עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באותו מקום שיש: הראה תגובות חדשות להודעות שלי מה אתם אומרים?

2. Started by whodosntlikeomri,

חברה אם אני קונה נגן MP3 בארה"ב יש איזה שהוא חנות שהייתם ממליצים? ראיתי ש compuplus בסדר

3. Started by maxth,

שלום לכולם ברשותי שאלה, הזמנתי סוללה חדשה למחשב נייד וברצוני לזרוק את הישנה. איפה ניתן לזרוק אותה? אני יודע שבפח אשפה הרגיל לא מומלץ. איפה ניתן למחזר סוללה מחשב נייד? אני מהקריות תודה.

4. http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק באימיול?<

6. Started by raiman1,

??

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. מה המצב!?!?! קודם כל אני חדש פה.... שנית כל....המלצה לשיריי רגאיי\ראם רגוע...וכל הסגנון הזה... Dj ASS

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by tnt studios,

http://www.putfile.com/tnauman (אני העלתי) סתכלו על CAMELOT ועל HOW DO YOU TELLA WITCH לינקים ישירים: http://upload3.putfile.com/videos/4208410333.mp3 http://upload3.putfile.com/videos/4208434259.mp3

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by bnaya,

שלום אני חדש

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

1. מכבי עם הפסד חוץ אחד בלבד עד עכשיו באירופה... 2. הפועל ת"א בפיינלפור של היורופליג ואתמול באוסישקין... 3. הפועל ירושליים בפיינלפור של היול"ב קאפ 4. לנהריה יש השבוע משחק מכריע ברבע גמר היול"ב קאפ וגם בני השרון השנה משחקת לא רע... מה אתם אומרים על הכדורסל בישראל השנה. יש שאומרים שזאת הליגה הטובה באירופה. נו רק שמוצקין תחזור לליגת העל ;D

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

וואו איזו שלמות ( :gorgeous:)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Tanya,

נראה לי הכי מתאים לשאול פה. מגיל צעיר אהבתי כל מה שקשור למחשבים, אבל אף פעם לא היה לידי מישהו שמבין שממנו יכולתי ללמוד\לפתח את הידע. תמיד קינאתי באלה שתמיד ידעו את הפיתרון לכל בעיה במחשב, שידעו להכנס במחשב למקומות שה' יודע איך הם נכנסו אליהם... [כל מה שקשור למושגים שונים, איך המחשב בנוי, וכל מה שמסביב]. אני מתכננת ללמוד מחשבים, ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מהם הדרישות? המלצות? כמובן יש גם רצון לעבוד בעבודה שכוללת התעסקות עם תוכנות מחשב וכ'ו... האם יש לזה דרישה כיום? אילו עבודות יש הקשורים למחשבים? [כדי שאוכל לבחור לאיזה כיוון ללכת]. אני באמת רוצה להצליח בזה ואני מקווה שלא מאוחר בשבילי...[בת 19 ]. אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

הלו מה קורה? ראיתם את הקליפ החדש? אני חושב שהשינוי שהם עושים יהפוך אותם לטובים נראה לי שהם סוף סוף נכנסו למטאל חזק! אני אהבתי מאוד למרות שזה לא ממש מראה את השינוי שהם עשו רק בעוד איזה חודש נדע שיצא הדיסק יאללה ביי!

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  17. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  19. יש שיר יחסית חדש והזמר כל הזמן אומר משהו כזה: ביג ציצי ,רציני ככה זה נשמע!,בבקשה תעזרו עריכה: מצאתי בסוף זה בכלל Big city life Mattafix

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by Ben N,

בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  22. חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. Started by yud alaf 6,

גיל דרור הוא פוט...... סתם הוא גבר.... באהבה ט'7 מלחמה!!!!!!!!!!

24. הנה דוגמה מהסאונד, ואני גם לא מוצא את זה באלבום של הסרט עצמו. (אולי כי ה SAMPLE לא מגיע לקטע הזה של השיר כי הוא קצר). http://planet.nana.co.il/idli2005/12.htm

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים