עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TicTacToe,

במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by G.P.S,

קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  5. [הועבר "ידנית" לפורום תוכנה] : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277727.new#new

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  8. חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. אתמול, במהלך מתקפת הטילים מאיראן, רבים מאזרחי ישראל חוו חוויה חדשה ומפתיעה: הודעת חירום שהופיעה באופן פתאומי על מסך הטלפון הנייד שלהם, מבלי שהתקינו אפליקציה כלשהי. אז איך זה עובד, ולמה פתאום כולם קיבלו את ההודעה הזו?לכתבה

11. Started by Kukishin,

עד שנת 2009, איזה דגם הכי אמין ועדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Grey Matter,

ואחרי שתפסתי אותכם עם הכותרת 'משחקים חינם' , נעבור לדבר האמיתי (אל תדאגו עדיין יש משחקים חינם) בסופ"ש אירע ארוע חשוב בתעשיית המשחקים המקומית (והעולמית) Global Game Jam 2009. ארוע ראשון מסוגו בו אלפי אנשים מכל העולם , ובניהם גם ~50 ישראלים מפתחים משחקים במשך 48 שעות. מוזמנים לצפות , לשחק ולדרג את כל המשחקים, וכמובן לתת את תשומת הלב הראויה למשחקים הישראליים (שכולם די מוצלחים יש לציין) http://globalgamejam.org/Game_browser וכמובן אתם מוזמנים לראות גם את המשחק שלי http://globalgamejam.org/games/starry-starry-night משחקים מגניבים נוספים: http://globalgamejam.org/games/gravema אחד מהמשחקים היותר מסוגננים שנוצרו בתחרות. http://globalgamejam.org/games/angels משחק מגני…

13. Started by EasyPooper,

;D בהצלחה רבה ומרובה מי יתן וזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניגשים לסיוט המיותר הזה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. יש לי ידע בחלקי המחשב אבל לעולם לא הרכבתי מחשב לבד ואנחנו כנראה קונים מחשב לאחותי ואני רוצה לקנות אותו בחלקים ולהרכיב אז אני רוצה מדריך כי חבר שלי אמר לי שזה לא קשה. אז אני ישמח אם תעזרו לי וסוף סוף אני ידע לעשות את זה. רצוי מאמר בעברית ואני מאוד מאוד מאוד יש מח עם תמונות, אם יש באנגלית לא מסובכת אז אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אחרי שחרשתי כל מקום אפשרי כמעט בלמצוא נעל שנראית טוב ותהיה נוחה, חבר אמר לי שיש נעליים של אדידס שהם יחסית חדשות ושכל הנעל היא בנויה מכריות אוויר, הוא אמר שהוא ראה אותה איפשהו בקניון בנתניה אם אני לא טועה... אני רוצה ליראות אותם גם אבל לא מצאתי משהו כזה באינטרנט כי פשוט אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו... מישהו מכיר? יודע על מה הוא מדבר שיוכל לעזור לי?

18. אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by neogod,

מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הוהפעה ב16/10 וכמה עולה כרטיס ??? ואיפה ניתן להזמין /לקנות (חוץ מהקופות בהיכל נוקיה) ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

21. Started by UdiDani,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.