כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איזה צחוקים! כל מה שרציתם לדעת על פלוצים ולא העזתם לשאול: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=116174&
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך את הטופס ושכחתי לקחת אותו היום אחרי הבגרות.... וחוץ מזה מה התוצאות שיצאו לכם בתרגילים?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון כל שיר שאני מחפש אתם מוצאים לי בלי בעיה. לכן החלטתי להטיל עליכם משימה לא כל כך קשה ולהגיד לי מה השם של שיר מסוים (דיי מפורסם). השיר הוא של מדונה. אני חושב שעד כה הוא הכי חדש שלה. אחד מהמשפטים שחוזרים בו הרבה הוא every little thing that you say or........ i gonna ***** on you פשוט אני לא זוכר את כל המילים. השיר עצמו הוא דיי קיצבי וכאילו בשיר מדונה כל הזמן מדברת על כמה שהיא חושבת על איזה דפוק אחד (כמו 60% מהשירים שיש היום). אשמח אם תגידו לי מה השם שלו.(אני חושב שבזמנו תמיד ESC עשו לו פירסומת או משהוא דומה) ועוד דבר. שמעתי את השיר feel allright של sean paul ועוד איזה DJ ששר איתו שם. אני דיי אהבתי אותו. מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
חברה... לול קרה משהו בלתי יאומן... אני כל הזמן עוסק במודינג... והיום קניתי כמה לדים 9 לדים... עשיתי מוד שהרבה זמן אני עושה אותו זתומרת להרבה מחשבים... בקיצור יש לי אותו בבית בכמה מחשבים עכשיו עשיתי אותו אצלי... ובמחשבון...( http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng ) Leds in parallel supply volt :5 Volt led :3 Led Milli :30 Leds :9 תחשבו את זה ככה.... בקיצור חיברתי הכל.. מההתלהבות היה לי פיפי כבר... הלכתי להשתין אני חוזר רואה אש... הכל שרוף.... מה שהיה זה... הנגד נשרף... שרף את המולקס.... הכבלים נשרפו... והגיע לספק בקיצור הכל נשרף בגלל נגד מסריח...(מצטער פשוט..) אז תוכלו להגיד מה לא היה בסדר שהרס לי תחיים.... מפרט שהלך.... P3 1000MH…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות שמוכרת PSP (חדש) בחו"ל ושולחת לארץ. מישהוא מכיר אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, מאתמאל באופן פתאומי אני לא מליח לפרסם את התגובות שלי....(תגובות-לא לפתוח נושאים) מה הבעיה? בתודה מראש. תיקון - הסתדר (עשיתי ניתוק מהאינטרנט וחזרתי) תודה בכל זאת. (אפשר לנעול)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם בעוד שבוע אני מגיע ליום חופשי בפאריז והייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה יום מסודר מהבוקר עד הערב של כל מיני מקומות סבבה לטייל בהם או אם אתם מכירים איזה אתר טוב שיוכל להדריך אותי בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/752985 אז אסטה לה ויסטה,VISTA.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=c544519776
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מזל טוב ! בהצלחה בלימודים, צבא ובתחביב הצילום. :biggthumpup: :alcoholic: :ylsuper:
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-