עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by daniel0089,

היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. רציתי לספר לכם על חוויית הקנייה הגרועה שחוויתי ברשת מחשבי אייבורי. ביצעתי את הקנייה, כמו כולם באתר הבית שלהם. יום לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות, עבר איתי על הקנייה ואמר "אה אתה גר בנס ציונה, אז נשלח את המחשב לסניף ראשון, בסדר? " השבתי בחיוב. יום לאחר מכן, התקשרתי לברר מה מצב המחשב, נאמר לי "הוא יגיע מחר לסניף ירושלים" .... "מה ירושלים, סגרנו על ראשון!" ... "אה טוב שאמרת, יגיע מחר לראשון". 5 דקות לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות אחר "טוב שהתקשרת, לא יודע למה זה מופיע בירושלים. יגיע מחר לראשון". יום למחרת , אני מקבל הודעה "המחשב מוכן בסניף ירושלים". התקשרתי לברר מה פשר העניין, דיברתי עם עוד נציגת שירות חיננית (לא!!), והיא דאגה שמישהו אחר ייתקשר אליי. הוא התקשר ושאל אותי …

• 33 תגובות
    • 13.5k צפיות
  3. לא יודע תמיד בחורף כשאני על המחשב אני סבבה אבל הידיים שלי קופאות גם לכם?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 33 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. זה קרה לי כבר הרבה פעמים... מתי שאני רואה דם, אני מתחיל לראות נקודות שחורות, אפורות, מרגיש שהגוף חלש, קשה לי להזיז את הגוף, אני נשכב או מקיא או מתעלף. אני צריך דרך להתגבר על זה, למי שזה כבר קרה מוזמן להגיב.

• 33 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by zombie,

מחפש המלצה לכיסא לישיבה רובה מול המחשב.. רצוי שיהיה כמה שיותר זול המחיר המקסימלי הוא 600 אבל אם המשמעות של חריגה מהמחיר היא מוצר טוב בהפרש גדול אז אפשר לחרוג אני יודע שזה פוסט הזוי אבל אני מחפש כיסא ולא ידעתי עם מי להתייעץ

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by liav25,

אני מבין שיש פה תלמידים שלומדים או אנשים שלמדו כימיה וביולוגיה ב5 יח"ל אני מרחיב פיזיקה, ואני מתלבט כרגע בין כימיה וביולוגיה כמקצוע שני, מה לבחור ? מה יותר מעניין ? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by RainbowInBlack,

www.spikko.com

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Green,

שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by חן מ,

טוב אז כך:התגייסתי והכל סבבה וזה הבעייה זה הנעליים הצבאיות:ברגל שמאל הנעל בסדר גמור,ברגל השנייה קיבלתי פצעים מהנעל איזה סיבה יכולה להיות שבגללה ברגל אחת לא קיבלתי פצעים וברגל השנייה כן?קשירה חזקה מידי או משהו? השאלה השנייה היא:שמו אותי גו'בניק בתותחנים....באיזה תפקידים מנהלתיים\משרדיים וכל הדברים בסיגנון הזה יכולים לשים אותי אחרי הטירונות? THANX!

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by vk,

ונגיד שלא' אמורה להיות בדיקת דם, האם בדיקת דם רגילה בקופת חולים תדפוק את א' קשות?

• 33 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by shuy,

אם אתם מנויים של HOT ובזמן האחרון אתם מרגשים האטה משמעותית בקצב האינטרנט או שיבושים בקו הטלפון, כנראה שבהוט חושבים שאתם גנבים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000518926&fid=821

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. בסביבות ה500-600 ש"ח. איזה חנות? דגם? תודה ;D

20. Started by r1plet,

לציין כמובן אם מדובר בזכר או נקבה. -זכר, 45.

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Xilver,

נגיד ואין לי ראש עכשיו לקרוע את התחת וללכת ליום סיירות מוכן מספיק כדי לקבל את הדברים הרציניים, לא תהיה לי הזדמנות נוספת? נגיד ואצטרף לגדודים, לא אוכל מהגדודים לעבור לסיירות? מישהו יודע איך זה עובד?

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל

• 33 תגובות
    • 8.1k צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by חן מ,

שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. לאבא שלי יש גיר טיפטרוניק. אפשר להשתמש בו בשביל להאיץ יותר מהר או להאט בעזרת ההילוכים? בקיצור למה הוא נועד?

• 33 תגובות
    • 20.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.