עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by IlanF,

:lol:

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. משהו היה? התרשם? התאכזב? לא הייתי כי נגמרו הכרטיסים וגם רוב הכרטיסים נמכרו ללקוחות אורנג' :-\ ספרו את החוויות שלכם

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיות אני חייב להרוס ולוא דווקא בקשר לאהבה הקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by rk666,

http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.

7. Started by mcnm,

פתק זה נצפה ליד ת.מ. ירושלים. : :silly: :silly: יש למישהו ניחוש מה זה יכול להיות?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...זה סתם סקר שאני רוצה לראות באיזה גילאים האנשים פה...תשו מצווה ותצביעיו

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by assaf990,

מחשב פשוט שמבוסס על: ‏Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Ori ZEE7,

מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??

12. היי האם אתם קוראים ספרים? לאחרונה סיימתי את Bag of bones של סטיפן קינג וממש ממליץ עליו בחום! http://www.stephenking.com/pages/works/Bag_of_Bones/

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדר איזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותה אני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיה וגם מה להביא לה לאכול פיצחתי והבאתי לה גרעינים שחורים הבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זה הבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לה הוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוז אני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזר למרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמים ועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה.. המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו.. בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונות [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by Track,

אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!

• 34 תגובות
    • 20.7k צפיות
  15. אני חושב שהמשקאות של וירג'ין רגילים כמוכל משקה מוגז אחר ... כמו סודה קלאב (בטעמים) .

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Booobb,

היום ישבתי במרפסת עם כמה חברים שלי וסתם דיברנו. זה היה בין השעות 00:00-1:00 ומבלי לשים לב עשינו די הרבה רעש.. עכשיו פתאום מגיע אחד השכנים עם מצלמה ומתחיל לצלם אותנו מכמה זוויות ! (כאשר הוא היה עם פנים מאוד מאוד רציניות) בהתחלה ממש התפקענו מצחוק כי לא הבנו מה הקטע אבל אחרי זה, כשהוא הלך, חשבתי שאולי הוא ילך למשטרה ויתלונן או משהו כזה ויציג את התמונות כהוכחה. יכול להיות שלכמה מכם (או לרובכם כמו לחברים שלי) אני נשמע פראנואיד אבל אולי מישהו יודע מה המשטרה יכולה לעשות כנגדי על זה שעשיתי רעש אחרי השעה 22:00 ? thx..

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט. והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'... מישהו מכיר?

• 34 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו

• 34 תגובות
    • 7.4k צפיות
  19. Started by rap_tr,

שלום לכולם, לאחר שקיבלתי מועמדות למסלול גאמ"א היום קיבלתי זימון למבחן. רציתי לדעת מה עושים שם? כיצד ניתן להתכונן? מה שכן,האמת היא שחירטטתי אותם קצת,רשמתי שאני יודע C על רמה של 1/5 ובתאכלס אני לא יודע.. (יש לי חבר שקיבל גם כן זימון ואמר לי שמילא 3/5 על שפות שהוא לא יודע בכלל ושזה טוב ולא יכול להזיק ובלהבלה) התכוונתי לשנות היום,להוסיף דברים(כמו מועמדויות נוספות שקיבלתי),שפות(רוסית,אנגלית) שכנראה לא הערכתי את עצמי מספיק וכו.. מה לעשות? כמה חמור זה יראה אם אני לא אתייצב?ישפיע על ההמשך?כמה חמור זה יראה כשיגלו שאני חרטטן מדרגה א'? חח תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 20.2k צפיות
  20. אתמול הצלחתי לגרור אותו לכספומט ולקבל חצי מהחוב. אך לפי מה שאני רואה אין לי יותר שום סיכוי לקבל את מה שמגיע לי, במיוחד אחרי אתמול. מדובר בתשלום על עבודה שעשיתי לבנאדם, לא היה בינינו שום חוזה חתום אבל נתתי לו מראש הצעת מחיר ואפילו שאלתי אם יש לו כסף לשלם לי, הוא ענה לי בחיובי. לאחר שסיימתי את עבודתי והגיע הזמן לקבל את הכסף שמגיע לי, קיבלתי משהו בסגנון הזה אבל הרבה יותר קיצוני.מאוחר יותר יצא לי לדבר עם כמה אנשים שמכירים אותו, והתברר שמדובר בקומבינטור נוכל ושקרן שחייב כסף להמון אנשים ומתחמק מתשלומים באופן סדרתי. כנראה זה גם מסביר למה יש לו מסך CRT ובית העסק שלו נראה כמו מזבלה. ולפני שאומרים לי: "אף פעם על תעבוד בלי חוזה" או "תמיד תקח תשלום מראש" - באמת שאני לא צריך את …

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by א אוהל,

סתם השבוע החלטתי להוריד במינון באופן ניכר בשתייה מתוקה ולשתות מים. רציתי לדעת מה עם שאר האנשים .

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by nas,

לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..

• 34 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by ChrisBrown,

לפני כמה ימים אני וחברים שלי עישנו תה גילגלנו נייר בצורה של סיגריה ושמנו בתוך תה והדלקנו את זה ועישנו רציתי לדעת אם זה מזיק?

• 34 תגובות
    • 25.6k צפיות
  25. אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.