כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם) ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן... cheers
-
- 44 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
-
incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
וואלה אנשים לפני יומים החלטתי שאני עושה לזה סוף ! אני מעיף תסיאס המעפן הזה שגזל לי 4 שנים מהחיים וגרם לי להיות תקוע בבית וככה לריב עם המשפחה ולדפוק תלימודים ! מחקתי הכול !!! וזהו לא השארתי לזה זכר ! אתמול היה לי די קשה לא לשחק וכול הזמן חשבתי על זה אבל וואלה היום היה סבבה :\ תמיד לא האמנתי למי שאמר שזה באמת דופק תחיים ואמרתי bull shit אבל אחרי שבאמת מתחילים לחשוב על זה רואים שזה סה''ב משחק מחשב מפגר שגורם לך להשאר בבית כמו תפוח אדמה ולא לעשות כלום ! מה אתם חושבים על זה?
-
- 86 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$. http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9 בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום אז ככה, אני יודע שהכותרת נשמעת לכם קצת הזויה ובצדק. אני אסביר את עצמי .. יש לי כרגע פרופיל 97 וקב"א 53, בתחילת יוני הייתי ביום מיונים לחובלים/צוללות בביתן חיל הים בתל השומר, את יום המיונים סיימתי ועברתי בהצלחה לגיבוש צוללות .. דיי התאכזבתי בגלל שממש רציתי חובלים. לפני כחודש בערך שלחתי מכתב ערעור בנוגע לתוצאות יום המיונים, שבו אני מבקש הזדמנות חוזרת, ואכן העניין אושר, וקיבלתי יום מיונים חוזר בתאריך 9.4.07. נאמר לי כי גם במידה ואני לא אעבור את יום המיונים החוזר, תהיה לי אפשרות להגיע לגיבוש צוללות המתוכן לחודש אוקטובר/נובמבר. מצד שני .. יש לי את האפשרות להוריד פרופיל לפרופיל עורפי ולהכנס לממר"ם. בתיכון למדתי 5 יחידות מחשבים וסיימתי עם ציון סופי של 98…
-
- 45 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אני לא אינשטיין, גם לא פלאנק ואפילו לא בוהר. אבל .... לפני כשבוע עולם המדע רעש וגעש מההישג של חברת IBM בתחום האקזוטי הזה. לכאורה, מה שדרוש זה שואב אבק טוב ומקפיא לא רע. אובכן, החברה הנ"ל הצליחה לבנות ולתפעל מחשב קוואנטי עם חמישים יחידות עיבוד ( קיוביטים ). זה הספיק לגרום לכל ההתרגשות בעולם. למרבה הצער, הדרך עוד ארוכה עד שזה באמת יעבוד כפי שצריך, שלא לדבר על לשים אחד כזה על השולחן שלנו בבית ועוד יותר להסתובב עם אחד כזה בקמפוס. נו, לפחות אנחנו עכשיו עם היד על הדופק ! וברור שללא ישראלים זה לא זה ! https://www.youtube.com/watch?v=Q4-ANI_8seM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור: http://img.sheezyart.com/art/swf/82/821125.swf
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-