כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הושק מעבד הגיימינג המהיר בעולם והמשתמשים לא נשארו אדישים, גם לא המפיצים והחנויות. המלאי קצר, יש תנאי רכישה נוקשים והמשתמשים רק רוצים Ryzen 7 9800X3D חדשלכתבה
-
-
-
מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אם מישהו יכול לעזור לי..אני רוצה להעלות את הPAGE RANK שלי יש לכם עצות??...ודרכים יעילות לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מעצבן נורא
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום חברים, ראשית תודה על העזרה הקודמת, אני מעריך כל מילה. שנית, אני יצרתי קשר עם חברת CORSAIR ונאמר לי שצריך לשלוח להם לארה"ב לשם החלפקת המוצר כחלק מהאחריות לכל החיים (המוצר נקנה שם בארהב). בקיצור שאלתי היא איך כדאי לשלוח ב חברת UPS, שואלים אם הוא עולה על 100$ ערך המשלוח, אמרתי כן זה 201$ שוויו היום בחנות בארהב, אז אמרו אוקי אז צריך להוסיף למחיר המשלוחשהוא 30$ עוד כ-36$ מטעמי מכס. כך שיוצא 76$ סך הכל למשלוח הזה של שני סטיקים מסכנים שאני גם מפחד שהמכס בכלל יגנוב לי אותם. חברת FEDX ביקשה אותו דבר. בדואר שלנו EMS עולה 58 ללא כל קשר לתוכלת החבילה כך נאמר באתר שלהם. נשמע מפתה...אם המוצר באמת מגיע ליעד במחיר כזה. שאלתי מה דעתכם? איך הכי כדאי לעשות זואת מניסיונכם? האם בכלל זה נ…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כאמור - אני מחפש שיר שהווידאו שלו היה בMTV לפני כמה שנים. ( מה לעשות...) זה קליפ אנימציה כזה, תלת מימדי. בקליפ איש אחד מגיע לבורסה ומתחיל לרקוד, ואז כל האנשים נאספים סביבו ולפיו מעלים או מורידים \ מוכרים קונים מניות.. הוא רוקד ומצביע למעלה ולכל מיני כיוונים עם הידיים... בסוף הוא מפסיק לרקוד והולך או משהו..... זה כל מה שאני זוכר. מזכיר משהו למישהו? בתודה ובתקווה... Qtec
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לצורך שיחזור הארד דיסק. האמת היא שאני צריך רק את הלוח מאחורה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי יש מישהו ביוטיוב שקוראים לו hyadain http://www.youtube.com/user/hyadain2525 איזה יפני אחד שאוהב לעשות רמיקסים של כל מיני נוסטלגיות לבני עמו והיה מופתע שבכלל מחוץ ליפן אוהבים את זה (הם מכנים אותנו foreigners) עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם מה פתאום אני שואל על מישהו ספציפי ביטיוב אז הנה: אם יצא לכם לראות את הסרטונים שלו, מלא אנשים מתחרפנים ממשהו אחד בחלק מהסרטונים הוא שר גם בקולות שלא שלו בצורה יוצאת מן הכלל וברובם זה קול של בחורה שבהתחלה אנשים חשבו שהוא עובד עם בחורה על הסרטונים עד שהוא צחק בראיון שערכו לו ואמר שזה סך הכל תוכנה שמשנה קול והוא תמיד שר בקול רגיל עכשיו זה לא שאף אחד ביוטיוב לא מכיר את התוכנות של השינוי כל, כמו הvoice changer diamond הזאת שמסתובבת בכל מיני …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השאלה מופנת לאלו שקנו מחשב ממהמלצות של חברי הפורום בפורום המפרטים. האם אתם מרוצים מהמפרט שהרכיבו לכם (וכמובן שקניתם) ותיהיו רצינים ואל תגידו "כן ברור" כדי לא לצאת פראיירים תענו ברצינות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואני מתנצל מראש אם לא. האם יש פה באתר/בפורום אזור שבו יש ביקורות ורשמים על חנויות מחשבים? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-