עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gal&Gal,

אני מרכיב PLAYLIST להתאמן איתו אשמח להצעות למוזיקה טובה לאימון אירובי, כזו שמתחילה מהר ומסיימת יותר מהר , כי אני לא רוצה פתאום באמצע ריצה לפול על שיר רגוע שיוריד תקצב. כרגע יש כמה Dנסים וDאב Sטפים , וכמה Pופ עם מילים שמחדירות מוטיבציה מה אתם אומרים אפשר לעשות מזה TOPIC טוב לא? שכל אחד ישים את המוזיקה שהוא שומע באימון אגב מוזיקה שלדעתי לא מתאימה לאימון כזה זה שירים כמו eye of the tiger שאומנם מזוהה עם ספורט אבל זה שיר רגוע מדי לריצה שיהיה לכם אימון מוצלח! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב אני אתחיל, 2 שירים מהמשחק המעולה הזה, מאז ששיחקתי בו השירים האלה לא עוזבים אותי מוטיביציה וקצב בשמיים http://youtu.be/9LmYHOZorwc http://youtu.be/rQzet0GOKNo - - - ת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by i-kramba,

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. שלום רציתי ללכת ללשכת עבודה לנוער שנמצאת בבניין ממול עזיראלי יש למישהוא מושג מתי היא פתוחה לנוער? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by ag43,

שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by askme,

מה אומר ומה אגיד ! נבחרתנו הלאומית "הבריקה" אתמול כפי שכבר מזמן לא. האלבנים יצאו פריירים. יכלו לעשות על האש באיזו פינה מחוץ למגרש, לשתות ולבלות עם ביסלי ובמבה או מה שמקביל לזה בארצם. נבחרתנו הדגולה כבר הייתה משכילה להפסיד גם מול שער ריק. יש בכלל למישהו ספק בזה ? ב י ז י ו ן !!!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Abyss3,

משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by בטיטi,

השאלות אינן מתייחסות למוצר ספציפי, אלא לנושא שנתקלתי בו בלא מעט מוצרים (פלזמה, LCD, מעבד מזון KitchenAid, אייפוד וכו') : 1. מניסיונכם, מה חשיבות ייבואן רשמי לעומת ייבואן מקבילי (פרללי), ומייבוא מוצרים רבים ? על פניו, היבואן הפרללי פחות מקצועי, אבל האם זה אומר שיש להתרחק ממוצרים כאלה ? מצד אחד, מוצרים שהאחריות היא לא של היבואן הרישמי, עולה פחות, אך החשש הוא שבעת תקלה השירות לא יהיה / לא יהיה מקצועי. 2. האם יש יבואנים פרללים בעלי שם טוב בשוק, וכאלה בעלי שם טוב פחות ? (אסתפק גם רק בבעלי השם הטוב..) 3. מה לגבי מוצרי חשמל שאנו מביאים בעצמינו בארה"ב לישראל, קראתי על סכנות בשל אי התאמה לרשת החשמל בישראל, האם מדובר בבעיה ששנאי מתח לא יכול לפתור ? (פרט לסוגיה של שיטות שידור בטלויז…

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  12. שלום, חבר ביקש שאני אוציא לו את האקורדים, אבל אני לא מצליח לשמוע כל כך טוב את המעברים שיש שם. מישהו יכול לעזור לי ולהוציא לי את האקורדים? תודה מראש.

13. Started by benor,

אז אחרי אמנון יצחק, קבלו את "חיים בן פסח".

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. אחרי קריסה של מטבע, קרן גידור ו"בנק" בעולם הקריפטו - האם רשתות הבלוקצ'יין עצמן הן הבאות בתור להתמוטט?לכתבה

15. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה

17. Started by aldema,

מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

שלום,אני רוצה ללמוד הנדסאי תוכנה אז הלכתי לבירורים במכללה הנ"ל.7000 ש"ח לשנה זה "גרושים" יש כאן באר-שבעים?רציתי חוות דעת.המכללה איכותית?איך הלימודים?מעמד המכללה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by demonshlomo,

אני מעוניין לגשת לקורס הבא: http://ct.sivan.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=SIVANSITE&PRGNAME=CoursDeatails&ARGUMENTS=-N1473 ואני לא יודע אם אפשר לקבל נער בן 15 וחצי? ניסיתי להתקשר אבל נאבדתי בתוך מערכת הניווט הטלפונית שלהם.. מישהו יודע אם דבר כזה הוא אפשרי? יש למישהו מחשבות ונסיון עם המקום? טווח מחירים מישהו? תודה רבה. מתן.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.