עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כך נודע לאתר ynet לפי הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html "בחודש אפריל, 2004, נמסר לנו מבזק כי אין דרישה מצד הקהל לחבילות גלישה בקצב חוזר מהיר יותר מ-96 קילוביט. "אנחנו עם האצבע על הדופק וידוע לנו כי הגולשים מסתפקים ב-96 קילו ביט", נמסר אז מהחברה. כעת נראה כי המגמה השתנתה, בעקבות המחאה הציבורית , שבאה לידי ביטוי גם בכתבות שפורסמו ב-ynet." לפי הזכור לי היו הרבה ספקנים בנושא בדיונים קודמים בפורום זה על כך שהמחאה והעצומה תזיז לבזק ... עכשיו רק נשאר לראות עד כמה נזק יעלו את ה upstream (אני מקווה שזה יהיה לפחות 50k על מנת שיהיה שינוי ממשי ) נ.ב מי יודע אולי גם המחאה נגד חברות הסלולר תעזור בסוף :

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום חברים אני צריך בשיא הדחיפות כריכה שלמה של הספר "המאהב" של א.ב יהושע אני צריך את כל הכריכה של הספר ותיהיה תמונה סבירה תודה תודה תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by הדוד משה,

אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by StorM FighteR,

איך אני עושה לעצמי חתימה עם תמונה יפה משהו שאני יבחר? אני מת שיהיה לי אני לא יודע איך עושים

6. Started by gigabot,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by shesek,

שרת ה IRC למעלה, מצטער, ריסטרטו לי את השרת ושכחתי להריץ אותו אמור להיות בסדר מעכשיו שסק

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by XDude,

שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by MiniMizer,

אני זוכר שראיתי בזמנו סרטון פלאש עם איזשהו שיר Emo שמתנגן ברקע, ובסרטון רואים כל מני ציורים ב-paintbrush שעושים צחוק מהשיר ומהמילים שלו ואיך שהן נשמעות (נדמה לי שזה לא היה הביצוע המקורי של השיר, אלא סתם איזה מישהו שניסה לשיר אותו). אני זוכר שזה היה ממש מצחיק בזמנו ואני רוצה למצוא את זה בין הפותרים נכונה יוגרל גולש שלא פתר נכונה, וכן 100 הודעות למונה.

13. Started by david2006,

שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by BENNY66,

מישהט יודע אולי כמה חשמל מחשב לוקח אני מדבר כמה כסף ייצא לי בסוף החודש אם המחשב יעבוד רצוף

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by BEN-ASBAN,

יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by draak31,

יש לי קופת גמל, כבר הפסקתי להכניס אליה כסף אבל לפי מה שהבנתי יש לה תשואה כך שהיא עדיין מרויחה כסף. אם אני ישבור טת הקופה ויוציא ממנה סכום מסוים(10% נגיד) אני עדיין ימשיך להרויח עליה? כלומר היא עדיין תניב תשואה?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by emil57,

אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by Qtec,

מה דעתכם עליו? אני עברתי על המצגת - ויש שם מידע שיועיל למשתמש המתחיל.... (וגם פרסומת ענק למייקרוסופט ומוצריה) בבקשה--- האתר (מיקרוסופט מארחת אותו באדיבותה על שרתיה) המצגת (תוכן "יום האינטרנט הבטוח") לדעתי (לסיכום) - לפחות התחלה, כנראה יוזמה מועילה בסופו של דבר. *ד"א- אני אהיה בפולין בשבוע הקרוב החל מהיום, אז אל תתהו מדוע אני לא משתתף בדיון

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. שירשום פה אני ישלח לו הודעה..

24. איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.