עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by harfar,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואני מתנצל מראש אם לא. האם יש פה באתר/בפורום אזור שבו יש ביקורות ורשמים על חנויות מחשבים? תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?

3. אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אני נוסע היום לקבל הזמנה ואני צריך הסבר איך אני מגיע לשם מפ''ת... קו אוטובוס וכל זה... עם מישהו יודע אני אשמח לקבל מידע זה...

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by camelboy,

אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  8. חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by liav12,

אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה חשובה. אם אני מזמין חבילת איחסון לינוקס מ spd, אני מקבל גם דומיין co.il שכלול בתוך המחיר(50שקל)?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Micahell bet.,

נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by zahav5289,

אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by omer-d,

שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. אם אתם רוצים להגיב, הייתי רוצה לדעת גם כמה משלמים לכם, ואיך ? שכר גלובלי ? לשעה ? כמה שעות ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by tom123,

רק לי יש ריצודים כאלה ריבועים תקיעות בערוץ 10 בימים החארונים ב HOT?

18. Started by Scorpion17,

שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by Aviko,

הוא מתחיל לעלות תמונות ורושם שהוא נכשל להתחבר לשרת איך פותרים? Aviko

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

בשעה טובה לחלקחם מייקרוסופט הכריזו על שיחרור הגרסה החדשה של מסנג'ר http://www.msn.co.uk/messengerbeta/Default.asp?MSPSA=1 תהנו

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by NiTRo37,

אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by Gangster,

אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by DaMn18,

אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים