עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Melike Pk,

מה ההבדל בין זיון טוב לחירבון טוב? [glow=black,2,300]אחרי חירבון טוב אתה לא צריך לחבק את האסלה חצי שעה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה[/glow] לסמן את הקו השחור כדי לראות את התשובה... (מי שלא יודע איך עושים את זה זה בG ירוק כזה..פשוט תשנו את הred לblack קדימה! לפרסם בדיחות!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by white_rider,

who is connected to hot cables ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nehmia,

???

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by benor,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי דרך כזו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by J.allmighty,

אבדתי את השלט של האזעקה יש אפשרות לקבל חדש או שזה להתקין מערכת חדשה ? תודה לעוזרים.

7. שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by omerha,

לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. טוב אז ככה אני טס לתאילד ב27 החודש הזה למי ששואל בהתחלה אני לא צריך יותר מידי כי זאת ארץ זולה יחסית לישראל בסוף אני רוצה לקנות כל מיני צעצועים אלקטרונים (דובי מהפורום אוהב מין קינקי ) -סתם בדיחה ובגדים ושטויות בכל מקרה מה עושים במקרה כזה ? הוויזה שלי מוגבלת לסכום קטן לכל יום -ואני יקנה את הכל ביום או יומים -וגם צריך כסף למכס בקיצור מה הדרכים ומה הכי משתלם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. גאוני, לא?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Yossarian22,

ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Kriz,

גם זאת דרך לחסוך במקום : ארון בחוות שרתים אי שם בארץ :> שאר התמונות נמצאות פה :http://landroverz.tv/farm/update_may_2004/

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ccc,

או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by com,

משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. האלן חברה.. לפני שבוע חזרתי מטיול בחול - 8 ימים באמסטרדם, 4 ימים במיכנן! היה מדהים! זאת פעם הראשונה שלי באירופה המערבית ופשוט התאהבתי! הנופים,הרמת חיים והתרבות שם פשוט הדהימו אותו לטובה, עכשיו אני די מבין למה "לא כל כך אוהבים אותנו" - כי אנחנו מגיעים לחול ומשוויצים בתרבות הישראלית שלנו.. תארו לכם מצב שעומדים בתור למוזיאון, כולם עומדים בשקט,בתור ופתאום אתה שומע: "משה! אני הולכת להשתין, אתה בא איתי?".. קיצקוץ היה קשה לחזור לארץ! את האמת למרות כל האטרקציות של אמסטרדם את גרמניה אהבתי יותר! טוב אני הלכתי להוציא אזרחות אירופאית ואתם בינתיים מוזמנים לראות את הסרטון שערכתי ותמונות מהטיול! http://www.rushparty.com/euro/eurotrip.wmv http://www.rushparty.com/euro/euro.h…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. רכשתי לאחרונה מחשב נייד, ואני מעוניין לדעת, האם הקרינה של המחשב כשהוא צמוד לגוף, מזיקה לאשכים? כי שמעתי כל מיני דיבורים שמזהירים מלשים אותו על הירכיים כשיושבים או כששוכבים אחורה, זה נוח כזה אבל השאלה אם זה פוגע באשכים ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by killer4god,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3147374,00.html המפגר הזה פשוט הורג אותי: " החור הקטן הזה לא לאיוורור" "אתם שומעים את הטאק טאק?!" שמתם לב שהוא מביא פיתרונות לבעיות שלא קורות? :

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by avi2014,

תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by hadar1981,

לפני 3 שנים טסתי עם המחשב הנייח שלי ועם מסך 17 אינץ LCD לארגנטינה, הכל עבר בשלום המחשב והמסך היו בתא מעל הכיסא שלי במטוס. אבללל בטרמינל של ספרד זה היה ממש סיוט להיסחב עם המחשב עד השער של הטיסה לארגנטינה, חשבתי שאני עוד שניה נופחת את החיים שלי. יום שני הזה אני עוברת לגור ביוון לשנה מינימום, אני לא יכולה לחיות בלי מחשב, ובטוח שלא לקנות לפטופ, כי אין לי לא כסף ולא עצבים להתחיל לגבות 2 טרה של הארדיסקים. אני עובדת עם תוכנות 3D ועריכת וידאו וגרפיקה ובשביל זה בניתי לי מחשב חזק וטוב. יש לכם הצעות איך לטוס עם המחשב הנייח בלי בעיות????

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. חייבים לצפות על-מנת להאמין, בהחלט לא לבעלי לב חלש! http://www.mootag.co.il/mootag.wmv לפרטים נוספים - http://www.mootag.co.il

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?

24. Started by ChrisBrown,

לפני כמה ימים אני וחברים שלי עישנו תה גילגלנו נייר בצורה של סיגריה ושמנו בתוך תה והדלקנו את זה ועישנו רציתי לדעת אם זה מזיק?

• 34 תגובות
    • 25.9k צפיות
  25. Started by askme,

לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !

דיונים חדשים בפורומים