כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום. ארצה לדעת כיצד אפשר לקחת מחשב שלם בנוי (מארז מסך וכו) ופשוט מאד להעביר אותו לחול, איך לעשות את זה, מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה וכמה זה יעלה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מישום מה אני לא מצליח לפתור.. זה הולך ככה: במקום מסויים מדדו את הטמפ' המירבית במשך חודש ימים וקיבלו את התוצאות הבאות: הטמפ 28 29 30 31 32 33 מספר הימים 5 7 8 0 7 3 צריך למצוא את הטמפ הממוצעת ליום. תודה..
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
tnx
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה שימושית באוני' בר-אילן. לאחר הצבא, ישנו סיכוי כי ארצה לעבור ללימודים במוסד אקדמי אחר בארץ, לתואר שני, ואולי אף למקצוע אחר. מנסיון הסטודנטים כאן, או מהיכרותם עם סטודנטים אחרים, לתואר ראשון או שני, מה חשיבות תעודת הבגרות בנסיון קבלה לתואר שני? ולתואר ראשון? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
עוד מישהו שם לב, שהחברה המושמצת ביותר פה בפורמים היא אותה חברה שהבאנרים שלה מתנוססים פה באתר לאחרונה? די מבדר לראות איזכור שלהם כהחברה שלא נוקבים בשמה (לשלילה) ומעליה, באותו עמוד פרסומת שלה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
תמונות גדולות על רקע לבן. לא מצאתי בשום מקום.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה אצלי, או שהאתר שלכם דפוק. לא משנה מה אני רושם בחיפוש, הוא לא מוצא כלום! רק כותב לי הודעה: "Your search query didn't return any matches" למה זה לעזאזל??
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברה אם אני קונה נגן MP3 בארה"ב יש איזה שהוא חנות שהייתם ממליצים? ראיתי ש compuplus בסדר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-