כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות saltpeter ואין לי מושג מה זה... ראיתי סרטון של הכנת פצצת עשן וזה אחד המרכיבים...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
איך אני עושה חתימה של BF2 STATS?? כמו שיש ל SUPERMAN או QUACKER_667
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא את ה- lyrics של Vicious Delicious? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות לסרטים כמו מת אימה קומדיה וכו'... אני רוצה המלצות טובות מחכה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש) קרו לי הרבה מקרים של ניתוקים מהאינטרנט, במיוחד בלילות, למרות שקרה גם מספר פעמים ביום. עד עכשיו... לא קרו לי כמעט בעיות של ניתוקים, לעוד מישהו זה קורה בזמן האחרון? ??? בדקתי את המחשב וזה לא בעיה אצלי במאה אחוז, לא התקנתי שום תוכנה שיכולה להפריע ואם אנו עוסקים בתחום הזה עכשיו.. כמה אתם משלמים על חיבור האינטרנט ואיזה מהירות ? אני למשל משלם 39 לבין לאומי ו 40 לבזק על 1.5 ADSL כמובן
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שנותן שירות של שיתוף אלבום תמונות בחינם בעל נפח גדול(300 מגה ומעלה)? כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים 50 מגה אודה לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
tnx
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-