כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים). אודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GO GO GO open media player and paste a url http://il1.basicbeats.net:8000/ :smiliedisco1: :clapper:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמובן שצריך לקנות בזהירות כדי לא ליפול בפח של מוכרים מפוקפקים, אבל נראה לי שאשפר לחסוך סכום נחמד אם הכל עובד חלק דוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3438863821&category=14293
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כנראה בסוף תיהיה שביתה ולדעתכם יהיה ביה"ס? אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-