עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש כלי של גוגל לניתוח תוצאות חיפוש ,אם אני לא טועה קוראים לו גוגל פרו סרץ' , עשיתי כבר הרבה חיפושים ואני לא מוצא אותו , משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Holy,

חושבים שיחליפו לו לחדש באחריות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. יום חמישי החמישי לחמישי אלפים וחמש (05.05.05), והשעה 11.11.11!! נשבע לכם שהתמונה לא ערוכה חוץ מהעיגולים האדומים חח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

נראה כאילו הבחור עשה מחקר רציני http://www.youtube.com/watch?v=25LceCPO1ys

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

תגידו זה נכון שפנדה הולכת לפתוח סניף בתל אביב?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by waizman,

אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אפשר באן לשבועיים בבקשה? לא שיש לי משהו נגד האתר פשוט אני לא רוצה להיות הרבה במחשב.........אני רציני לגמרי מנהלים .תודה

9. Started by smdsjd,

יש לכם שירים ש-חייבים- לשמוע? זה המקום. סיגנון: אלקטרוני/דאנס/מועדונים. הנה כמה להתחלה, בהמשך אעדכן עוד. האחרון פשוט WOW 8)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by R0ck,

מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)

13. Started by RaideR_01,

מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by icebreak,

http://www.inethouse.net/cleanscreen.swf

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by idan1836,

שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .

17. Started by idanx5,

חדש פה [= my name is idan and i have 16.5 years old חחח מקווה ללמוד פה ולעזור מאז שאני זוכר את עצמי בכיתה ב' תמיד הייתי מפרק כול מוצר חשמלי בבית ומרכיב אותה בחזרה חח ..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by bykeking,

מחר אני עושה אבחון לבדוק אם יש לי ADD (אני רציתי, לא המלצה של הבצפר). זה באמת משנה מה הם יגידו? יש לזה משמעות כלשהי? ריטלין בכל מקרה אני לא אקח, ואני משש לא זקוק להערכת זמן במבחנים או הקלות כאלה. כדאי בכל זאת לעשות? יש לזה משמעות בתעודת הבגרות? תודה!

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by 1qaz2wsx,

דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by snowboy,

הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by dogday,

*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by בקהאם,

http://video.google.com/videoplay?docid=-2117130312975963808&q=smart+car http://youtube.com/watch?v=wXnW_Me-w5w&search=smart%20car%20crash

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. האם אתה מכירים חנויות בבירות הנל שיהיה שווה לי לקנות שם נגן אמפי3 (Ipod or Iriver) בזול... אם כן איפה? וכמה יעלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. אני סטודנט שנה ג', אני צריך סיוע שלכם במילוי שאלון לצורך המחקר. חשוב לציין שאתם לא חייבים לענות אבל אשמח מאוד אם כן השאלון אנונימי לחלוטין ולא ארוך ואני מפרסם קישור שיוביל למסמך גוגל אונליין למילוי https://docs.google.com/forms/d/1Q4YlinsrxbSwmUA_TEZNJfo8EZ5K3cz5bOXogilKA_U/viewform?c=0&w=1

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים