כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני לוקח איתי את הגיטרה מחר ללג בעומר יש המלצות לשירים יפים?כמו נגיד המתוקות האחרונות של אריק ברמן או אשם של סנרגיה וכאלה... תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
קוראים לשיר la la la ואמרו לי שהוא של דיאנה קים או קין משהו כזה זה שיר מועדונים יפה בסגנון היפ הופ יש אותה כמעוט כל מסיבה תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז לענין-יש אתר הנקרא קליקות. באתר יש אלבומי תמונות של חברים יש כתבות מענינות וכל מיני דברים להעביר את הזמן לבני נוער-אבל העיקר הוא שאתם גם מרוויחים כסף כשאתם באתר! להסבר יותר מפורט ולדעת מה עליכם לעשות כדי להרוויח ולעביר את הזמן הירשמו לאתר. קישור לאתר- http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=118423
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היה לפני חמש שנים בערך או יותר באם טי וי שיר טראנס כזה שהוא יכול להיות מיקס של מוסיקה קלאסית או משהו כזה, בקליפ היו מראים עץ ומה שקורה לו במהלך כל ארבע העונות, שהעלים שלו נופלים ממנו ואז העץ בלי עלים ואז הוא מצמיח עלים מחדש ומראים אותם גודלים שוב וככה זה כל השיר עד כמה שאני זוכר... במיקס עצמו היו כינורות מתנגנים, יכול להית שהשיר של willam orbit ושלשיר אולי קוראים four seasons אבל לא ניראה לי כי חיפושים לא הניבו תוצאות :-\
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
. נתון: <B=90°, <C=30° ADחוצה זווית <A 10ס"מ=AD. חשבו את אורכי הקטעים: BD, DC, AB, AC
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אנא סמנו את יוצא הדופן (התשובה בסוף העמוד, בפונט מוסתר): א. מלפפון ב. תפוז ג. אריאל שרון ד. קישוא ה. חציל תשובה: יוצא הדופן הוא ב', שכן תפוז הוא ממשפחת פירות ההדר, ואילו כל היתר שייכים למשפחת הדלועים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-