עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by drafi22,

=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Djx,

GREAT NEWS - Keith (old TSS technical director / thebroken camera man and editor) has set a date for moving down to LA. We plan on driving up to SF and grabbing his gear on the 19th of this month. Once he arrives, we will start to finalize our new episodes and begin shooting shortly thereafter. Expect to see new video tech content starting in March. צפו לפרקים חדשים לקראת מרץ למי שלא הבין מה כתוב. לכתבה http://www.kevinrose.com/

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by MadCat125,

אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…

9. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by dogsoldier,

יש למישהו UPDATE לדי וי די APEX DVX 811?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by KingYog,

מישהו יודע מה היא שעת השידור של המשחק?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by דני אופיר,

אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש

15. יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by korn666,

תראו מצאתי אתר שמביא 2 GB אי מייל http://www.aventuremail.com

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. שאלתי היא אם מופיע באינטרנט מחיר X על מוצר ואני מזמין אותודרך האינטרנט האם הם יכולים לומר שחלה טעות ושהמחיר הוא X+Y או שהם מחויבים למחיר ההזמנה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by orlevi_85,

אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by BetZeFer,

כמו alphaville ו Europe

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Master-Chipsets,

מישהו יודע איך קוראים למנגינה שמתנגנת ברקע בפרסומת של אורנג' כשהדג שוקע בים?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by night-fire,

מטאל שליטה.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by moshe_ha,

?

25. what i need to do so i can use it in israel

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים