כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!
-
Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
-
:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל
-
- 33 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .
-
- 33 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…
-
- 33 תגובות
- 6.4k צפיות
-