עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by --Adidas,

קיבלתי זימון לבמחנים בפרויקט סיגמא (אני לומד אלק' בבית ספר ) עכשיו קראתי בכללי על הפרויקט אז זה לא המידע שאני צריך . רציתי לדעת מאנשים שהיו שמה על רמת הקושי של המבחנים ועל מה כדאי לחזור להתכונן ? וגם עד כמה שווה ללכת לפרויקט הזה ? ואם יש המלצות לעוד פרויקטים בצהל שקשורים לאלק' ולימודים של יג' יד' אשמח לשמוע ועוד שאלה עדיין אין לי מושג מה הפרופיל שלי עם הפטיטיס b כמה יורידו לי ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by goldeye,

שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by hichkock,

מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Alfies,

רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אני נוסע היום לקבל הזמנה ואני צריך הסבר איך אני מגיע לשם מפ''ת... קו אוטובוס וכל זה... עם מישהו יודע אני אשמח לקבל מידע זה...

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by EliranB,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ... כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ... זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ... אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ... בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה ..... (אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  11. יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by liiight,

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by iakovl,

מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. אני מחפש אתר טוב של שירים פסיכודאליים שאפשר לשמוע בהם את המוזיקה, דירוג, וכדומה. אם מישו יוכל לפרסם פה אתר שכזה, זה יהיה מעולה.. אקדים תודה, pMor

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Micahell bet.,

נתקלתי בזה היום, משעשע, אולי נכון, לכו תדעו. http://www.ebaumsworld.com/endofworld.html

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. *אני מקווה שמותר לדבר פה על זה כי זה לא טורנטים, אם לא אז למחוק בבקשה. אני משנה את הIP, מוחק עוגיות היסטוריה קבצים זמניים כל מה שאפשר דרך הפיירפוקס מחליף דפדפן והם עדיין יודעים שהורדתי לפני מה דקות אצלם זה שיכלול שהם הכניסו בזמן האחרון, אתמול עבדה לי השיטה הזאת יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה

21. שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4122317&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1&vc=1

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש לעשות קורס וובמסטר רציני , אבל רציני אני יודע שיש בשוק הרבה קורסים שהם חלטורות איך אני מתחיל את הסקר שלי , עם קרוב לאפס רקע בתחום , כדי למצוא הכשרה רצינית

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.dumpalink.com/media/1131189914/Triumph_The_Insult_Comic_Dog_Trip_To_Quebec :lol: ולבונוס http://www.dumpalink.com/media/1131190596/Ferrari_360_vs_BMW_M5 קלטו חדשות ערוץ 2!! http://www.dumpalink.com/media/1131273670/Reporter_Get_Owned

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by super-MC,

חבל שאני יקדים בדיבורים תיצפו בזה למאמינים ובעיקר ללא מאמינים סרט חובה http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9371&CategoryID=9&SubID=9030 אני מצפה לביקורות תודה

דיונים חדשים בפורומים