כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הטכנולוגיה שמבטיחה לשנות את העולם כפי שאנחנו מכירים - טעינת סמארטפון מלאה בתוך דקה אחת בלבדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 352 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למי שקורא רציתי להמליץ על סוכריות טעימות שקיבלתי וזה סוכריות שנראות כמו שברי זכוכית ויש להם טעם של " בן גיי " כמו המשחה שמורחים שנתפס לך השרירים. יש להם ממש את הריח של הבן גיי וטעם דומה מאד חחח יש כאלו שלא אוהבים את זה אבל אני מאד נתפסתי לטעם הזה וזאת פעם ראשונה שאני אשכרה אוכל " בן גיי " קוראים לסוכריות האלה ice chips בטעם wintergreen לא רוצה לתת קישור כדי לא לפרסם חנות כזו או אחרת תגגלו את השם. תמונה :
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עבדו על זה הרבה: אינטל מכריזה על דור Lunar Lake של מעבדים למחשבים ניידים ופלטפורמות דלות הספק חשמלי על מנת להעניק חיי סוללה ארוכים משמעותית לצד שלל שיפורי ביצועים בתחום החישוב, הגרפיקה וה-AIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
2 דלתות יצאו מכיוון. לא משנה איך אני מנסה לכוון אותם זה פשוט לא יוצא. או שדלת חוסמת דלת, או שהדלת משתפשפת למטה או למעלה... :character0009:
-
- 7 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
זה התחיל כפרויקט צדדי שגרם למחסור עולמי במחשבי Mac Mini ועבר שני מיתוגים מחדש תוך פחות מיממה, אבל הסיפור האמיתי הוא היכולת של הכלי הזה לתת לבינה המלאכותית גישה מלאה ובלתי מסוננת למחשב שלכם. מביצוע רכישות עצמאיות ועד כתיבת קוד - OpenClaw (לשעבר Clawdbot) מסמן את תחילתו של עידן חדש, מרגש ומסוכן כאחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס! כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ... אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים? אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!
-
- 46 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-