כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני מחפש מבחנים שאפשר לעשות אותם באינטרנט להיבחן ולקבל תוצאות משהו כמו המבחנים של התאוריה תודה...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD מסוג APEX ( בערך שנה וחצי אצלי ) והיום בלי שום התרעה הוא כבר לא מזהה כל מדייה ששמים לו גם לא תקליטור ניקוי. למישהו יש רעיון ? לא בא לי להביא למעבדה מכיוון שבעלות התיקון אני אוכל לקנות חדש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה של מישהו בקשר לDOOM בגרסה הישנה(והטובה) והציאו לו ליישן כמה שנים טובות אותו ואז למכור בEBAY. קיצר היום ניזכרתי שיש לי בבית את התקליט(ויניל) באריזה שלו +החוברת במצב מעולה(יחסית לגילו(והוא זקן יותר מכל חבר באתר הזה)) וחשבתי אולי גם לפרסם את זה בEBAY אבל לא מצאתיעוד מישהו שמוכר את זה(מצאתי את גירסת הCD וקלטות) קיצר רציתי לשאול לדעתכם בנושא וכמה לבקש על זה (אם בכלל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה, ביום ראשון הקרוב ב"קרפל" בהרצליה פיתוח תהיה מסיבת קרנבל ברזילאית, ואני מחפש סרטים שאני אוכל להראות שם של הקרנבל. חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כלום. עכשיו אני פונה אליכם ושואל, מישהו יכול להשיג משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש פירסומת של אי הפיתויים בערוץ ביפ בHOT ואני מת אל הSOUNDTRACK ברקע. מישהוא פה יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תוכנה שימושית מאוד, לכל אלו שלא בטוחים כמה המערכת שלהם צורכת. http://www.fu3lman.pcapex.com/PCApex_PSU_Calc_1_2.exe
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/bammo-p1.php Bammo! Card Walloper אם מישה יודע איך עושים אני אשמח נראה מגניב לאללה.. נראה לי שזה קשור בהכנה של חפיסה מיוחדת לצורך הקסם הזה במיוחד...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יום אחד היה אסון במגרש כדורגל והגיעו לשמיים 50 אלף גברים במכה אחת אז ה' לא ידע איך למיין אותם ואמר לבחורים לעמוד ב 2 שורות , שורה בצד ימין לכל הגברים הפחדנים שעושים כל מה שהאשה רוצה ומחפדים מימנה ובצד שמאל יעמדו כל הגברים האמיתיים שיודעים לעמוד על שלהם ולא חוששים, אחרי 10 דקות רואה ה' שיש לו 2 שורות מוכנות בשורה בצד ימין יש תור ארוך ארוך ובשורה מצד שמאל רואה ה' רק איש 1 קטן כזה מקובצ'ץ תימני , בא אליו ה' אומר לו: וואלה כל הכבוד לך אתה גבר אמיתי ואתן לך את הזכות להכנס ראשון ולא לעמוד בתור תקבל את כל הפינוקים של גן עדן רק תסביר לי דבר אחד איך זה שאתה כזה קטן יצאת כזה גבר וכולם פה פחדנים שעושים כל מה שהאישה רוצה , אז אומר לו התימני : אה ? מה ? לא יודע אישתי אמרה לי לעמוד בצד…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שנוסע בקו 454 של סופרבוס? אני צריך לדעת אם הוא עוצר או עובר קרוב לדרך הטייסים או ללא גארדיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-