עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IDAN_L,

אני מקווה להשקיע ! פורום פצצה!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Peri228,

י' 8 אימפריה ;D

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by shloosh,

אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by ice2k,

HI i am right now at bariloche argentina , having life with much less internet here is a pic from the viarika volcano in chille bye..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. באדיבות walla: מיוחד לחנוכה: זריקת סופגניות על נבחרי העם ;D קישור ישיר למשחק- HERE

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. <ליימר>מי שלא יודע על איזה סרט אני מדבר שימצא מישהו שייתן לו מכות.</ליימר> מי שראה את הסרט הזה כנראה זוכר איך ההוא צובע את המקלדת. אצלי אישית מה שהתחיל את כל עניין המודינג זה הסרט הזה. מרגע שראיתי אותו רציתי לעשות משהו כזה אבל עד שלא הגעתי לאתרים הנכונים שלוש שנים אחר כך לא עשיתי כלום. השאלה היא האם לדעתכם הסרט הזה הוא מה שברא את המודינג או לפחות מה שעורר אנשים רבים לעשותו? נ.ב: אני חולה שפעת, אני לא אמור לחשוב בהיגיון.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

אוי, איזה סרט........רק שתבינו קיבל ציון 5/5 ו15 ביקורות חיוביות באתר movies.com, משהו שלא קרה הרבה מאוד זמן. מישהו כבר ראה? יש דיווחים מהשטח? (ואני מבקש בכל לשון של בקשה בלי ספוילרים, למרות שרובנו יודעים מה יקרה אבל עדיין...)

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. זאת אחת הדרכים לגלות שידם של AMD באמת נמצאת בהכל , החל ממעבדי 486 של אינטל אשר יוצרו על ידי AMD , ואפילו כאן , סמסונג 622 , גיליתי שיש ג'וק עויין של AMD . המסקנה המתבקשת היא ..... האם ניתן לעשות אוורקלוק לסלולריים של סמסונגים ? ( ולא , אני לא אתייחס לכל הsmartphones למיניהם עם מעבדי xscale של אינטל שאפשר לשחק איתם ) . הביעו את דעתכם , או תתעלמו להנאתכם .

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by kikkler,

הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by ccc,

יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 114508534,

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by MiniMizer,

ותחשבו על זה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. מישהו ראה דודו טופז היום לפני כמה דקות (22:45) ושם לב למשהו מוזר עם החולצה של לאוסינה? כנראה החולצה לא ישבה טוב ומי ששם לב החולצה מאוד חושפנית ואם היא נופלת זה היה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים, ולכן ראינו שכל כמה שניות היא ניסתה להרים אותה... מסכנה :-\ נ.ב היא נראתה ממש פיצוץ, פצצה חבל"ז, חולה על הילדה הזאת. *עריכה* למי שלא יודע, לואיסנה לופילטו הריי היא מיה קולוצ'י מהסדרה המצליחה "המורדים- REBELDE WAY"

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. ;D http://www.channel2.co.il/broadcast_popup.asp?ProgId=188223 יצאת...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by MS-D,

חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by dsane,

אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים