עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

2. רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by sergames,

במה חברות בMENSA מתבטאת? על מה משלמים דמי חברות?

4. אחרונה לאיסי...המחשב התחיל להיות טיפה איטי וכשעשיתי סריקה עם adaware זה מצא לי כמה ספייוארים לא שגרתיים...וזה קרה רק מאז שנכנסתי לאיסי..עכשיו אני יודע שאפשר להדבק בוירוס הזה של האיסי רק אם נכנסים ללינק שנשלח מאנשים (שכמובן לא נכנסתי לשום לינק) אבל משום מה דווקא אחרי שנכנסתי לאיסי בא לי הספייואר הזה...מה אתם אומרים סתם צירוף מקרים או יש בזה משו? אני מת להכנס אבל אין לי כוח עוד פעם להתחיל לסרוק את המחשב :-X

5. Started by omri_ro,

לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה של מישהו בקשר לDOOM בגרסה הישנה(והטובה) והציאו לו ליישן כמה שנים טובות אותו ואז למכור בEBAY. קיצר היום ניזכרתי שיש לי בבית את התקליט(ויניל) באריזה שלו +החוברת במצב מעולה(יחסית לגילו(והוא זקן יותר מכל חבר באתר הזה)) וחשבתי אולי גם לפרסם את זה בEBAY אבל לא מצאתיעוד מישהו שמוכר את זה(מצאתי את גירסת הCD וקלטות) קיצר רציתי לשאול לדעתכם בנושא וכמה לבקש על זה (אם בכלל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by MilkMan,

חזק! http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054187

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by SpLiNtEr,

שלום, מאתמאל באופן פתאומי אני לא מליח לפרסם את התגובות שלי....(תגובות-לא לפתוח נושאים) מה הבעיה? בתודה מראש. תיקון - הסתדר (עשיתי ניתוק מהאינטרנט וחזרתי) תודה בכל זאת. (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by Scorpion17,

שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Green,

היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by Homey,

למחוק מצטער טעות שלי עריכה: לאלו שרוצים לצחוק על הפאשלה שלי, ראיתי מדינה בשם lithuania ולא הבנתי איזו מדינה זאת, חשבתי שזאת מדינה שאני לא מכיר, מסתבר שזאת ליטא

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by דני אופיר,

אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש

17. Started by ex_,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6031070369 זה של piratebay

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שאלתי היא אם מופיע באינטרנט מחיר X על מוצר ואני מזמין אותודרך האינטרנט האם הם יכולים לומר שחלה טעות ושהמחיר הוא X+Y או שהם מחויבים למחיר ההזמנה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

צריך לראות את שי הסרטים הקודמים כדי להבין את הסרט השלישי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4077617&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תכנסו לשם ויש תראו את מה שהמשתמש הראשון שם חחחח איזה קוע זה חחח

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Meir787,

בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים