כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המהפכה השקטה של וואטסאפ יוצאת לדרך: תמלול אוטומטי של הודעות קוליות מושק ברחבי העולם עם תמיכה במגוון שפות, כולל עברית. האם זה הפתרון שיסיים את המלחמה בין שולחי ההודעות הקוליות למתנגדיהן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028888,00.html יוווווווווווווווווווווווווווווווווו איזזהההההה שוווהווהוהווהוה
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייתי בצו ראשון, וקיבלתי מיון לטייס שבוע הבא, מה זה אומר? מה הולך לי להיות שם ומה כדאי להתכונןן?
-
- 10 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, איפה אתם ממליצים לקנות מיטה וחצי , ספת נוער? באזור המרכז , תל אביב-רמת-גבעתיים תודה מראש ואם אתם מבינים , מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אנשים, מסתבר שבכביש החוף צילמה אותי ניידת סמויה. עכשיו קיבלתי (חודש וקצת לאחר התאריך המדובר של העבירה) את הקנס על סך 750 שקלים, ו-8 נקודות. הבעיה היא שהנקודות נרשמות על שם אבא שלי שהוא בעל הרכב, ואני רוצה להעביר אותן על שמי. מה הפרוצדורה הכלולה בכך? כמו כן, בתאריך המדובר, עדיין הייתי נהג חדש (שבוע לפני סיום התאריך של הנהג החדש שלי), מה תהייה המשמעות מבחינתי במידה ואעביר את הנקודות לשמי? תודה, Anatoli.
-
- 38 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אז ככה, בדצמבר (אוי כמה הייתי תמים אז) רכשתי כבל מולקס מהחנות (מעתה תקרא- החנות) בעלות של 4 שקלים! חזרתי הביתה מרוצה ושמח. רק מה? לא קיבלתי עם הכבל- דיסק התקנה וצעצוע שוקולד! ממש התרגזתי וצלצלתי לחנות. רק מה, הטלפון שלי היה מקולקל אז הייתי צריך לצלצל מהסלולרי!!!!! לקח להם 3 דקות לענות וכבר איבדתי מעל לשקל על זמן אוויר! כשענו סוף סוף, החוצפנים ניסו לטעון שככה זה מגיע! לא יאומן לאן התדרדרנו! אז מה עושים? חשבתם שאני טיפש ואני אוותר? טעיתם! אז יוצרים קשר עם היבואן- חברת מולקסיה בע"מ. היה כבר יום שבת ולא הצלחתי להשיג אותם משום מה אז עשיתי את המעשה ההגיוני והחלטתי לטוס אל המשרדים של מולקסיה בארה"ב. כאשר אני על המטוס, פתאום מצלצלים אליי מהחנות בארץ בטלפון הלוויני(בשיחת גוביינא כ…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
הלינק לסרטון הוא: http://video.google.com/videoplay?docid=-2154333486675664752&q=kobe+bryant&pl=true אני אשמח לקבל תגובות אם מישהו מכיר את זה :] עריכה: הרגע מצאתי את השם של השיר, אז השאלה כבר לא רלוונטית. אגב, השיר הוא requiem for a dream by clint mansell אם זה מעניין מישהו
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת אני צריך לדעת הגדרה תמציתית שלו וכמה מושגים כמו "כוח משופע" "כוח נורמלי" איזה נוסחאות יש לחוק זה? (כמו בחוק שני F=a*m) תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זימון ל5.3 ב11:30 בבוקר לתל השומר לראיון אישי (אין לי מושג של מה, אבל זה בהמשך למיונים שהייתי בהם) מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי למצוא Hub של USB עם שנאי(חיבור לחשמל) במחיר הנמוך ביותר... כרגע ראיתי את הכי זול ב-74 שח
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אולי משום שהיה צריך לרשום משהו אחר). מישהו יכול אולי לעזור לי ??? אני מחפש מכוניות,מטוסים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
דיון/שאלה קצרה: אני טס לחו"ל בקרוב ואני אמור לנחות באיזור 10 וחצי בלילה, מה שאומר שאני אגיע לעיר בסביבות 12 +- הבעיה היא, שאם אני זוכר נכון, ברוב המלונות מבצעים צ'ק אין ב10 בבוקר... כלומר יכול להיות שלא אוכל לעשות צ'ק אין כאשר אגיע למלון? נשמע מבולבל ומפגר, אבל זה מה שאני כרגע. שונא לתכנן את הדבר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה מרגע זה, הטופיק הזה יהיה המרכזי ובו יתרכזו כל החלקים הקשורים לעלילה. כפי שאתם רואים נכון לרגע זה ישנם 10 חלקים, מה שאומר שכל מי שעקב בעבר, רצים חלקים ישנים\חדשים הכל נמצא כאן חלק 1: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=4&catdesc="]'יוצאים לדרך' חלק 2: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=3&catdesc="]'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-