כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: האם ספק אינטרנט יכול לסחום התבחרות דרך פורט מסויים? כי יש לי תוכנה שאמה להתחבר דרך פורט מסויים וכל פעם היא מוציא שגיאה שאי אפשר להתחבר. הספק של אותה תוכנה אמר שהבעיה יכולה להיות בראוטר אבל אין לי ראוטר אז חשבתי אולי הספק פשוט חסם את הפורט הזה.? יכול להיות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
סרט תיעודי, אמין ומדוייק, בן 45 דקות, אודות הרקע, השיקולים, והביצוע של השמדת הכור העראקי. האופציה היחידה שנותרה בטרם יהיה הכור "חם". החבר'ה גלשו נמוך, בהפתעה רבתית, מגלחים את מדבריות ירדן, סעודיה ועראק, עד בגדאד. אף טיל נ"מ עראקי לא שוגר נגדם. אף מטוס עראקי לא המריא לקרב אויר איתם. הם פשוט ריסקו את הכור עד יסוד ושבו כולם הביתה, בריאים ושלמים. האמריקאים שמחו, מי בגלוי ומי בסתר ליבו, פרט לג'ים בייקר (מזכיר המדינה) וג'ורג' בוש האב (סגנו של הנשיא רייגן). אירופה רגזה והעולם הערבי צרח, אך שנים לאחר מכן, לקראת שתי המערכות שניהלה ארה"ב נגד עראק, הודו כולם לישראל שאיפשרה ניהול מערכות אלו ללא איום גרעיני עראקי. http://video.google.com/videoplay?docid=2295792449224502914
-
- 186 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מקווה לתשובה מהירה .... מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ? קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ? בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ...... אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תהנו http://www.ebaumsworld.com/matrix.html אמנם ישן אבל יש עוד הרבה אנשים שלא ראו את זה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הבנאדם לא יודע לדבר עברית. יש לו יותר טעיות מתינוק בן שנה. הוא לא מוסיף שום דבר חדש. על כל מהלך טוב הוא אומר " מהלך מצויין" ובלי להוסיף שום הסבר נוסף. לפעמים זה נשמע כאילו הוא מקריא מדף שמישהו כתב לו כדי שלא יעשה פדיחות. בקיצור.... נימני תחזור לתל-אביב. ויפה שעה אחת קודם
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איזה סכין גילוח יותר טוב ??? או סכין גילוח אחר נמקו בהודעה. Gillette Mach3 Gillette Fusion
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סיימתי לראות כרגע את הסרט הזה בHOT ולדעי מדובר בסרט משובח מאוד מה אתם חושבים על הסרט הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-