עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BIGmaMA,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by מר מקלדת,

או שזה רק אני? :s05:

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by lior26,

מי מכיר חברה זולה ורצינית שעובדת עם דילרים? אבל חברה באמת זולה ורצינית..בתחום המחשבים תודה לכם אנשים..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by 104952,

הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by MOFRA,

] [

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. יש מין אתר של הרצאות דרך מירק מי מכיר את האתר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by KKK,

היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  12. הם נעלמו ?............... ???

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. נראה לי יותר יאה...לפרסם זאת לכלל ציבור הגולשים מאשר להפנות זאת לאחד מהאדמינים. אז, מדוע, בעצם אסור לפרסם ביקורות על חנויות אינטרנט שמוכרות את מה שהאתר הזה לא יכול להתקיים עליו? מדוע, אדם שקנה רכיב מחנות כלשהי ונכווה בצורה כואבת מכך,אינו מקבל את האפשרות להזהיר אחרים מהסכנה? הדבר מקובל בכל העולם, ובפורומים עם קהילה גדולה במידה מספקת ,מוקדש לנושא פורום משלו,אז מדוע לא כאן,אתר שמיומו הראשון היה במאבק בכמה מישורים עם "אתם-יודעים-מי"(את שמו אסור להזכיר שלא אקבל אזהרה ,חלילה :);שהיה נקודת מפתח בעיצוב זירת החומרה הישראלית מנע מעצמו את האפשרות לתמרן את הכוחות הכלכליים שפועלים סביבנו כדי לספק רמת שירות טובה יותר לכלל החברים באתר באמצעות עשייה כזאת? (או,אם בא לכם- איפה סעמק אנ…

14. הי מנהלים שמתי לב שכשאני נכנס לאתר מופיע דבר דיי הזוי העניין הוא שהמקום נקרא''גלריית המודינג'' וכל הקטע הוא שאנשים מעלים דברים כאילו בלי קשר ביכלל ובלי מודינג ... אני חושב שזה מאוד מאוד מוריד מערך הגלריה (אני לא מדבר על מודים שהם לדעת אחרים לא יפים) אלא על מודים שהם בעצם לא מודים! אין כלום , נאדה , בן אדם פתח את המחשב צילם והעלה לדוגמא: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-107-4.html אני חושב שאחד המנהלים פה באתר או אחד המודרייטורים צריך היות אחראי על הגלריה הזאת! מישהו צרילך לפקח מה מעלים לשמה ומה שלא ''מודינג'' לא יעלה/ימחק!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by kfirlion,

היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Abiotic,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים מגיבורנט למישהו יש נסיון איתם?

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by h_yoav,

מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by אנדי,

שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by m0sh,

טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by tomersbar,

לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by Amir c,

אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. השאלה בכותרת, מה הפרוצדורה? (בהנחה שיש לי את כל הפרטים על החבון של הצד השני)

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

מישהו יודע כמה סיבובים השעון חשמל עושה בדקה תחת עומס? וללא עומס? תודה רבה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.