כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים אני מתקשה לפעמים להכנס לאתר (נפל) יש בעיה אצלכם בשרת או שאולי זה משהו אצלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
פתאום אני רואה שהדומיין למכירה, מה מה מה קרה זה היה אתר מממממממש פעיל, הוא עבר לכתובת אחרת מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני סטודנט שנה ג', אני צריך סיוע שלכם במילוי שאלון לצורך המחקר. חשוב לציין שאתם לא חייבים לענות אבל אשמח מאוד אם כן השאלון אנונימי לחלוטין ולא ארוך ואני מפרסם קישור שיוביל למסמך גוגל אונליין למילוי https://docs.google.com/forms/d/1Q4YlinsrxbSwmUA_TEZNJfo8EZ5K3cz5bOXogilKA_U/viewform?c=0&w=1
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קונה כמה דברים ורציתי את דעתכם: Scythe "KAMA READER" 18-in-1 Media Reader/Writer for External USB 2.0 & 3.5" Internal 80 COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 150 OCZ 4GB VBOOST USB 2.0 Vista ReadyBoost 255
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=c544519776
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים איזו תוכנת שיתוף קבצים או אתר, שיש שם בעיקר שירים וקטעים נדירים כגון הרשימה הבאה : 1. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin remix) 2. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 3. Oxia - Domino (Kompakt) 4. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) (In Charge Records) 5. Antidote - Transcentral (Banshee) 6. FUTURE FAVORITE: Above & Beyond - Tri State (Frase remix) 7. Black Pearl - Bounty Island (DJ Shah San Antonio Harbour remix) (Armada) 8. Optik - Claim (Banshee) 9. TUNE OF THE WEEK: Marco V. - Any Better, Or... (In Charge Records) 10. 4 Strings - Mainline (4 Turntables Remix) (Spinnin) 11. Sophie Sugar - Fallen Too Far (Armada)…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.sport5.co.il/programms.aspx?FolderID=621&docID=1932〈=he הקישור הראשון למטה. כתבה על הקלעיות הבולטות בישראל. מי שרוצה מידע על הספורט (או על הספורטאיות) מוזמן לשאול. אגב, הקירח עם הגב למצלמה, זה אני :-X
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שימו לב שיש שידור חי למשל ב CNN מניו-יורק לטקסס אין דיליי (delay),פה שיש שידור חי מבאר-שבע לירושלים יש דיליי מעצבן והמאראיינים והמרואיינים נכנסים לאחד בשני במשפטים. זה כל כך מעצבן.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-