כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להבין ראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר\מגזין\איךשתרצולקרואלזה שממוקד בנושאים המאוד כללים הנ"ל? הצורך בא מתוך התעניינות במדעים\הנדסה\טכנולוגיה באופן מאוד כללי, ובא לי לקבל חדשות לאימייל\פלאפון שאוכל לקרוא מדי פעם. אני יכול לפרט את הנושאים הספציפיים שיותר מעניינים אותי (בינה מלאכותית, מדעי הנתונים וכו') אבל גם דברים יותר כללים כמו חדשנות בתחום הטכנולוגיה יכולים לעניין. בינתיים מצאתי את גיקטיים, שזה בסדר, אבל אני בטוח שיש משהו יותר "בסדר", בטח ובטח באנגלית (אפילו עדיף). לשם ההשוואה, פה באתר מתפרסמות רק חדשות או על חומרה או על סמארטפונים, ובתכיפות נמוכה. זה לא מה שאני מחפש, למרות שזה אולי יכול ליפול תחת ההגדרה המאוד כללית הנ"ל. אז מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע ששולחים המון מיילים עם בקשות עזרה אבל הפעם זה ילד בן 10, דור כהן חולה סרטן שגר בבנין שלי דרוש להם סכום עצום של 350,000$! יש כתבה מפורטת בynet במדור הבריאות : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539122,00.html אפשריות ההתרמה מפורטות באתר של עמותת "להושיט יד": http://leoshityad.com/ לתרומות בכרטיס אשראי(מקבלים קבלה) בטלפון : 03-9090882 או 052-5047555 או העברה לחשבון אישי של הוריו של דור: חשבון:5545 בנק: מרכנתיל דיסקונט(17) סניף: 651 על שם: רינת ואלישע כהן תעבירו בבקשה לכל מי שאתם יכולים, תדברו עם ההורים שלכם זה ממש חשוב. מי שלא יכל לתרום ובכל זאת רוצה לעזור שיעבור את התוכן לאנשים אחרים! תודה רבה אביב לוי (זה הפלאפון של אמא שלי) 050-898916…
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מדפיס בערך 60 עמודים בחודש, גם שחור וגם צבעוני.הדבר החשוב לי ביותר חוץ טיב ההדפסה, ומחיר הדיו, זה גודל המדפסת. חשוב לי שתהיה קטנה כי אן לי מקום. אודה עם תמליצו לי, עם בכלל קיים דבר כזה. קטן, טוב ולא יקר.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אתמול קניתי בלנדר קוטש קרח לקיץ, איזה מגניב זה פתאום אני מרגיש בעל עוצמה במטבח, כל הירקות מסתכלים עלי באימה, כי הם יודעים שאני מסוגל למעוך אותם בלי לחשוב פעמיים ;D ניסיתי להכין אייסקפה ולא יצא משהו... אז פרסמו מתכונים שלכם (לא אלו באינטרנט ל4543534 מנות שלא יודעים איך יוצא... אלא דברים שאתם ניסיתם ואהבתם) ללימונעע,משקאות אלכוהולים,אייסקפה,ברד,מילקשייק פרות/שוקולד וכל מה שמרענן... cheers
-
- 44 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-