כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מזל טוב ! בהצלחה בלימודים, צבא ובתחביב הצילום. :biggthumpup: :alcoholic: :ylsuper:
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה מפגר ואני בטוח שזה גם לא בפורום הנכון אבל העדפתי פה כי אין לי מושג איפה זה צריך להיות שאני רואה סרט לא בכל הסרטים אנ ירואה את התמונה כאילו זה על חום אולי איזה 3 צבעים וזהו לא מזהים כלום משהו לא טוב אין לי מושג מה זה זה קרה פיתאום....
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8132264772
-
נראה לי מוזר..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי שאני מצלם ווידיו על ידי צילום מסך ומדביק את זה בצייר אני מקבל מסך שחור רציתי לדעת איך אני יכול לשמור תמונה? תודה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
היי, שמתי לב שמחירי האוזניות בארץ די יקרים. החלטתי לקנות אוזניות מ dealExtreme. אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל עם האוזניות הנוכחיות שלי אני בקושי יכול לשמוע משהו כשאני נוסע ברכבת. הפרמטר הכי חשוב לי לאוזניות יהיה עוצמת שמע נורמלית. מכיוון שאני לא מבין באוזניות החלטתי לשאול כאן - על איזה פרמטר טכני עליי להסתכל כאשר אני רוכש אוזניות בשביל לדעת שהן יספקו ווליום נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הזמנתי משם אוזניות CX300, למישהו יש מושג תוך כמה זמן מגיע המשלוח בממוצע? והאם לא היה יותר כדאי לקנות מחנות בארץ (ההפרש בדיוק 50 ש"ח) ואז להיות בראש שקט שיש גם אחריות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני זוכר שהיו עם האתר בעיות והוא ירד, אבל עכשיו שחיפשתי סוללות נטענות מצאתי אותו כדאי לרכוש משם? מישהו קנה מהם בזמן האחרון? ולמה לא כתוב לי כמה עולה משלוח?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי חשבון בנק פעיל. האם חובה גם כרטיס אשראי כדי לפתוח חשבון ואך ורק -לקבל- כסף?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחותי הפאקצה הזאת רוצה את השיר הזה: http://rapidshare.com/files/44177554/_L7M4V30.mp3 מישהו יודע איך קוראים לו?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-