כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום,אני מתגייס בסוף מרץ לצה"ל ורציתי לדעת אם יש בעיתיות מסוימת אם את המשכורת עבור התקופה שאני יעבוד במרץ אני אקבל כאשר אני אהיה במדים כבר ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עדיף באנגלית, ולא דכאון בסגנון אבי ביטר (בעע) עם עדיפות קלה לרוק\מטאל.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני מזמין מהחנות סקאיי פיסי מחשב והרגע שרציתי להרכיב מפרט שמתי לב שרוב המחירים פשוט צנחו! האם אמורה להיות עוד ירידה במחירים? או שזה פשוט בגלל הדולר או משהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-