עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Drazick,

מה דעתכם להוסיף תמיכה בסקריפט הזה: http://www.britepic.com/ לפחות בפורום צילום.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. מחפש רעיון תעזרו לי

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! מה המצב? יש לי עכשיו לרעיוןן לאתר חדש שלא קיים או לפחות לא שמעתי/ראיתי דבר כזה אתר מיוחד שלדעתי אם הוא יעבוד טוב הוא יהיה אחד מהאתרים הגדולים. השלאה היא איך אפשר לקדם דברים כאלה? יש חברות שמתעסקות בסטראט אפ ופיתוח רעיונות בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ltexd,

פתיחה בקרוב. בנתיים סגור

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. תנו רעיונות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by VL,

שלום.. יש לי בעיה יש לי רמקולים דיי חזקים למחשב וכל פעם שאני שם שירים אפילו על חלש זה מפריע לאחותי שהיא ישנה... השאלה שלי היא איך אפשר לאטום איכשהו את החדר או לחסום את הצלילים שיעברו מהחדר...

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by D.r Bit,

שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. טוב אני לא הבחור היצירתי. יש לי יומולדת 18 השבוע וסבתא שלי שאלה מה אני רוצה, וממש אין לי מושג. ואין לי מושג מה אני צריך מוצא אחרון זה פשוט לבקש כסף, אבל סבא\סבתא בקטע של מתנה. מחיר: לא רוצה לסחוט אותם, משהו תלת ספרתי. כמובן אם משו משתלם מעל אפשר לחשוב על זה שימושיות: שיהיה משהו שימושי ולא איזה צעצוע או חפץ נוי לשים על החדר קצת עלי: אני כנראה עתודאי לעתיד להנדסת חשמל בטכניון, מעונות. דברים טכנולוגיים או שיהיה בטוח שימושיים בשבילי. רעיונות: שעלו בראש\ראש אחרים: * לוח כתיבה אלקטרוני. אבל אני לא בטוח כמה זה שימושי או אם אני צריך את זה בכלל אפשרויות שאני לא צריך: בגדים למיניהם, מצלמות, מחשב או חלקי מחשב, דברים שקשורים לרכב, נגן. אה, ותודה מראש נ.ב. לא שוקו פסק ד…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, דודה שלי מגיע מארצות הברית והתבקשתי לבחור מתנה עד 500$ רעיונות? XBOX360 אני לא קונה - יותר מידי בעיות , אין צ'יפ, ועד סוף השנה יהיו רק 200 משחקים זמינים, מה גם שיש פרט שולי שעדיין אין לי טלויזית HDTV. מחשב נייד - לא מצאתי משהוא טוב ב500$ ואני גם לא יודע אם האחריות גלובלית - אם כבר חשבתי על VAIO אבל הוא עובר את ה500$. נגן\ מקליט וידאו - אני לא עד כדי כך הרבה בדרכים, גם שאני כן, בד"כ אני נוהג על אופנוע, אז אני לא אצפה בסרט בזמן שאני על בין עירוני באופנוע. פלאפון - מאוד מפתה, אבל יש בעייה לגייר אותו, הבנתי שזה הרבה כאב ראש. אביזרי ספור : רולר , ציוד סקי וכ"ו... מאוד קשה לקנות מרחוק גם בגלל שצריך לראות את זה עליך כדי לדעת אם זה יפה וגם בגלל מידות. בקיצור, אני אובד עצות, …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. היי לכולם, עבדתי בחופש (פעם ראשונה ;D), והרווחתי 1900 ש"ח. יש לי כמה רעיונות איך לנצל את הכסף, כשלחסוך אותו זו לא אופציה (יש לי 40,000 מהבר מצווה, לא חושב שעוד 2000 יועילו במיוחד). 1) לחכות ליציאת ה i5, ולשדרג מעבד+לוח אם+זכרונות, ואם ישאר תקציב לשדרג ל-GTX 275 (כמובן שעד אז המחירים ירדו, בהנחה שיצאו סדרות GTX 300 ו-HD5XXX). 2) לקנות אוזניות Razer Barracuda ואת כרטיס הקול שלהן+עוד משהו 3) לשדרג את המארז ל-CM HAF 932/CM Cosmos S/CM Cosmos 1000/Lian Li PC-P60/Lian Li PC-A71+לקנות Scythe Mugen II עם מאוורר נוסף+עוד משהו 4) להשקיע באזור ה-1500 ש"ח למערכת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך+עוד משהו 5) לשלב בין כמה אופציות, אשמח לרעיונות (אם לדוגמה תהיה חריגה של 100 ש"ח +- אף אחד לא …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. 5 שנים אחרי שהאחיות שלי עזבו את הקן, אמא שלי הבינה שהם כנראה לא יחזרו לגור פה בזמן הקרוב, וסוף-סוף קיבלתי אישור לעבור לחדר משלי החדר הוא לא כ"כ גדול, 300x400 בקרוב. כגע נמצאות בו 2 מיטות שהולכות להמכר, ארון שהולך להמכר, מין שולחן שהמטרה שלו אף פעם לא הייתה ברורה לי, שהולך להתלש מהמקום, ומין ספריה מוזרה עם חפצי רגשי לא נחוצים. כל החפצים בעלי ערך רגשי / כספי, שבבעלותם ישלחו אליהם, מה שמשאיר אותי עם חדר ריק מתוכן. אז השנה, ברוח ה"עשה זאת בעצמך" שהביא איתו המיתון, אני מעוניין לעצב את החדר בצורה נחמדה +. עד עכשיו אני רק מסתכל על התמונות של "פינת העבודה שלי" וחושב איך הם הגיעו לזה, ולמה החדר שלי נראה כמו מעבדת מחשבים לא מצליחה. אז כסיעור מוחות עם עצמי, חשבתי להעביר את המיט…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by intel suck,

היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by moshe55501,

בבקשה אם אתם יכולים תציעו רעיונות לפרוייקטים בחופש תרשמו כל מה שצץ לכם בראש

• 53 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by intel suck,

המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by eegg,

אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by tomegozi12,

שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.