כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם תשימו לב למשהו אתם תתפקעו מצחוק כנסו ללינק הבא ואז תלחצו קונטרול איי ואז תראו מה רשום שם בכתב לבן שאם לא מסמנים אז לא רואים... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=863
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חבר'ה ממצב? שנים לא הייתי פה קבלו ת'סרטון המגניב: http://www.youtube.com/watch?v=ulYAeYgZSrU&search=acrobat%20ninja%20skills%20crazy%20omfg אני צריך ת'עזרה שלכם בזיהוי של השיר תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי קופת גמל, כבר הפסקתי להכניס אליה כסף אבל לפי מה שהבנתי יש לה תשואה כך שהיא עדיין מרויחה כסף. אם אני ישבור טת הקופה ויוציא ממנה סכום מסוים(10% נגיד) אני עדיין ימשיך להרויח עליה? כלומר היא עדיין תניב תשואה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
דייב שאפל כל כך שולט :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Kj3AbdFkVx4
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
עזרה אני לא יכול לראות את השאלה שרושמים שמישהו שואל שאלה ופותח דיון אני לא רואה את מה שהוא רשם אני יכול לראות רק את התגובות שהוא קיבל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ההורים שלי בתאילנד והם מתכוונים לקנות לי שם PS2 יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני הקניה ?? זו אותה קונסולה שיש פה בארץ שיש הבדל בגלל האזורים וכל מיני כאלו??
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D
-