כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תמונות גדולות על רקע לבן. לא מצאתי בשום מקום.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://seret.msn.co.il/news.asp?id=3316 :jump1: http://pdl.warnerbros.com/wbol/us/whv/med/matrix/collection/ultimate_matrix_collection_sizzle_tlr_qt_300.mov
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה שלחו מעיין צו התייצבות לקורס כל שהוא ובקיסק מידע רשום קד"צ-נהיגה מה הם רוצים ממני שאני יהיה נהג אז שילחו להזד**ן
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
:אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, מי היבואן של DFI בארץ ? והאם ניתן לקנות ממנו באופן פרטי ביותר זול ?? אותו דבר לגבי כרטיסים האם אפשר לעשות דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני אתחיל אם זה: http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=184549