הזה נראה כי מדובר במתנקש שבו לא נתקלנו במשחקים, בספרד של ימי הביניים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מקבל המון המון התראות ... ממש הצפות במייל שלי על תגובות חדשות בנושאים שונים שאפילו לא ביקשתי...! מדוע ?! ואיך אני מבטל את זה ? זה כבר ממש מעצבן. תודה רבה ! שבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כל שנייה הוא נתקע.. אפילו על הכי נמוך
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?
-
- 84 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.! משהוא יודע אם יש קו אוטובוס מקרית אונו לדימונה ישר.!?! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מזמן רציתי לשאול פשוט כל פעם אחרי צפיה מחדש בסרט ברח לי מהראש. בסוף הסוכן תפס אותו, ואז יורי נתן סיבה למה ישחררו אותו. מישו יכול להסביר לי למה באמת שיחררו אותו? לפי מה שהבנתי הנשיא/או ממישהו דרגה גבוה יותר פשוט שיחרר אותו כי היו זקוקים לו. אם זה נכון אז למה היו זקוקים לו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
<ליימר>מי שלא יודע על איזה סרט אני מדבר שימצא מישהו שייתן לו מכות.</ליימר> מי שראה את הסרט הזה כנראה זוכר איך ההוא צובע את המקלדת. אצלי אישית מה שהתחיל את כל עניין המודינג זה הסרט הזה. מרגע שראיתי אותו רציתי לעשות משהו כזה אבל עד שלא הגעתי לאתרים הנכונים שלוש שנים אחר כך לא עשיתי כלום. השאלה היא האם לדעתכם הסרט הזה הוא מה שברא את המודינג או לפחות מה שעורר אנשים רבים לעשותו? נ.ב: אני חולה שפעת, אני לא אמור לחשוב בהיגיון.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות.. אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית. אבל. צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי. להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן. לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר. לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני. כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה. להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-