כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לכם אני אלעד לפני איזה כמה דקות נרשמתי במטרה להבין הרבה יותר במחשבים כי אני לדעת ולהכיר כל דבר במחשב אצלי ולא להיות אידיוט ותמים אז לשאלה: אני נכנס כאן ל->פרופיל מסתכל על האיזור חתימה ואין לי אפשרות לרשום כלום! איך מכניסים כאן חתימה אלוהים ישמור?!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בשעה טובה לחלקחם מייקרוסופט הכריזו על שיחרור הגרסה החדשה של מסנג'ר http://www.msn.co.uk/messengerbeta/Default.asp?MSPSA=1 תהנו
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אתה ילד או מה??? מי ישמע אני סוחר סמים כולה שאלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283490.0
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה למי שקרא את העיתון גלובס , מגזין G , של שבוע שעבר אם אני לא טועה זה היה כתבה בנושא תיירות על איזה עיר/אזור בNEW YORK, זה היה אזור תיירותי כזה מושלג אני צריך תשם שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הציאו לי להיות WEBMASTER של אחר מחשבים, העבודה כוללת עדכון מחירים, הוספת מוצרים, שינויים, דברים כדומה, אני לא אחראי לאתר עצמו, אלה לתוכן, השאלה שלי היא כמה מגיע לי עבור העבודה, ולפי מה אני מחשב את התשלום?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
סרטים קצרים שלי ושל חבר שלי... על.. "איש הארנב" אני הארנב אולי קצת טפשי אבל לא נורא.. זה מה שקורא לאנשים לפני הצבא חח... פרק 1 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=968459 פרק 2 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1044083 מתחת לסרטון יש את הכינוי שלי xamin99 תלחצו עליו ויש שם עוד הרבה סרטונים חמודים שלי.. אני מקווה שמותר לפרסם פה כאלו דברים ומצטער אם לא...
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה להדליק את הטלוויזיה שלי בחדר, SONY "25, ובאותו רגע שהיא נדלקת רואים פס לבן אופקי לרוחב הטלוויזיה והיא מיד נכבת. היא עבדה רק לפני כמה שעות. למישהו יש מושג ירוק?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-