עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by EliranB,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by K0sTa,

חבר'ה ממצב? שנים לא הייתי פה קבלו ת'סרטון המגניב: http://www.youtube.com/watch?v=ulYAeYgZSrU&search=acrobat%20ninja%20skills%20crazy%20omfg אני צריך ת'עזרה שלכם בזיהוי של השיר תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by lala land,

שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  6. רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by sergames,

במה חברות בMENSA מתבטאת? על מה משלמים דמי חברות?

8. Started by someone,

למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by hzhz24,

כמו שהכותרת אומרת . כיסא עד 300 שח ושולחן גם עד 300 שח. יש הצעות? בעיקר איכפת לי שהשולחן יהיה חזק שלא יפול אחרי חצי שנה. יש את הכיסאות האלה.. http://www.ktl.co.il/ShowImage.asp?image=132154.jpg&Title=???%20??????%20??????%20???%20?????%20%20???%20????? 300 שח . http://www.rahitimshop.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=6121 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22866704&af=2055

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=MrV4cEIBRZI

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by EyalKing,

שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by kikkler,

דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!

14. Started by H.I.V,

אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by Titanium,

מה ההבדל בין risk cisk IDE SCASI USB Paralel

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-186.html מוזר לאללה אין תמונות! עצוב.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה

25. Started by boom!,

שלום לכולם... אני בכיתה י"א, וכמו כל בנאדם בגיל הזה, יש לי דחף לעשות שטויות, ובשביל לעשות את זה אני צריך כמה דברים.. ואחד מהם זה מפתחות של בצפר! אז...אני וחברים שלי מנסים להשיג מפתחות של הבית ספר שלנו(לכיתות, חדרי מחשב, חממות וכו'...) כבר די הרבה זמן, והצלחנו להשיג מפתחות של הכיתות ולשכפל אותם, אך המפתחות החשובות(השערים, חדרי המחשב..) ביותר לא שוכפלו, הצלחתי לשים את ידי על כולם אבל לא ליותר מרבע שעה, אז הנה השאלה שלי אליכם, איך אני יכול להעתיק את צורת המפתח ולעשות מזה מפתח אמיתי וחזק, כלומר שאני אוכל להעתיק או משהו את המפתח וליצוק/ללכת למשכפל וליצור מזה מפתח משלי -ע"י פלסטלינה? ואם לא אז איזה חומר? ומה עליי לעשות כדי שזה יצא בצורה טובה?.. תודה רבה... נ.ב: למי שחושד..…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים