עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבנאדם לא יודע לדבר עברית. יש לו יותר טעיות מתינוק בן שנה. הוא לא מוסיף שום דבר חדש. על כל מהלך טוב הוא אומר " מהלך מצויין" ובלי להוסיף שום הסבר נוסף. לפעמים זה נשמע כאילו הוא מקריא מדף שמישהו כתב לו כדי שלא יעשה פדיחות. בקיצור.... נימני תחזור לתל-אביב. ויפה שעה אחת קודם

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. איזה סכין גילוח יותר טוב ??? או סכין גילוח אחר נמקו בהודעה. Gillette Mach3 Gillette Fusion

4. Started by MTN_Cool,

היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?

• 12 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה

• 15 תגובות
    • 8k צפיות
  7. Started by Kalim3ro,

ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. סיימתי לראות כרגע את הסרט הזה בHOT ולדעי מדובר בסרט משובח מאוד מה אתם חושבים על הסרט הזה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by Mr.Gleb,

זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להבין ראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by xc1te,

מישהו מכיר אתר\מגזין\איךשתרצולקרואלזה שממוקד בנושאים המאוד כללים הנ"ל? הצורך בא מתוך התעניינות במדעים\הנדסה\טכנולוגיה באופן מאוד כללי, ובא לי לקבל חדשות לאימייל\פלאפון שאוכל לקרוא מדי פעם. אני יכול לפרט את הנושאים הספציפיים שיותר מעניינים אותי (בינה מלאכותית, מדעי הנתונים וכו') אבל גם דברים יותר כללים כמו חדשנות בתחום הטכנולוגיה יכולים לעניין. בינתיים מצאתי את גיקטיים, שזה בסדר, אבל אני בטוח שיש משהו יותר "בסדר", בטח ובטח באנגלית (אפילו עדיף). לשם ההשוואה, פה באתר מתפרסמות רק חדשות או על חומרה או על סמארטפונים, ובתכיפות נמוכה. זה לא מה שאני מחפש, למרות שזה אולי יכול ליפול תחת ההגדרה המאוד כללית הנ"ל. אז מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

שלום לכולם! אני יודע ששולחים המון מיילים עם בקשות עזרה אבל הפעם זה ילד בן 10, דור כהן חולה סרטן שגר בבנין שלי דרוש להם סכום עצום של 350,000$! יש כתבה מפורטת בynet במדור הבריאות : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539122,00.html אפשריות ההתרמה מפורטות באתר של עמותת "להושיט יד": http://leoshityad.com/ לתרומות בכרטיס אשראי(מקבלים קבלה) בטלפון : 03-9090882 או 052-5047555 או העברה לחשבון אישי של הוריו של דור: חשבון:5545 בנק: מרכנתיל דיסקונט(17) סניף: 651 על שם: רינת ואלישע כהן תעבירו בבקשה לכל מי שאתם יכולים, תדברו עם ההורים שלכם זה ממש חשוב. מי שלא יכל לתרום ובכל זאת רוצה לעזור שיעבור את התוכן לאנשים אחרים! תודה רבה אביב לוי (זה הפלאפון של אמא שלי) 050-898916…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  18. יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אני מדפיס בערך 60 עמודים בחודש, גם שחור וגם צבעוני.הדבר החשוב לי ביותר חוץ טיב ההדפסה, ומחיר הדיו, זה גודל המדפסת. חשוב לי שתהיה קטנה כי אן לי מקום. אודה עם תמליצו לי, עם בכלל קיים דבר כזה. קטן, טוב ולא יקר.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by Bug2000,

אני נקרע!! חזק!! http://planet.nana.co.il/tomshov/dearpenis.swf

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Access Denied,

פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים