עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MalGano,

אהלן. היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב? ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר). זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור? תודה וליל"ט.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kidney_stonE,

מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by deso,

כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח athlon

אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

איך אני מוצא קבוצה שמקיימת סגירות וגם חוקי צמצום ? ומה ההבדל בינה לבין חבורה (את הגדרות חבורה אני מכיר , רק רוצה לעמוד על ההבדל בינהם ) תודה . ועוד משהו , אם למשהו יש דרך להראות דרך טבלת פעולה אשמח , כי אני לא מבין איך מראים את תכונת חוקי הצמצום בטבלת פעולה. עריכה : פתרתי , אבל אם למישהו יש דרך אלגנטית להוכיח סעיף ב' אשמח !

• 5 תגובות
    • 14.7k צפיות
  9. Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Meir787,

למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום, אני כרגע לומד עתודה ואני מתגייס בפחות משנה, אני מעוניין להוציא כרטיס עבודה כדי שאוכל לעבוד בזמן העבודה, אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oren12,

אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בדרך כלל אני לא מתחיל ת'רדים כאלה, אבל מה שחבר שלי שלח לי עכשיו פשוט ענק! http://www.mycathatesyou.com אני בעד שנארגן הזמנה גדולה של חולצות! עריכה: כמו שאמרתי, אני לא חובב פוסטים כאלה.. מצאתי עוד אתר נפלא אבל החלטתי שלא לפתוח עליו נושא חדש. האתר מסביר בדיוק איך עושים defrag ידני ל-HDD, וזה הרבה יותר טוב ויסודי מתוכנות שונות שעושות את זה. מומלץ בחום. http://www.datadocktorn.nu/us_frag1.php

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  15. התחלנו את הדרך בדור החדש עם תצורת זמני שהות של CL40 בתור ברירת המחדל, וכעת אנחנו כבר ב-CL28 - האם יש עוד הרבה פוטנציאל לשיפור מעבר לאופק?לכתבה

16. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. גוגל פיטרה את בלייק ל'מוין, שפרסם בחודש שעבר מכתב בו טען כי למדא, מערכת הבינה המלאכותית של החברה, פיתחה מודעות לגבי זכויותיה. בחברה הגדירו את טענתו "חסרת ערך"לכתבה

20. במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by ParaNormal,

http://ashdoda.net/Collages/1/1.jpg :lol: ד"א תמונה אמיתית בלי PS.

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אחים שלי אני רוצה להתחיל טיפה לשמוע טראנסים טראקים איך שלא קוראים לזה אבל הבנתם את הכוונה שלי אני מקווה אז תנו לי פה שמות של טרנסים חזקים משהו טוב .. עד עכשיו שמעתי ראפ ודיכאון אבל צריך לגוון קצת ורוק אני מזה לא סובל (פריק מת ערס שולט!!) אז קיצר טראנסיםם טראקים וכל הסיגנון הזה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים