עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nnfyrbsnss,

מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by surfface,

אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל רציתי לדעת האם האתר DEEZER נחסם למשתמשים מישראל וכבר אי אפשר לשמוע מוזיקה און ליין? אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by intel suck,

. נתון: <B=90°, <C=30° ADחוצה זווית <A 10ס"מ=AD. חשבו את אורכי הקטעים: BD, DC, AB, AC

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. זאתי שעשו עליה צילצולים אני פשוט רוצה לשמוע את המלא

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by R0ck,

ועוד ממיטב האלקטרונית האיכותית והרגועה - Pete Namlook בשיתוף עם Richie Hawtin ב"שתיקה אינטיליגנטית". מתוך האלבום From Within 3, חלק 11. כל מילה נוספת, מיותרת. :-X שיהיה ליל איכויות. http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=232AY5X33LJEC1K7KKMOVZ2ZU9

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. ??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Alfies,

רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by LRa,

שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by intel suck,

היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?

17. Started by m0sh,

טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by Galos,

קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…

19. שלום האם מישהו מכיר גוף כזה? אני מדבר על משהו שניתן להפנות אליו תלונות נגד אתרים על מסירת פרטיים אישיים לדוגמא תודה

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  20. פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by BneXt,

על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..

23. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים