עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hellyeahmofo,

ברשת ג' יש פרסומת לדיסק אוסף של שירי שנות ה - 60 שיצא כל פעם אני מפספס את השם שלו , ואיזה חברה הפיקה אותו מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by psychuil,

אז בגדול אם אני נרשם, כמה CDkeys אני יכול לקבל בשנה הזו?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. טוב כמו בכותרת הוא טס לאמריקה ישר ששמעתי קפצתי על ההזדמנות והוא נותן לי עד 300$ ביזבוזים (אני לא טס כאילו הוא טס אני מביא לו פרטים מה לקנות..) טוב אז דבר ראשון שחשבתי עליו הוא X-FI XTREMEMUSIC שעולה כ100$ אז נשארו לי 200$ מה כדאי לקנות? (ואל תגידו לי בשמים בגדים וכו' אני רוצה דברים של מחשבים כי שם משיגים הרבה יותר בזול..) עריכה- טוב בגלל שאני קונה כרטיס קול איכותי חשבתי גם על רמקולים טובים (כי מה שיש לי ממש ממש גרועים) ואם אני הולך אז רציתי משהו איכותי במחיר טוב, רמקולים 5.1 אני לא יכול אין לי מקום לשתי האחורים אז אני הולך על 2.1 ומצאתי את אלה נראים לי פצצתיים: Logitech Z-2300 200 watts RMS 2.1 Speaker - Retail הם עולים 100$ מה אתם חושבים עליהם? בארץ חיפשתי הם עולים 100…

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by audi 80 t,

הנה האתר שלי אני מקווה שלא עברתי על שום חוק! http://led.ios.st

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

כל מיש שמעוניין לשתף אותנו בחוויות שלו ממסעדות ברחבי הארץ שיוסיף את שלו וראיתי שיש לאנשים פה קצת ידע אז זה טוב אני אוסיף:הצ'יפס רחוב לסקוב בתל אביב[ממש קרוב לקניון עזריאלי] 32 ש"ח לצלחת שכוללת עוף כל חלק ממנו שבא לכם[כמעט כל]לבחירה מנת צד 1:צ'יפס\פירס\אורז תוספת 2:סלט פירה אורז וכו. יש להם שמה אחלה גזוז! פיצה אנונימית[לא זוכר תשם,נמצאת ברחוב שטמפר בפתח תקווה ליד ליד הזגג המוזר הזה שקניתי ממנו תחלון למחשב\שווארמה מוקפצת[או ש"מ,איך שהם לא קוראים לזה ] 10 שקל מגש אישי דיי גדול סיפק אותי! :jump1: שתפו איתי פעולה זה יכול להיות אחלה ת'רד ;D אני מדבר פה על כל דוכן, מסעדה, הומלס שמוכר מלאבי שיש בעולם הזה! אהה כן יש את עובד שמוכר סביח בגיבעתיים ברחוב כצנלסון. האיש סנסציה

• 51 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by Biatch,

דרישות : *קל משקל *מימדים המתאימים לכיס מכנס צבאי- אם יש פאוץ' מתאים לחגורה עדיף *זמן סוללה טוב *עמיד בזעזועים ומים *תקציב עד 50 דולר *אין בעיה להזמין מ-DX או מכל אתר אמין אחר מצאתי את הפנס הזה שנראה לי הכי מתאים: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-wf-501b-ssc-p7-csxo-3-mode-900-lumen-memory-led-flashlight-with-strap-1-18650-1-17670-36356 עכשיו הבנתי שסוללות ומטען קונים בנפרד (הם לא מגיעים עם הפנס) .. ? *אם אפשר לינק לסוללות ומטען שמתאימות לפנס שתציעו .. והסתכלתי גם על פנסי ראש ומצאתי אותו הכי מתאים http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-8-led-1298

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Goshin,

מהו שכר ממוצע של הנדסאי חשמל היום?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

במהלך גלישה שגרתית בוואלה שמתי לב לתמונה קצת תמוהה תחת הכיתוב "וואלה ספורט" (צד שמאל). למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. עם בין 8 ל-14 ליבות עיבוד וכרטיסי מסך מדור ה-Vega של AMD, אחד ממחשבי ה-All-In-One העוצמתיים ביותר בעולם מתחיל להגיע אל החנויות. רוצים לנסות ולנחש כמה יעלה בארץ? לכתבה

16. Started by AsD[eyal],

יש לי הישר מעל המיטה קן צירעות אכזרי אם איזה 20 צירעות מוכנות ומזומנות לצאת מה עושים ?? איך אני מבריח אותם הורג אותם לא יודע משהו ? =/

• 54 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by redead,

מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?

• 26 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים

20. ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by timac,

קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!

23. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. האם באופן כללי אתם מרוצים מהמחשב שלכם? אולי אתם חושבים שיש מקום לשפר? נמקו... מטרת הסקר הזה היא לבדוק עד כמה אתם מעריכים את מה שיש לכם, והאם זה מספק אתכם

• 49 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. תמונת לווין פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים