עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ot,

כבר זמן רב אני מתלבט בבחירת שם חדש לאתר שלי, "ננעלתי" על השם SPECTRUM אך מתברר שהדומיין תפוס. מה שנשאר לי הוא לבחור שמות דומיין חלופיים, וכאן אני זקוק לעזרתכם. איזה מבין השמות החלופיים שמוצעים כאן נראה מתאים? ואני מתכוון לשם דומיין שיהיה קל לזכור וגם לכתוב אותו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yoav9,

למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by sariti,

אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????

4. Started by The Ball,

זה רק אני או שאי אפשר להבין מה הולך שם...? כל העונה השלישית בלאגן אחד גדול (ככה לפחות התחילה)...

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

6. אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, גיר 1.4 ידני, 4 דלתות, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by snaidis,

מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?

10. Started by smootskin,

הזמנתי נורות גידול (לצמחים כמובן) וקיבלתי אותם ללא התקע. אני צריך עזרה בחיבור את החוטים, אין לי מושג בחשמל, אבל אם יוסבר בפשטות, אבין.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/my_menorah.htm תקשיבו למה שהם אומרים וגם תשימו לב לפרטים..אני נקרעתי מזה וגם שהעץ קריסמס נכנס נקרעתי תגובת

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by wooper,

היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה

13. Started by shai11,

http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

אם נכנסתם לנושא זה כנראה שהבנתם שמדובר על טימי מסאותפארק אני מתחיל דיון על זה כי כל חברי הם חסרי ביפ ואין לי עם מי לדבר על זה (ושמתי לב שממש נכנסו לנושא בת'רד של הסוגיות) אז ... לא יודע בוא נדבר (בלי ספויילירים מכאלה שראו חלקים מהעונה השישית) איזה פרק אהבתם ? אני אהבתי כמובן את הפרק של טימי והלהקה שלו ואת הפרק על המגבונת TOWLIE (dont forget to bring a towl, do you wanna get high ?) ושמתם לב כמה באטרס נהיה דמות מובילה בעונות 4 ו5 ? ראיתי פרק שלו מהעונות הראשונות ששם בקושי התייחסו עליו וצחקו וסטאן צחק עליו (הפרק עם המסיבה של המבוגרים והם היו המלאכים של צ'ארלי) בכל מקרה ... דברו

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…

21. Started by jeyjey,

מישהו התנסה עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Oranl,

היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים