כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש יודע איפה אני יכול לדבר על הנושא הזה, אז אני ינסה לדבר עליו בפורום הזה. שמי מיכאל, ואני מלש"ב. עשיתי טעות נוראה שלא לקחתי ברצינות את המיונים לצבא, ועכשיו אני ממש מפחד על העתיד שלי. אני מבין שפישלתי בענק...וזה יעזור לי מאוד אם התגובות ישארו ברמה בוגרת, בלי קללות, השפלות וכדומה. ליפני בערך שלושה שבועות עשיתי יום מבחנים לחיל הקשר והתקשוב, ולהגיד בפשטות, לא הלך לי הכי טוב. המבחן כלל שלושה חלקים, כשאני יכול להגיד שאת החלק הראשון (חלק שדומה לחלק של הצורות בדפ"ר) הלך לי חלק. החלק השני (חלק שצריך לבצע אחרי מה שההוראות אומרות) שהלך לי לא כל כך טוב, וחלק שמדמה קטעי קוד שצריך לעקוב אחריהם שממש, ממש, לא הלך לי טוב, ויש לי הרגשה …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סיפור שחיבים לקרוא.. ולהעביר הלאה http://planet.nana.co.il/sapir14/
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שני קטעים שכתבתי... http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79440 התחלת הסיפור.. וזה ההמשך: http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79764 מי שמקושר באתר להגיב שם ומי שלא מוזמן להגיב פה.. אם יהיו תגובות טובות אני אכתוב המשך
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם , מכיוון שבפורום גאדג'טים פה לא שמים עליי , רציתי לשאול אם מישהו מכיר פורום גאדג'טים טוב בארה"ב? זה גם יכול לעזור לי כי אני כנראה אקנה בארה"ב ושם יש דגמים שונים וכל זה... תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
-
בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-