עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by VL,

??? בכלל כלום לא עבד...לא האתר ולא הפורום

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by noambaum,

מישהו יודע???

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by Micahell bet.,

נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by Amir c,

אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??

9. Started by Sifo Jen,

מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by 12131,

טוב הורדתי את הגרסת ניסיון של התוכנה שהצעתם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463683.0 (כמה אידיוט צריך להיות בשביל להשתמש בזה יותר מפעם אחת? =[ ) אני זוכר שהסיסמה הייתה בעברית, איפה יושב המילון של העברית במחשב?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by camelboy,

אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. קניתי לפני שבועיים כרטיס זכרון KINGSTON MICROSDHC 4GB CLASS 4 (בארץ). האם אני באמת צריך לשמור את הקופסה במקרה של תקלה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by -yooy-,

שלום לכולם, קבלו קסם נחמד והלימוד שלו ממש נחמד!! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3050581 אהבתם ???

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by avivhhaviv,

לא מתחרה לזה, העיקר באנגלית ושהיו שם הודעות גם בנושאים כללים בשביל לשפר את השפה תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by artv8,

היי, שלום לכם. קיבלתי שובר מתנה לקניות מאמאזון ואני לא יודע כלום לגבי מיסים וכדומה. 1. אם אני רוצה לקנות מוצר אלקטרוניקה, מה אצטרך לשלם וכמה ? 2. האם המשלוח יגע לביתי או שהוא יתקע במכס ואני אצטרך ללכת לשם לשחרר אותו? אולי מישהו שהתנסה בזה יוכל לעזור לי ?

17. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by Zeev86,

למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. ריציתי להעלות תמונה אבל היא נמחקה לי בקיצר שני הנשקים עולים 12000 ונראה לי מקבלים אותם מ שלב 120 בערך אחד זה SNIPER ועוד אחד FUSAIN או משהו כזה קיצר משהו חבל על הזמן מפלצות של נשקים

20. שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?

21. אח שלי חזר היום מהביצפר[כיתה ז'] עם שיעורי בית שניסיתי קצת ולא הצלחתי לפתור חשבתי שהגאונים פה בטח יצליחו... אז ככה יש את המספרים מ1-9 כלומר: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ואפשר להשתמש בכל מספר פעם אחת בשביל ליצור תרגיל חיבור שיהיה נכון לדוגמא: _ _ _ _ _ _ + _____ _ _ _ אם זה לא מובן תבקשו ואני אסביר. באופן עקרוני צריך לשבץ כל מספר במקום כלשהו בשביל שהתשובה תהיה נכונה והכי חשוב בכל מספר אפשר להשתמש רק פעם אחת ! תודה מראש אם מישהו יצליח

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שירשום פה אני ישלח לו הודעה..

23. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by intel suck,

בעלי חיים רבים מגינים על צעיריהם ע"י הרחקתם למקום מבטחים הנשוא: מגנים הנושא: בעלי חיים רבים. על צעיריהם זה משלים פועל. ע"י הרחקתם למקום מבטחים זה משלים פועל תיאור סיבה . האם זה נכון אם לא מה הטעות?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים