עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Prophecy,

זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by MadCat125,

אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. תוכנה שימושית מאוד, לכל אלו שלא בטוחים כמה המערכת שלהם צורכת. http://www.fu3lman.pcapex.com/PCApex_PSU_Calc_1_2.exe

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Raul,

לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. מילא המתנחלים, הם בחרו להגיע לשם והמדינה דואגת להם פחות או יותר. אבל מה עם החתולים? http://news.walla.co.il/?w=//750112 מדינת ישראל מפקירה אותם! אני מתבייש.

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by alexpir,

לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. מחפש אתרים טובים חינמיים ומעודכנים לחיפושי עבודה . תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by חן מ,

היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by dol222,

אני מתכנן לקנות מחשב...יש לי כבר מפרט (שעבר בדיקה פה בפורום...) ורציתי לשאול אם אתם מכירים חנות זולה, טובה ומקצועית שלא עושה בעיות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by BIGmaMA,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by achiya1,

מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by surfface,

אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by oorlevi,

אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

21. מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by musari,

יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. ובכן כאשר נרשמתי לאתר של astonsehll, והתחלתי לשאול שאלות, גיליתי כתובת IP של בחור רציני שעונה שם תשובות לעניין. הכתובת מפנה לאתר שלו, שעובד עם Pentium 100 עם 32Mbyte זיכרון. שימו לב למפרט המלא של מערכת הפעלה: http://80.56.233.248/server.php

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים