כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לשדרג את רוחב הפס שלי ולהתקשר לכל ספק ולשתי התשתיות שנשמע לי כמשימה לא קלה. כרגע אני משלם 50 ש"ח לבזק ועוד 50 ש"ח לבזק בינלאומי תמורת 2.5 מגה. כמה אתם משלמים? יש למישהו מושג מה המחיר של ה 4 מגה בבזק במבצע של ה Asus Eee בנוסף ל 40 שקל החודשיים של המחשב? עריכה: נא לא להיות שקרנים.
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
של כלי בית - מכל הסוגים בישראל אודה אם מישהו ימצא עבורי. זה בשביל חמי
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'... קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6... רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני? כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני... הינה הטופס שקיבלתי מצורף... ממש ממש דחוףף.. תוודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום. אני מחפש סיכומים על הספר הזה למבחן בספרות מחר ופשוט אין סיכומים! אולי למישהו פה יש משהו ממה שהוא למד בבספרות שיכול בבקשה לסרוק לי או שסתם מצאתם משהו שאני לא? בבקשה תעזרו אני ממש ממש צריך עזרה עם זה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש צליל של מכונית שעוצרת עם חריקת צמיגים. לא משנה איזה. אני לא מליח למצא.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)
-
- 55 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
-
To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16 http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-