כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חחח איזה ענק ;D http://www.n4g.com/News-235454.aspx
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רק פורסמה רשימת ההופעות של הסיבוב הזה של רוג'ר ווטרס, ושוב קופצת לה שמועה שתיהיה הופעה בישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216197,00.html אני לא אופטימי בקשר לזה... אבל אם זה יהיה... WOOHOO!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול את זה ולא ידעתי איפה לשים את השאלה באיזו קטגוריה השאלה היא כזאת רווח על חלק בין כמה אמור לנוע בין 15 אחוז ל 30 ? נגיד טכנאי א' קונה חלק ב 200 ש"ח המחיר שאותו טכנאי אמור לגבות מהלקוח אמור להיות תוספת של כמה אחוזים רווח ? תודה ושוב מצטער אם השאלה ממוקמת בנישה הלא נכונה ..
-
- 84 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! רציתי להאיר את עינכם בעובדה מעניינת שגיליתי ... הנושא הוא רוחב פס של כרטיסי מסך ואי הדיוק בפרסום (אפילו על הקופסאות ובחוברות). דוגמא : GeForce 2 MX 200 זכרונות (אמור להיות) 6ns 64bit 166MHz רוחב פס רישמי 1.3GB/sec כלומר 64/8x166/1024 =1.29GB/sec עכשיו, כל כרטיס MX200 מפורסם כבעל רוחב פס של 1.3GB/sec אבל ... כרטיסים מהליגה הנמוכה, Powercolor, Pine, Milky Star Pc partner וטובים אחרים מגיעים בד"כ עם זכרונות המכוונים לתדר נמוך מ 166MHz אפילו עד כדי 143MHz אשר נותן רוחב פס של כ 1.11GB/sc למרות מה שמצויין על הקופסה ובחוברת. כל זה תופס גם לגבי כל כרטיס אחר (כלומר צ'יפ אחר). בנוסף, כמובן שכל o/c על הזכרונות מעלה את רוחב הפס לכן אני מציע לצאת כנגד כל החרטא הזה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסוף "רוני" זאת סתם איזה כתב באחד מבלוגים הישראליים , אחרת היא די נשמעת נימפומנית רצינית... [רוני מוואלה]
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
רונן פורת - נפטר בסופו של דבר מ-ALS למי שלא קרא את הבלוג - מומלץ מאוד לקרוא את הספר - ספר עצוב, מצחיק ומלא תקווה http://www.text.org.il/index.php?book=0806031 יום עצוב - וגם שמח (בסוף המלאך הגיע...), גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-