עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום למי שקורא רציתי להמליץ על סוכריות טעימות שקיבלתי וזה סוכריות שנראות כמו שברי זכוכית ויש להם טעם של " בן גיי " כמו המשחה שמורחים שנתפס לך השרירים. יש להם ממש את הריח של הבן גיי וטעם דומה מאד חחח יש כאלו שלא אוהבים את זה אבל אני מאד נתפסתי לטעם הזה וזאת פעם ראשונה שאני אשכרה אוכל " בן גיי " קוראים לסוכריות האלה ice chips בטעם wintergreen לא רוצה לתת קישור כדי לא לפרסם חנות כזו או אחרת תגגלו את השם. תמונה :

2. עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה

3. 2 דלתות יצאו מכיוון. לא משנה איך אני מנסה לכוון אותם זה פשוט לא יוצא. או שדלת חוסמת דלת, או שהדלת משתפשפת למטה או למעלה... :character0009:

• 7 תגובות
    • 15.3k צפיות
  4. זה התחיל כפרויקט צדדי שגרם למחסור עולמי במחשבי Mac Mini ועבר שני מיתוגים מחדש תוך פחות מיממה, אבל הסיפור האמיתי הוא היכולת של הכלי הזה לתת לבינה המלאכותית גישה מלאה ובלתי מסוננת למחשב שלכם. מביצוע רכישות עצמאיות ועד כתיבת קוד - OpenClaw (לשעבר Clawdbot) מסמן את תחילתו של עידן חדש, מרגש ומסוכן כאחדלכתבה

5. Started by shon,

אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by NetSpider,

Status Quo

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס! כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ... אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים? אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Culandur,

סלנג חדש תנסו את היפני!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by בני סלע,

:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  12. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום יש לי שאלה: האם ספק אינטרנט יכול לסחום התבחרות דרך פורט מסויים? כי יש לי תוכנה שאמה להתחבר דרך פורט מסויים וכל פעם היא מוציא שגיאה שאי אפשר להתחבר. הספק של אותה תוכנה אמר שהבעיה יכולה להיות בראוטר אבל אין לי ראוטר אז חשבתי אולי הספק פשוט חסם את הפורט הזה.? יכול להיות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by zomero,

כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by duk4u,

סרט תיעודי, אמין ומדוייק, בן 45 דקות, אודות הרקע, השיקולים, והביצוע של השמדת הכור העראקי. האופציה היחידה שנותרה בטרם יהיה הכור "חם". החבר'ה גלשו נמוך, בהפתעה רבתית, מגלחים את מדבריות ירדן, סעודיה ועראק, עד בגדאד. אף טיל נ"מ עראקי לא שוגר נגדם. אף מטוס עראקי לא המריא לקרב אויר איתם. הם פשוט ריסקו את הכור עד יסוד ושבו כולם הביתה, בריאים ושלמים. האמריקאים שמחו, מי בגלוי ומי בסתר ליבו, פרט לג'ים בייקר (מזכיר המדינה) וג'ורג' בוש האב (סגנו של הנשיא רייגן). אירופה רגזה והעולם הערבי צרח, אך שנים לאחר מכן, לקראת שתי המערכות שניהלה ארה"ב נגד עראק, הודו כולם לישראל שאיפשרה ניהול מערכות אלו ללא איום גרעיני עראקי. http://video.google.com/videoplay?docid=2295792449224502914

• 186 תגובות
    • 14.6k צפיות
  19. מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  22. מקווה לתשובה מהירה .... מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ? קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ? בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ...... אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי) תודה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. תהנו http://www.ebaumsworld.com/matrix.html אמנם ישן אבל יש עוד הרבה אנשים שלא ראו את זה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים