עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

לא נכנסתי לאתר כמעט 3 חודשים, ועכשו כשחזרתי היו לי 19 עמודים ב"תגובות חדשות להודעות שלי". מכיוון שאין סיכוי שאני אעבור על כל ההודעות, החלטתי לא לקרוא אף אחת מהן. אם אתם רוצים שאני אתיחס לנושא מסויים, או לשאול אותי משהו, תפנו לפרטי שנת לימודים טובה לכל האקדמאים אגב, אם קרה משהו מעניין שאני צריך לדעת עליו, תכתבו אותו בבקשה בת'ראד הזה...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by zvkel,

סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…

3. במתקפה מתוחכמת, התחזו תוקפים איראנים לנציגי חברת רפאל, הציעו משרות פיקטיביות והצליחו להחדיר נוזקות מתקדמות למחשבי הקורבנותלכתבה

4. Started by MilkMan,

חזק! http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054187

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by HeDesXs,

למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by dududs,

אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

15. Started by A.Iniesta,

עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי! http://www.youtube.com/w/Special-Olympics?v=tUMLymDveHw&feature=Featured&page=1&t=t&f=b

17. Started by Gangster,

אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Mazumotte,

עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. שלום חברים אני רוצה לקנות מאיזה אחד חומרה למחשב עכשיו הקטע הוא שאנחנו גרים רחוק אז אני חשבתי על הדואר יש מצב כזה שהוא יעשה גוביינא ונגיד ירשום בגוביינא שהוא צריך לקבל ממני 40 ש"ח כולל גוביינא ואז בשביל לקבל את החבילה אני יהיה חייב לשלם וככה הכסף יגיע אליו בבטחה רבה אני מוכן לקבל עצות ודעות שלכם אני צריך חוות דעת ואיך לבצע את זה תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Omerm91,

אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. כמו כרטיסיי מסך,מעבדים,זכרונות וכו?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by lumi,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים