עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galz,

אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by R0ck,

http://zone2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=fogel/index&qid=7757&qcid=7757&cat_id=341

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by KoM,

כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by ONKYO,

זה ג'ימי כלב הצייד המגניב שלי יש לו מלא פרצופים שהוא יכול לעשות הוא אוהב ליילל שיש אוטו גלידה ואם הוא בלחץ אז הוא מפליץ!!! וזהו

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. עזרה. נותרו לי רק חודשיים, ובנתיים אני הולך לפי המנילה שלי ל"גבעתי" עם לא אז ל"כפיר 900" לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.צריך המלצה ליחידה טובה עם אפשרות לקרירה צבאית והסבר במה זה כרוך ? תודה רבה. לעוזרים ארתור.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by טרול גנרי,

כמו שכתוב (וזה נשמע טיפשי), יש למישהו מושג איפה מוכרים לגו בזול או במבצעים? יש מודלים במחירים מעל 300 ש"ח.

• 34 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. ויכול לתרגם לי מספר משפטים ברמה ממש קשה?. אפנה אליו בפרטי!. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by BIGmaMA,

מישהו פה היה פעם בחנות "קסטרו" ? אם כן , אז איך הג'ינסים לגברים שמה? החברה איכותית או סתם זבל ? שווה לקנות אצלהם ?

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Yuvky,

אני בן 18 עם חברה. אנחנו בהתחלה של הקשר, אבל זה יחסית רציני, ככה שהעניינים המיניים מתקדמים בקצב סבבה. שנינו ניהיה הראשונים אחד של השני (יחסי מין), ואני לא כל כך בטוח אם זה אסטטי לשכב עם בחורה כשהחבילה קצת "מבולגנת". חברים שלי כבר עשו את זה, אבל אני לא בטוח אם זה מתאים בשבילי כל העניין. מה אתם חושבים? כמובן שהשאלה מכוונת בעיקר לגברים שפה, אבל דעה נשית לא תזיק

• 34 תגובות
    • 9.9k צפיות
  21. Started by davidreznic,

למי שלא שמע www.e-h.org.il

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח. השאלה שלי היא כזאת: מותר לי להזמין שוקר חשמלי מאיביי מבלי שיעצרו/יחרימו אותו במכס? זה חוקי להסתובב עם שוקר? תודה.

• 34 תגובות
    • 14.2k צפיות
  23. Started by shynet,

שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. חברה שלי גרה ברחוב בכפר סבא שאין בו הרבה חניה. חונה שם רכב כבר כמה זמן, ונראה שהוא נטוש. לפי איך שזה נראה, לרכב גם אין טסט בתוקף (וסביר להניח שגם אין לו ביטוח). ההורים שלה כבר התלוננו לעירייה לפני חודש, אבל הם טענו שאי אפשר לעשות שום דבר לפני שעוברים שלושה חודשים מהתלונה הראשונה (כי רק אז אפשר להכריז עליו כנטוש), למרות שככל הנראה הוא שם כבר יותר משלושה חודשים. המשטרה גם לא מוכנה לעשות שום דבר. כמובן, חוץ מזה שהרכב תופס מקום חניה, הוא ממש מכער את הרחוב. למישהו יש רעיונות מה לעשות (שלא כוללים גרזן או C4)?

• 34 תגובות
    • 9.9k צפיות
  25. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.