כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=k2PEgJQozVc אלוהים ישמור.... :screwy: :lol: כן כן, זה הכל מLIVE AT POMPEII..... סטלנים שכמותם.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי לוח אם של ABIT IC7 MAX 3 , מסך של יונדאי Q17 ומארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A המוכר אומר שאין להשיג בארץ הוא אמר הלוח אולי מישהו יכול לתת לי את המס' של היבואנים זה דחוףףף תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תודות למשתמש BLUESKY
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שנה שעברה סיימתי פיזיקה 5 יח' עם ממוצע של ,80 מה שלא מספק אותי. לכן אני רוצה לגשת לבגרות אקסטרנית ולשפר את שני השאלונים האחרונים. מישהו יכול להסביר בכללי מה ההבדל בין אקסטרני לאינטרני מה ההשלכות לזה שאני עושה את המבחן בצורה הזאת. עד כמה זמן לפני הבחינה אני צריך להרשם ואיפה? האם יש הבדל בין המיקודים לשני הבחינות? והאם יש עוד דברים חיוניים שעלי לדעת לפני שאני מתחיל לחרוש?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שימו לב שיש שידור חי למשל ב CNN מניו-יורק לטקסס אין דיליי (delay),פה שיש שידור חי מבאר-שבע לירושלים יש דיליי מעצבן והמאראיינים והמרואיינים נכנסים לאחד בשני במשפטים. זה כל כך מעצבן.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .
-
שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הנדס"ק לדאו גונס ? מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-