כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
-
-
היה לי קצת משעמם היום :] אז זה מה שיצא מחר אני יקנה עוד גפרורים למה ניגמרו לי וישדרג את זה יותר חח http://www.youtube.com/watch?v=pxCddovTxI4
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אנחנו צריכים לקנות טלוויזית LCD חדשה, ואבא שלי נזכר בחנות בנמל אשדוד, שבה מוכרים כל מיני מוצרים שהמכס החרים במחירים זולים. חשבנו לנסוע לשם קודם לבדוק אם יש טלוויזיה ששווה משהו, רק שאני לא מוצא שום פרטים לגביי החנות! לא טלפון, לא שעות פתיחה או שום דבר אחר! מישהו יכול לספק פרטים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא מצאתי את האתר על העיתון של חיפה (אני חושב קוראים לו שבועון חיפה אבל לא בטוח) , בכל מקרה אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא כתבה שאני מחפש שם , משהו שנשמע כמו "עוקץ ברק" ... כתבה על מכוניות... אם מישהו יוכל לתמצת לי מה כתוב שם או לסרוק לי או שהכי טוב להביא לי את האתר של העיתון אני אשמח מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
הממשלה מחזיקה כעת ב-1.5% ממניות ליין המסיבות היוקרתי קילינג קיטנס שייסדה חברתה לשעבר לספסל הלימודים של הדוכסית קייט מידלטוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
-
-
נפילה של כמה שרתי ענן במקביל, שתביא לניתוק של רובנו מהאינטרנט, היא לא לגמרי דיסטופיה בדיונית, כפי שהוכיחה קריסת הדאטה-סנטר של גוגל בלונדון בגל החום האחרון. ההתחממות הגלובלית מאיימת גם על החיים שלנו במרחב הווירטואלי, ולא רק בזה הפיזילכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
-
-
כלי רכב חשמליים ופאנלים סולאריים הם כמה פתרונות ידועים בהם מנסים מדענים ויזמים לבלום את התקדמות ההתחממות הגלובלית. אבל קבוצה של חוקרי MIT העלתה רעיון שהוא לגמרי מחוץ לקופסה - אך כלל אינו מופרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 210 צפיות
-
-
-
-
כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מעמיקה את יכולות הסימולציה והבינה המלאכותית הפיזית, חושפת מודלי הסקה מתקדמים ומציגה שיתוף פעולה אסטרטגי עם אמזון בדרך לייצור ללא מגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גיימס מקאבוי ודניאל רדקליף ינסו להפיח חיים חדשים בסיפור הקלאסי שמעובד לסרט קולנוע בפעם השנייה בשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-פרופסור-אקס-והארי-פוטר-ממציאים-מחד/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במקביל לבכורה הבינלאומית של Star Wars החדש, צץ ברשת גם הקדימון הראשון עבור Star Trek Beyond, עם אישיות מפתיעה בכיסא הבמאי סוף השבוע הקרוב (וכנראה שגם כמה מסופי השבוע הבאים) עתיד להיות מוקדש כל-כולו למלחמת הכוכבים, ובפרט לפרק השביעי The Force Awakens שמגיע לבתי הקולנוע עם ציפיות גבוהות באופן יוצא דופן, אך נראה שבאולפני פרמאונט החליטו שזה דווקא הזמן הטוב ביותר להציג לעולם את הסרט הגדול ביותר שלהם לשנת 2016, Star Trek Beyond. הפרק השלישי בגירסת המילניום החדש למסע בין כוכבים מיועד להגיע ביולי 2016, עם צוות שחקנים מורחב שכולל גם את אידריס אלבה וסופיה בוטלה – אבל בראש ובראשונה מחליף את ג'יי-ג'יי אברהמס (שעבר לצד השני של המתרס, לביים את אותו The Force Awakens) בכ…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-