כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. חבר שלי אמר לי שאפשר לקחת איזה פלאפון שרוצים בתנאי שכבר היה לך צו ראשון,וכמובן שאתה תשלם עליו מחיר ממש נמוך,האם יש אמת בדבר? אני לא אחד שמדבר המון בפלאפון,אולי 200 דקות בחודש. מה שאני רוצה בעיקרון זה פלאפון שאפשר לגלוש דרכו באינטרנט כמו במחשב,שאר הדברים לא חשובים לי(כל האפליקציות וכל הדברים האלה) אשמח שיכוונו אותי.
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרך אייביי ואין לי שום דרך לעשות את זה, אין לי חשבון בין לאומי כדי להעביר כסף לפיי פאל .. מה שאני רוצה להזמין עולה 150$ אם יש פה בפורום מישהו שאוליי ישלו כסף בפיי פאל ומנוסה בקניות מאייבי ויכול לעשות בשבילי את הקנייה הזאת אני מוכן לשלם לו מלבד ה150$ של הקנייה אני יוסיף לו כסף.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום בתחילת החודש הבא אני אמור לקבל משכורת על עבודה שעבדתי בחופש, ואני רוצה לקנות טלויזיה בחדר.. אני לא מחפש משהו מפוצץ.. חשבתי על משהו רגיל.. 21" בערך. יש לי כבר את השקעים בחדר, ככה שאני רק צריך לדאוג לטלויזיה עצמה + המבנה הזה שמחזיק אותה למעלה (היא לא תהיה על שידה או משהו דומה). יש למישהו רעיונות על טלויזיות נורמליות + המבנה הזה במחיר שלא עובר את ה800-900 שקל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ראיתי באתר של ברצלונה שיש להם כדור שעלה 97 יורו ועכשיו יש עליו הנחה והוא עולה 52 יורו - כלומר אני חוסך 45 יורו. הכדור: http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=32705&cid=6934&tid=&bid=9&nav= אני ממש רוצה לקנות את הכדור כשבעוד שבוע אהיה באנגליה. אבל לפני זה יש לי מספר שאלות: 1. האם הכדור הזה הוא ללא ספק כדור אמיתי/מקצועי שנמצא במגרשים האמיתיים? 2. מה זה 12 פאנלים? מה זה אומר? 3. כתוב שנותנים עליו שנתיים אחריות על התפירה והצורה - מה שכנראה אומר שהוא איכותי? 4. האם גודל 5 של כדור זה הגודל הרגיל? 5. האם 52 יורו (290 ¤) שווים אותו? זה כדור ברצלונה של Nike. תודה מראש, אלי.
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב לבית הספר (hp 2133 mini note) מאיבי ואני לא יודע איך לקנות ולייבא אותו ארצה. אני רוצה לשלם דרך paypal, ושוב פעם אינני יודע איך להביא אותו. מישהו יכול לומר לי איך?...
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אורנג' דור שלישי וראיתי את הנוקיה 6680 אבל המכשיר יקר ראיתי גם את הe1000 והוא לא הכי משהו... אז רציתי לקבל ממכם הצעות על מכשירים שאפשר לקנות בחו"ל שיעבדו בארץ ויהיה אפשר לצרוב להם עברית שיהיה דור שלישי וברמה של 6680 וגם שיהיה כמה שיותר קטן כי הנוקיה 6680 בכלל לא קטן ואפילו לא ממוצע. וגם כל דבר שצריך לדעת על יבוא מכשיר מחו"ל אני ישמח אם תגידו לי אז תודה מראש... (ודרך אגב אני בימים הקרובים אני יהיה תקוע בלי מכשיר אז מחכה לתשובתכם המהירה תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שאני אמור לתלות הודעה בTRADEZONE אבל אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הציוד?
-
- 23 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אתר שהוא קנה ממנו? עשיתי סקר ומצאתי את זה שווה לקנות באינטרנט, חצי מחיר ממה שחברות הסלולר מציעות (אורנג' לפחות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל ממכם המלצות על פלאפון טוב מרשת פלאפון .. בעיקרון הדרישות זה מצלמה טובה כמה שאפשר , לא צריך בכלל דור 3 רק מצלמה בלי קשר , מחיר , צלצול חזק של הפלאפון ( יש פלאפונים שמצלצלים לא שומעים אותם בכלל ) ושאר ירקות . הנה הקטלוג של פלאפון עם המכשירים שלהם : http://www.pelephone.co.il/catalog.asp?catId=164&fId=128 חשבתי על ה-LG8380 , יש כזה לחבר אבל הצלצול נורא חלש .. זה נכון או שהוא פשוט לא יודע לכוון את עוצמת הצלצול? תגידו מה דעתכם עליו / תציעו הצעות אחרות . תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לכבוד היום הולדת של אמא שלי חשבתי לקנות לה דיונאה שזה הצמח הטורף היחיד שאני יודע את שמו ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה או צמח טורף אחר בתחומי ירושלים,ועוד שאלה איך מטפלים בו וכמה מאכילים אותו ובמה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אדם שחולה על נשקים, והדבר הכי קרוב שאני יכול לירות זה M-16 ארוך ומחורבן כל חצי שנה. אז חשבתי לקנות רובה אויר חשמלי שעובד בדיוק כמו האמיתי. כמו כן אני משוגע דווקא על M4 FlatTop עם כל מיני תוספות. כגון: ידית אחיזה מקדימה, פנס ולייזר בצדדים וכוונת Red Dot. אני יודע שאפשר לקנות פה בארץ רובים כאלה, אבל הבעיה איתם שהם נטענים עם קפיץ והם רק מפלסטיק, הרובה שאני רוצה לקנות הוא מברזל מלא, כולל החלקים שבפנים. זה הרובה שאני רוצה לקנות: http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1548 עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם הרובה הזה יעבור במכס? ואם כן, כמה עוד אני אצטרך להוסיף (בערך)?... כי אם אני לא טועה, ראיתי לפני כשנה-שנתיים בתחנה מרכזית אוטובוס/רכבת בחיפה רובה אויר חשמלי…
-
- 51 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
אני מחפש תיק קשיח או סמי-קשיח (בעל מסגרת קשיחה עטופה בבד), במימדים של פחות או יותר 90*15*5 ס"מ. עדיפות לקשיח, רצוי מרופד או כזה שאפשר להדביק לתוכו ריפוד בצורה הרצויה. מישהו יודע איפה מוצאים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-