כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4122317&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1&vc=1
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ובכן כאשר נרשמתי לאתר של astonsehll, והתחלתי לשאול שאלות, גיליתי כתובת IP של בחור רציני שעונה שם תשובות לעניין. הכתובת מפנה לאתר שלו, שעובד עם Pentium 100 עם 32Mbyte זיכרון. שימו לב למפרט המלא של מערכת הפעלה: http://80.56.233.248/server.php
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4077617&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תכנסו לשם ויש תראו את מה שהמשתמש הראשון שם חחחח איזה קוע זה חחח
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרת כבל רשת בסכום נורמאלי? מקום ב5-7 שקל שכל שאר החנויות בסביבה מציעים שמעתי שאפשר למצוא אפילו ב2 שקל למטר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חינמיות, של רוק: ביטלז, U2, Gn'R, מטאליקה וכו... לא וואלה... תודה :DJsmile:
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SjNyHf65OUc&mode=related&search=
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-