עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://youtube.com/watch?v=SjNyHf65OUc&mode=related&search=

2. Started by ziv,

אז ככה שלחו מעיין צו התייצבות לקורס כל שהוא ובקיסק מידע רשום קד"צ-נהיגה מה הם רוצים ממני שאני יהיה נהג אז שילחו להזד**ן

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by shuy,

http://www.youtube.com/watch?v=FMXCuW9LDps ;D

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by soundf,

תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום,רציתי לדעת איך פותחים חשבון של GMAIL? כיוון שלא ראיתי שום לינק של הצטרפות. תודה לעונים

9. Started by tominalex,

הוא התפטר או לא ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Vega,

תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by nicoedm,

מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by intel suck,

היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?

14. ענקיות השבבים מתאחדות מול איום ה-ARM בצעד היסטורי שעשוי לעצב מחדש את תעשיית המחשובלכתבה

15. Started by Nokami,

http://www.heep.co.il/heep/media/135728 די מזכיר את היום שאחרי מחר...אבל זה לא. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by CrossFire,

שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by idan_1001,

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  19. מישהו יודע מה הטלפון הישיר לחנות? תודה,

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה

21. Started by TermiNal,

שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by galh_5,

אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים