כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
התקשרתי לנזק בין לאומי לשואל מה פשר האי יציבות בחיבור אינטרנט =\ אז ענה לי ת'אמת אחד דיי מפגר שלא מבין כלום שכמו רובוט שאל אותי ניסית לנתק את המודם ועשית ריסט ? אמרתי לו כן, תעשה, עשיתי אמר אצלנו נראה הכל תקין תתקשר לHOT, ככה בדיוק. אחרי חצי שעה שחיכיתי בטלפון ענה לי ואחרי שדיברתי איתו הוא אמר לי שהוא שם את המודם במעקב ולא לנתק ת'מודם במשך 24 שעות ואם יש תקלה ככה נדע יותר ברור מאיפה באה. בגלל שאני יודע שחבר'ה כאן עבדו במוקד תמיכה אז מה זה אומר שהמודם במעקב ? מה הם עושים בעצם ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעתמאיפה אני משיג א תהשירי שהשמיעו בסדרה the contender ... אם למישהיו יש ואתם או מכיר את השמות של הזמרים אשמח לקבל ליאור,
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכונת תספורת לעיצוב זקן במחיר של עד 200 שקל בערך ראיתי את Philips G370 שהיא נראית די טובה עם הרבה אביזרים, למישהו יש ניסיון איתה? ויש את הרמינגטון HC600 שהיה אותה לחבר ואני יודע שהיא ממש טובה אבל יותר לתספורות
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ? אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר... טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים. סתם מעצבן
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אפשר באן לשבועיים בבקשה? לא שיש לי משהו נגד האתר פשוט אני לא רוצה להיות הרבה במחשב.........אני רציני לגמרי מנהלים .תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשירי הקשר האלו - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410930 ואבד לי המטען שלהם. אני מחפשת רק מטען ללא מכשירי הקשר מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג אותו? בתודה! מורן
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי חברה, תקשיבו יש לי פרופיל 97 ויש לי הרגשה שהמנילה שהולכת להישלח אלי בקרוב תהיה מאוד מאוד קרבית. אני רוצה להיות במודיעין, ובינתיים המיונים אצלם ממשיכים והסיכויים שלי להתקבל לאיזשהו תפקיד שם פוחתים. שלחו לי זימון לפרוייקט גאמא - ולא התקבלתי. אני מעוניין לשלוח להם דוא"ל ולדבר איתם (וגם להתקשר אליהם) - אולי בכל זאת אני אצליח לקבל שם תפקיד. אני לא מעוניין להיות קרבי, ואני מאוד מאוד לא רוצה להגיע למצב ששולחים לי מנילה קרבית במרץ-אפריל, ואני רוצה להתקבל למודיעין אך מאוחר מדי. מישהו יודע מה הדוא"ל שלהם??
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סרט הרובוטריקים מתקרב אלינו הוזכר כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226733.0 ובעוד כמה מקומות גרם לי להזכר שמזמן http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=12331&s=84d25793a46ddcfced5883c38f0b6056
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לכל משתמשי Yahoo Mail היה ותקבלו דוא"ל שהשולח הוא Yahoo Mail Security או משהו כזה והתוכן הוא your account will be disabled for improper use , if you still wish to use it in the next three days please resign your account information דעו שזהו וירוס w.beagle32! אין לפתוח את קובץ ה zip המצורף שלכאורה מכיל הסברים למה סגרו לכם את החשבון (בדרך כלל מצורפת סיסמה לאותו קובץ ZIP)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-