כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז לענין-יש אתר הנקרא קליקות. באתר יש אלבומי תמונות של חברים יש כתבות מענינות וכל מיני דברים להעביר את הזמן לבני נוער-אבל העיקר הוא שאתם גם מרוויחים כסף כשאתם באתר! להסבר יותר מפורט ולדעת מה עליכם לעשות כדי להרוויח ולעביר את הזמן הירשמו לאתר. קישור לאתר- http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=118423
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב...יש לי כבר מפרט (שעבר בדיקה פה בפורום...) ורציתי לשאול אם אתם מכירים חנות זולה, טובה ומקצועית שלא עושה בעיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התחלתי רישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש, מילאתי את כל הנתונים והגעתי לסוף התהליך של "הענק שם למנוע החיפוש שלך" "שלח וקבל קוד"לא מקבל - מופיע חלון - "אנא נסה שנית מאוחר יותר שגיאה במהלך הניסיון לשמור את הגדרות החיפוש של AdSense שלך." מישהו עם ניסיון ברישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש יודע למה מופיע החלון הזה? מה לא בסדר? :'(
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-